• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] Mildo/2x fk/ JB#3
Nick: Mildo
SID: STEAM_1:1:121046726
Screen SID: klik
HLStats: klik
Přibližný čas: 17:35
Popis situace: Simon dá zákazy stát, skákat, boxovat a dělat animace. Pak řekne puste klávesnici a myš, a potom dá příkaz koukněte se na můj výstřel, koukli jsme se a Simon nás zabil. Bylo to poslední kolo, tak jsme se ho zeptali na další mapě. Stál si za svým, že prý mu to poradil nějaký admin neřekl jaký.
Důkaz:klik
PS, Vím že to nebylo vysvětleno nějak dobře ale snažil jsem se, pokusím se zlepšit v tom vysvětlovaní.
SID: STEAM_1:1:121046726
Screen SID: klik
HLStats: klik
Přibližný čas: 17:35
Popis situace: Simon dá zákazy stát, skákat, boxovat a dělat animace. Pak řekne puste klávesnici a myš, a potom dá příkaz koukněte se na můj výstřel, koukli jsme se a Simon nás zabil. Bylo to poslední kolo, tak jsme se ho zeptali na další mapě. Stál si za svým, že prý mu to poradil nějaký admin neřekl jaký.
Důkaz:klik
PS, Vím že to nebylo vysvětleno nějak dobře ale snažil jsem se, pokusím se zlepšit v tom vysvětlovaní.

-
Ondra3255 - CS:GO Admin
[Nedostatečné] Mildo/2x fk/ JB#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mildo/2x fk/ JB#3
Ahoj,
Mildo ban nedostane, pretože ste sa kukali obaja na priestrel, keď ste sa mali kukať na výstrel.
Aj tak ďakujem za nahlásenie.
Mildo ban nedostane, pretože ste sa kukali obaja na priestrel, keď ste sa mali kukať na výstrel.
Aj tak ďakujem za nahlásenie.
kikipavco 3.4.2021 / 02:10 --> idem stavať mapy na jailbreak
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
-
Kikipavco - Mistr
• Stránka 1 z 1