• Stránka 1 z 1
[N] nairos/FKs/jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nairos/FKs/jb2
Ahoj,
přijde mi, že tě Simon moc nepochopil a myslí si, že platí to co říká. Na to, že si podle něho máš čupnout až v boxu, jsi nic mu neřekl. Pokud jsi to tedy řešil ještě dál, tak to sem pošli, jinak to necháme bez banu.
Čeká se...
přijde mi, že tě Simon moc nepochopil a myslí si, že platí to co říká. Na to, že si podle něho máš čupnout až v boxu, jsi nic mu neřekl. Pokud jsi to tedy řešil ještě dál, tak to sem pošli, jinak to necháme bez banu.
Čeká se...
„Každý svého banu strůjcem.“
-
catjam - CS:GO Admin
Re: [Čeká se] nairos/FKs/jb2
Neřekl jsem mu na to nic protože hráč po celou mapu hrál podle svých pravidel a vždy když jsem mu něco vysvětlil tak řekl "mhm je to všechno?" tak jsem se na to vykašlal protože mě to už naštvalo. Ale jestli to vadí klidně dejte "Nedostatečné" příště mu to vysvětlím i přes to že se hráč choval arogantně. Hezký zbytek dne posílá Pája ♥.
-
Kroker - Drbna
Re: [Čeká se] nairos/FKs/jb2
Ahoj,
Tak tým pádom to necháme tak.
-Nabudúce sa mu to snaž vysvetliť aj keď ako píšeš bude arogantný, ak bude vzdorovať a bude sa hádať o svojej pravde tak potom to už bude iné
Diky za snahu aj tak.
Tak tým pádom to necháme tak.
-Nabudúce sa mu to snaž vysvetliť aj keď ako píšeš bude arogantný, ak bude vzdorovať a bude sa hádať o svojej pravde tak potom to už bude iné
Diky za snahu aj tak.

-
Akoo - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1