• Stránka 1 z 1
[V] Evžen /JB#3
Zdravím chcem podať stažnosť na admina menom Evžen-Hobluj
1.
boli sme na servery pán admin Evžen bol nicknuty na Hobluj a ihneď dal grab hračovi kakao ale nenapisal nič že povec vetu alebo niečo take a ihneď z nim plieskol o zem.
Potom dal ban hráčovi mojmir za 1 nadavku. Kedže Hrač lambda neboli Majk tam nadaval vždy a nič mu nedal .
2.
Odporúčam si pozrieť celé demo je to HLTV a spraviť si svoj názor
Demo-> https://uloz.to/tam/b6434021-f755-4544- ... 59c5492e17
1.
boli sme na servery pán admin Evžen bol nicknuty na Hobluj a ihneď dal grab hračovi kakao ale nenapisal nič že povec vetu alebo niečo take a ihneď z nim plieskol o zem.
Potom dal ban hráčovi mojmir za 1 nadavku. Kedže Hrač lambda neboli Majk tam nadaval vždy a nič mu nedal .
2.
Odporúčam si pozrieť celé demo je to HLTV a spraviť si svoj názor
Demo-> https://uloz.to/tam/b6434021-f755-4544- ... 59c5492e17
EVIP Jalibreak#3
-
Rakosik - Amatér
[V] Evžen /JB#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evžen /JB#3
Zdravíčko, fuuha strašne ti to musi vadiť keď to riešiš práve ty. Grab bol kvôli tomu že ked simon hovoril ku veznom, tak kakao si do spoludozorcu buchal paralizerom tk dostal slay/grab.. Ban hráč dostal za svoj slovnik, narážal sa do ženy čož si myslim že by sa nemalo a čo si o tom myslis ty? Ešte som si pozrel jeho chat cez hlstat a mal tam rasistické napadnutie na servery a iné nadávky.. doložím jeho chat.. Prajem ti príjemný večer 
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2685
e.Ilko A s Evženom si sa sekol snáď ti to odpustí.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2685
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Re: V1DrIlko/JB#3
V1DrIlko píše:.
Evžen ak toto čítaš čo počítam že áno, tak sa ti chcem ospravedlniť že som tu označil teba. Jak som to dával na forko neviem čo mi cvaklo že si to mal byť ty. Každopádne sa ti ospravedlnujem ešte raz dúfam že moje ospravedlnenie prímeš, osobne nemam nič proti tvojej osobe podla mňa si super človek.
A za tým čo som napísal ako stažnosť si stojím. Akurát to že stažnosť ma byť mierena na admina menom "V1DrIlko" a nie Evžena
EVIP Jalibreak#3
-
Rakosik - Amatér
How dare you.
Ne, v pohodě. Já se jenom divil co to na mě vyskočilo od Ilka. Na JB3 jsem nebyl 100 let.
Vyčkejte na vyřešení stížnosti kompetentní osobou. Názor z obou stran již známe, tak se prosím vyhněte zbytečným komentářům.
The one and only, Evžen.
Ne, v pohodě. Já se jenom divil co to na mě vyskočilo od Ilka. Na JB3 jsem nebyl 100 let.
Vyčkejte na vyřešení stížnosti kompetentní osobou. Názor z obou stran již známe, tak se prosím vyhněte zbytečným komentářům.
The one and only, Evžen.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Vycasuj zaujimave situacie na deme. Cele hltv nebude nikto pozerat.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Re: [V řešení] Evžen /JB#3
Prikladám vyčasovanie.
4:13-6:25
V tomto čase začína kolo, Hráč mojmír bere simona a simonuje... Potom sa dostal do slovnej hádky s CTčkom, ktoré aj kazilo hru tým že stále zatváralo box Simonovi a úmyselne kazil hru, na čož admin nereaguje. Potom ich do voice chatu upozornil nech sa kludnia obaja. A nakoniec z nejakého dôvodu dospel hobluj k banu na chat 12h pre mojmíra za 1nadávku, a kolega tam nadával viac... Potom mali isť Tčka za simonom a Hráč kakao si par krat buchol paralyzérom do ctčka, spravil to iba raz a boxol cca 4x a pán admin bez upozornenia si ho grabne žiadna výzva nič pozerá nanho kolega na tsku sa pýta napísal dačo či skuška mikrofonu? alebo? no nič pekne sa admin pozrel na kakao a plesk o zem.
4:13-6:25
V tomto čase začína kolo, Hráč mojmír bere simona a simonuje... Potom sa dostal do slovnej hádky s CTčkom, ktoré aj kazilo hru tým že stále zatváralo box Simonovi a úmyselne kazil hru, na čož admin nereaguje. Potom ich do voice chatu upozornil nech sa kludnia obaja. A nakoniec z nejakého dôvodu dospel hobluj k banu na chat 12h pre mojmíra za 1nadávku, a kolega tam nadával viac... Potom mali isť Tčka za simonom a Hráč kakao si par krat buchol paralyzérom do ctčka, spravil to iba raz a boxol cca 4x a pán admin bez upozornenia si ho grabne žiadna výzva nič pozerá nanho kolega na tsku sa pýta napísal dačo či skuška mikrofonu? alebo? no nič pekne sa admin pozrel na kakao a plesk o zem.
EVIP Jalibreak#3
-
Rakosik - Amatér
Re: [V řešení] Evžen /JB#3
Oba hráči již byli upozornění a admin dělal, co mohl, aby uklidnil situaci na serveru. Ban po nahození hned nechal zkrátit na 6 hodin, jeho postup byl v pořádku.
Hráč kakao dělal hluk, když simon zadával příkazy a byl za to náležitě potrestaný slayem. Na tom nevidím nic špatného.
Zamítnuto.
Hráč kakao dělal hluk, když simon zadával příkazy a byl za to náležitě potrestaný slayem. Na tom nevidím nic špatného.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1