• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] jeida jb1
Takže, admin jeida sa pripojil sa server. Ct a T boli v healke a zdržovali hru ostatným hráčom. viackrat tam došlo k nebezpečnému priblíženiu, spamovanie voicu blbosťami... Admin mohol jednoducho zakročiť vo forme chatu a aspoň ich upozorniť, že nech to zbytočne nenaťahujú... Lenže jeida mal na "saláme". Nebezpečné priblíženie ktoré mal ihneď riešiť, neriešil...
12:40 - Videl, že na serveri je dip. Pozdravil ho, a nechal ho ďalšie kolo zboxovať ctčka speedhackom.
48:20 - Keď sa napojil jeida. Ctčka zdržovali, tčka spamovali voice, neplnil sa mod ktorý sa mal plniť. Jeida to vôbec neriešil..
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220221214 ... 20.dem.zip (edited)
12:40 - Videl, že na serveri je dip. Pozdravil ho, a nechal ho ďalšie kolo zboxovať ctčka speedhackom.
48:20 - Keď sa napojil jeida. Ctčka zdržovali, tčka spamovali voice, neplnil sa mod ktorý sa mal plniť. Jeida to vôbec neriešil..
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220221214 ... 20.dem.zip (edited)
- labuznikk
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] jeida jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jeida jb1
Ahoj,
hele došel jsem jen za účelem, že mi bylo na steam nahlášeno, že tam někdo běhá se SH. Přišel jsem tam asi na 2 minuty a viděl jsem, že hráč fendi tam běhá se SH a mění si jména. Vím, že tomu nerozumíš, ale dát ban zase netrvá dvě vteřiny. A ano slusně jsem ho pozdravil a zeptal jsem se ho jak se má, to mi zakázat nemůžeš
48.20 stejná situace, přišel jsem a simon co jsem pochopil tvořil hru "terapie" vězňů, kde se přátelsky bavili o problémech a podobný věcech. Jestli tam bylo nebezpečné přiblížení toho jsem si nevšiml, ale jelikož byli v prostoru 2x2m, tak máš asi pravdu, ale jelikož nedošlo k žádnému napadení a na serveru panovala čistě přátelská atmosféra tak jsem to jak říkáš "měl na salámu". Kdyby během takových atrakcí došlo k opakovaným napadením, tak bych ho jistě upozornil.
hele došel jsem jen za účelem, že mi bylo na steam nahlášeno, že tam někdo běhá se SH. Přišel jsem tam asi na 2 minuty a viděl jsem, že hráč fendi tam běhá se SH a mění si jména. Vím, že tomu nerozumíš, ale dát ban zase netrvá dvě vteřiny. A ano slusně jsem ho pozdravil a zeptal jsem se ho jak se má, to mi zakázat nemůžeš

48.20 stejná situace, přišel jsem a simon co jsem pochopil tvořil hru "terapie" vězňů, kde se přátelsky bavili o problémech a podobný věcech. Jestli tam bylo nebezpečné přiblížení toho jsem si nevšiml, ale jelikož byli v prostoru 2x2m, tak máš asi pravdu, ale jelikož nedošlo k žádnému napadení a na serveru panovala čistě přátelská atmosféra tak jsem to jak říkáš "měl na salámu". Kdyby během takových atrakcí došlo k opakovaným napadením, tak bych ho jistě upozornil.
jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
Re: jeida jb1
Adminovi boli dočasne pozastavené práva a o jeho ďalšom osude bude rozhodnuté v najbližších dňoch...
V riešení...
V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] jeida jb1
Admin ostáva zrušený...
Vyriešené
Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1