I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Life_ / JailBreak

Příspěvekod Liqueur305 » 09 bře 2022, 23:01 VIP

Stažnosť na admina Life_ na jail2

3:45 - 4:40 - Admin ani raz neupozornil hráča fenomen a hneď ho hodil o zem, pritom samotného hráča yakopf s ktorým bola táto situácia riešená bol upozornený za celú mapu tak 5x
4:45 - 5:25 - Admin ma hodil o zem, myslím si, že to bolo za slovné spojenie "drž hubu", čož mi príde ako totálne zbytočné, keďže hráči na servery tam používali iné výrazy, za ktoré dostali len upozornenie typu "kliiid" (yakopf), jediný kto sa tam rozkrikoval bol yakopf
6:00 - 6:20 - Vysvetľoval som situáciu po následnom slayi od admina, admin na to ani nezareagoval
6:30 - 7:23 - Samotný hráč sa priznal, že granáty hádzal, takže celé to divadielko o údajnom FK bolo totálne zbytočné
10:45 - 12:10 - Viac hráčov písalo samotnému adminovi, že sa pošta nebanuje, ale admin si furt šiel "svoje", následné prehodenie od ct s vysvetlením, že ja si vymýšľam pravidlá a že som po hráčovi yakopf kričal, no žiaľ to kričanie mi v celom deme na hráča niekde ušlo, neviem odkiaľ si toto pán admin vyhrabal. Pán admin myslel asi kričanie do voicu, ktoré bolo za T minulú mapu, čož je asi úplne mimo.
20:38 - 21:10 - Snaha o vysvetlenie adminovi do voicu jeho chybu, ale nenechal ma ani dopovedať vetu a hneď ma odignoroval s tým, že ten kto nepozná pravidlá som ja a tiež môj spam do chatu nikde nevidím, ako tu admin spomína.

Demo: https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/VYAI6U4AIN2EZN67-LM6/
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
Liqueur305
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno]Life_ / JailBreak

od Rumcajz » 09 bře 2022, 23:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Life_ / JailBreak

Příspěvekod byLife » 10 bře 2022, 00:10 VIP

Liqueur305 píše:Stažnosť na admina Life_ na jail2

3:45 - 4:40 - Admin ani raz neupozornil hráča fenomen a hneď ho hodil o zem, pritom samotného hráča yakopf s ktorým bola táto situácia riešená bol upozornený za celú mapu tak 5x
4:45 - 5:25 - Admin ma hodil o zem, myslím si, že to bolo za slovné spojenie "drž hubu", čož mi príde ako totálne zbytočné, keďže hráči na servery tam používali iné výrazy, za ktoré dostali len upozornenie typu "kliiid" (yakopf), jediný kto sa tam rozkrikoval bol yakopf
6:00 - 6:20 - Vysvetľoval som situáciu po následnom slayi od admina, admin na to ani nezareagoval
6:30 - 7:23 - Samotný hráč sa priznal, že granáty hádzal, takže celé to divadielko o údajnom FK bolo totálne zbytočné
10:45 - 12:10 - Viac hráčov písalo samotnému adminovi, že sa pošta nebanuje, ale admin si furt šiel "svoje", následné prehodenie od ct s vysvetlením, že ja si vymýšľam pravidlá a že som po hráčovi yakopf kričal, no žiaľ to kričanie mi v celom deme na hráča niekde ušlo, neviem odkiaľ si toto pán admin vyhrabal. Pán admin myslel asi kričanie do voicu, ktoré bolo za T minulú mapu, čož je asi úplne mimo.
20:38 - 21:10 - Snaha o vysvetlenie adminovi do voicu jeho chybu, ale nenechal ma ani dopovedať vetu a hneď ma odignoroval s tým, že ten kto nepozná pravidlá som ja a tiež môj spam do chatu nikde nevidím, ako tu admin spomína.

Demo: https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/VYAI6U4AIN2EZN67-LM6/

Fenomen je problémový hráč, který když může, tak dělá problémy, viz od tvého vyčasování tam pouštěl hovadiny a říkal, že jsem afk a můžete dělat bordel
Hodil flash přímo mezi vězně a tak dostal slay

Na serveru byl bordel, protože se sešla skvělá parta lidí
Yakop se ptal proč si mu dal FK, nejdřív si řekl jen ,, nebyl fk " .. Tak ti se ti to snažil vysvětlit, řekl jsi mu ať drží hubu, vyloženě jsi nechtěl řešit situaci, tak jsi dostal slay

nic si se nesnažil vysvětlit, jen jsi řekl, že nebyl fk a pak ať drží hubu

Yakof tam mluvil o FK, ne ten GEREFGEFEGEEFR
Navíc, pokud ti něco řekne TT, tak ty tomu jako CT opravdu nemůžeš věřit, protože může říct cokoliv

Pošta se nebanuje, pokud nejde o psaní Adminovi, proto jsem řekl ,, ne všechno, ale banuje "
Ty jsi následně arogantně odpověděl ,, co já vím, tak se pošta banuje", kdybys mi do toho hned neskočil, tak ti to povím, což jsem dokonce i pak říkal, jen nevím jaký čas
Jak píšu, na serveru nebyla zrovna příjemná atmosféra a snažil jsem se být v klidu, jenže jste vyloženě zkoušeli co všechno vydržím
Jooo, u důvodu přehozu jsem se zamotal, tys to měl za to neřešení FK, ale místo toho to tvoje "drž hubůůůů" + tohle, opravdu se nebudu s nikým hádat, když jen zkoušíte co si můžete dovolit, jelikož jste v "převaze", hrát se dá i normálně bez tohohle

Hej, tady jsem se zamotal jak jsem psal nahoře a vypl jsem ti mik, protože jsem věděl co máš na srdci už jak jsi začal
Na serveru se snažím být v klidu a zbytečně nic nedělat, pokud je pořádek a klid, jenže vás tam byla parta lidí, která si nedala říct
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Liqueur305 » 10 bře 2022, 00:13 VIP

Ty si komik :D
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
Liqueur305
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Kozlak » 10 bře 2022, 20:03 VIP

3:45 - 4:40 Slay byl na místě. K tomu Yakopfovi si nedodal žádné důkazy..
4:45 - 5:25 Tuto situaci admin mohl vyřešit i bez toho, aniž by tě rovnou hodil o zem.
6:00 - 7:23 Přes chat si nic relevantního nesdělil. CT věřit Tčkům nemá.
10:45-12:10 Nerozumím tomu, proč byste se měli s adminem na serveru hádat. Pokud máte pocit, že admin udělal něco špatně, bežte rovnou na fórum, vyhnete se tak trestům atp.
20:38 - 21:10 Admin na serveru nemusí vysvětlovat své postupy. Místo hádání se skrz mikrofon, si měl jít rovnou na fórum.

Obecně se nadávky v poště hráčům nebanují, protože hráči si poštu mohou vypnout. Nadávky v poště adminům se banovat mohou, protože admini musejí mít poštu neustále zapnout.

Vyřešeno.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy