• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Šašlek (Lopolda)
Název tématu: JB#3 Lopolik / Šašlek
Odkaz na Steam profil admina
Popis situace/prohřešku admina: Ct hodí gunu T, dostane ban a nechá Tčku (kluk z autobusu) akčko, poté se odpojí
Důkaz o jeho pochybení
čas 6:45
Odkaz na Steam profil admina
Popis situace/prohřešku admina: Ct hodí gunu T, dostane ban a nechá Tčku (kluk z autobusu) akčko, poté se odpojí
Důkaz o jeho pochybení
čas 6:45
Steam - https://steamcommunity.com/id/mallySS/
-
mallyS - CS:GO Admin
[Vyriešené] Šašlek (Lopolda)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Šašlek (Lopolda)
Ahoj
Ct hodilo gunu t ale soustředil jsem se na ban né na to kdo má ak ale je pravda že jsem tam mohl zůstat díl a pak to zmazat jak umřel když byla na to možnost zmazat gunu a navíc jak jsem se koukal na demo tak jsem viděl že to vytáhl na asi posledních 10 sec toď vše
Ct hodilo gunu t ale soustředil jsem se na ban né na to kdo má ak ale je pravda že jsem tam mohl zůstat díl a pak to zmazat jak umřel když byla na to možnost zmazat gunu a navíc jak jsem se koukal na demo tak jsem viděl že to vytáhl na asi posledních 10 sec toď vše

-
lopolipz - Pokročilý
Snad když vidíš, že to CT mu hodí gun tak se podíváš všem živým T co mají za zbraně ne? Ne, že mu dáš ban a hned to leftneš..
-
mallyS píše:Snad když vidíš, že to CT mu hodí gun tak se podíváš všem živým T co mají za zbraně ne? Ne, že mu dáš ban a hned to leftneš..
Jak jsem říkal, zbraň sebralo t a taky nemám rád severy kde jsou mnoho hráčů proto jsem to odpojil

-
lopolipz - Pokročilý
Dobré, počkejme na verdikt vyšších, už mi to tu nespamuj, stejně tu píšeš jen hovadiny typu "nemám rád plné servery".. Když je nemáš rád, tak tam nechoď vůbec, neřeš jen půlku věcí.
lopolipz píše:toď vše
-
Ahoj,
s vyššími adminmi (SA+) sme sa dohodli, že admin má vyriešiť len to CT, pretože by to bolo náročne pre admina vyriešiť niekedy aj T, než by stihol zasiahnuť tak T zabije polku CT a výnimky moc robiť nechceme.
=> Ak CT hodí zbraň T, admin vyrieši CT a zabanuje ho => živé CT sa musia postarať o "rebela", ak teda nevyhodí zbraň ihneď.
.
Admin sa na túto situáciu pýtal vyššieho, takže aj keby pochybil tak by neniesol následky.
Vyriešené.
s vyššími adminmi (SA+) sme sa dohodli, že admin má vyriešiť len to CT, pretože by to bolo náročne pre admina vyriešiť niekedy aj T, než by stihol zasiahnuť tak T zabije polku CT a výnimky moc robiť nechceme.
=> Ak CT hodí zbraň T, admin vyrieši CT a zabanuje ho => živé CT sa musia postarať o "rebela", ak teda nevyhodí zbraň ihneď.

Admin sa na túto situáciu pýtal vyššieho, takže aj keby pochybil tak by neniesol následky.
Vyriešené.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1