[P] Bašta / Žádost o akademika

Příspěvekod Bast1kk » 19 úno 2022, 02:19

Ahoj, tímto příspěvkem bych si chtěl požádat o roli akademika.

Nick ve hře: Bašta
Odkaz na steam profil: Steam
Věk: 16
Steam ID: STEAM_1:0:204871701
Odkaz na váš HLstats: HlStats
Proč chci akademika: V akademii jsem kdysi byl, ale nechal jsem se zrušit. Akademik chci být proto, abych udržoval server v klidu, pořádku a kontrole (když budu mít admin práva). Akademie mě naučila dost a chtěl bych se zase doučit, naučit a vzpomenout si, co a jak. Myslím si, že jsem dost zkušený, takže bych klidně mohl pomáhat akademikům s pravidly.
Něco o mně: Jsem 16 letý kluk, který momentálně studuje střední zdravotnickou školu (1. ročník) - Není to nejlehčí škola, ale zatím to nějak zvládám..(Pomáhání lidem mě naplňuje, protože vím, že je to udělá "štastné"). Jsem empatický, umím se vcítit do něčí "kůže". Ve volném čase hraji fotbal. Bydlím v Moravskoslezském kraji, přesněji ve Frýdku-Místku. Snažím se být hodný vůči hráčům, adminům, atd.. Ano, ještě pár měsíců jsem dělal bordel, ale nějak jsem si uvědomil co to dělám za blbosti. Situace řeším v klidu, takže zbytečné hroty nebudou vznikat. Jailbreak hraju dost dlouho a stále to nějak pořád chci hrát + stále je se co učit. Jak jsem psal u každé své přihlášky, tak k JB mě dostal CallMeJohny. Krom JB hraju i na publicu (hlavně only mirage, nebo 1v1) Občas se dívám na Youtube, Twitch, nebo Netflix (Papírový dům, Rozčarování, THTH, atd..) Joo a jsem kluk (to nikdo nečekal, haha)
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Někdy kolem Listopadu jsem dostal pár banů + když jsem začínal s JB, tak jeden za nadržování.. (Jinak čistý)

Děkuji za přečtení koblížci :twisted:

PS: Všechný podmínky by měly být splněny
DISCORD • Basten#3365
TEAMSPEAK 3 • Basten
Bast1kk
Zkušený
Zkušený

[P] Bašta / Žádost o akademika

od Rumcajz » 19 úno 2022, 02:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz