• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] juraaj/JailBreak
Nick na serveru: juraj
SID: STEAM_0:0:556831691
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=128858
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jiří. Chodím na střední. Samozřejmě se věnuju i sportu, ale poslední dobou nemám moc čas na všechno a kvůli tomu jsem před necelými dvěma měsíci musel opustit akademii na jb. Určitě to někomu příjde divné a asi si bude myslet že jsem skončil abych se pak mohl vrátit a jít rovnou na admina, ale není to tak. A proto hraju jenom o víkendu a to jenom večer když nejsem unavený. Jinak jsem si řekl že to prostě zkusím.
Proč právě já: Jsem nejlepší cápek kterého na jb už nic nepřekvapí.
Zkušenosti s CS:GO: Hraju od roku 2016. Na starém učtě mám nahráno asi 2000 hodin na jb, ale bohužel mi ten učet někdo hacknul
Případné poznámky: Plně respektuji vaše rozhodnutí.
SID: STEAM_0:0:556831691
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=128858
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jiří. Chodím na střední. Samozřejmě se věnuju i sportu, ale poslední dobou nemám moc čas na všechno a kvůli tomu jsem před necelými dvěma měsíci musel opustit akademii na jb. Určitě to někomu příjde divné a asi si bude myslet že jsem skončil abych se pak mohl vrátit a jít rovnou na admina, ale není to tak. A proto hraju jenom o víkendu a to jenom večer když nejsem unavený. Jinak jsem si řekl že to prostě zkusím.
Proč právě já: Jsem nejlepší cápek kterého na jb už nic nepřekvapí.
Zkušenosti s CS:GO: Hraju od roku 2016. Na starém učtě mám nahráno asi 2000 hodin na jb, ale bohužel mi ten učet někdo hacknul

Případné poznámky: Plně respektuji vaše rozhodnutí.
- juraaj
- Amatér
[Zamítnuto] juraaj/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: juraaj/JailBreak
Ahoj,
za posledních 30 dní nemáš nahráno snad ani 5 hodin.
Už jen to, že jsi se zrušil z akademie s důvodem, že nebudeš mít čas, tak nechápu, proč by sis žádal o admina, když to nebudeš stíhat. Být admin je náročnější, než být akademikem.
Požádej si v tu chvíli, kdy si budeš na 102% jistý, že budeš zvládat nahrávat povinnou aktivitu, jako každý admin. Avšak né dříve, než za měsíc.
Zamítnuto
za posledních 30 dní nemáš nahráno snad ani 5 hodin.
Už jen to, že jsi se zrušil z akademie s důvodem, že nebudeš mít čas, tak nechápu, proč by sis žádal o admina, když to nebudeš stíhat. Být admin je náročnější, než být akademikem.
Požádej si v tu chvíli, kdy si budeš na 102% jistý, že budeš zvládat nahrávat povinnou aktivitu, jako každý admin. Avšak né dříve, než za měsíc.
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS2 HLSA
• Stránka 1 z 1