• Stránka 1 z 1
[P] Žádost o Akademika / (_Miss_) 2.p
Nick ve hře: (_Miss_)
Odkaz na steam profil: zde
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:463130566
Odkaz na váš HLstats: zde
Proč chci akademika: Ze začátku jsem si myslel že když budu dělat blbosti tak budu velký frajer ale postupem těch let co tu hraji mi došlo že je lepší být ten hodný hráč který umí pravidla a není toxic proto mě více bavi vysvětlovat lidem různé kulišárny a celkově lidem pomáhat proto doufám že budu pro JB komunitu přínosem
Něco o mně: Mé jméno je Štěpán. Chodím na ZŠ Skálova do 8 třídy. Baví mě hraní různých her např. ARK, Rust, GTA a CS:GO
Chodím do sportovní třídy a chodím na hasiče. Z sportů mám asi nejraději plavání, cyklistiku a vybíjenou.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Tenhle banlist jsem nedostal žádný ban ani mute + cca 6 měsíců jsem nedostal ban
Podmínky z minulé přihlášky jsem se snažil splnit.
Ale vím že pár sprostých slov bylo. děkuji
Odkaz na steam profil: zde
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:463130566
Odkaz na váš HLstats: zde
Proč chci akademika: Ze začátku jsem si myslel že když budu dělat blbosti tak budu velký frajer ale postupem těch let co tu hraji mi došlo že je lepší být ten hodný hráč který umí pravidla a není toxic proto mě více bavi vysvětlovat lidem různé kulišárny a celkově lidem pomáhat proto doufám že budu pro JB komunitu přínosem
Něco o mně: Mé jméno je Štěpán. Chodím na ZŠ Skálova do 8 třídy. Baví mě hraní různých her např. ARK, Rust, GTA a CS:GO
Chodím do sportovní třídy a chodím na hasiče. Z sportů mám asi nejraději plavání, cyklistiku a vybíjenou.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Tenhle banlist jsem nedostal žádný ban ani mute + cca 6 měsíců jsem nedostal ban
Podmínky z minulé přihlášky jsem se snažil splnit.
Ale vím že pár sprostých slov bylo. děkuji
- Missss
- Amatér
[P] Žádost o Akademika / (_Miss_) 2.p
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika / (_Miss_) 2.p
Přidej si mě na steamu. 

-
Evangelista - CS:GO Admin
Re: Žádost o Akademika / (_Miss_) 2.p