I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Nedej drogám šanci! TTT#1 Nevie Adminovať

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 14:42

STEAM ID ADMINA: https://steamcommunity.com/profiles/76561198859534920

Admin Neprávom kickol hrača Pohofka za slovo "do hajzlu" a potom dal mute. Potom dával neprávom - karmy a preto som toho admina zabil a potrestala ma karma a aj tak mi dal -karmu bez toho aby ma upozornil potom som mu dal ďalší a bolo to už -25 a potom -100 čo dal právom ale kick a mute právom nebolo

DôKAZ: https://youtu.be/P8ueUHf4bAA

DEMO: https://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/T ... _v2.dem.gz
19.03.2022 13:52:02 ttt_craftroom_csgo_v2
VŠETCI STE BOTI :)
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

[V] Nedej drogám šanci! TTT#1 Nevie Adminovať

od Rumcajz » 19 bře 2022, 14:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nedej drogám šanci! TTT#1 Nevie Adminovať

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 14:45

PS: Je mi to jedno že je to mimo vzor ak to chcete riešiť tak to riešte lebo váš gamesites pomaly umiera naložte s tým ako chcete vy. Prestáva ma to baviť.
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Atilos » 19 bře 2022, 15:01 VIP

Ahoj,
vážně nestojím se zaobírat někým jako jsi ty, takže prosím pošli a dovyčasuj demo z minulé mapy, kde jste byli oba dva nejednou upozorněni na nadávky. K těm - karmám ti nemám co říct, nemáš mi prostě dávat úmyslné randomy. A jestli máš v plánu jsem ještě psát kvůli tomu dalšímu mutu na 12h, který jsi dostal po skončení desetiminutového a resetu karmy, tak se tím ani nemusíš zatěžovat.

e. Kick, jako další formu upozornění před případným mutem, za ne tak sprostou nadávku, byla reakce na předchozí nadávky minulé mapy, není moje mínus, že jste pak nepochopili, že to nemáte říkat, když za to byl hráč vyhozen a i jsem vám to řekl, tudíž se pak nemáš čemu divit, když jste to říkali pořád dokola, tak jste oba dva dostali ban za provokaci.
Obrázek
Obrázek
"No pain, no gain."
Atilos
CS:GO Admin

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 15:25

Prišiel som na 2 mapu po 10 minutovom mutu a tak som povedal "že to je pohode admin trolí mne dal minule 10 min mute za slovo do hajzlu" povedal som to asi 2x to slovo a dostal som mute na 12 Hodín.

Ja si myslím že pán Admin je pod vplyvom omámnych látkach po včerajšku a stále nevytriezvel.

Sám Punko povedal že za slovo "do hajzlu" by som mute na 12 hodin nemal dostať a vôbec
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 15:29

PRIPOMÍNAM ŽE ADMIN NÁS ANI RAZ NEUPOZORNIL, NEPONAUČIL ŽE TO SLOVO NEMÁME HOVORIŤ HNEĎ KICK A MUTE
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod chaaz » 19 bře 2022, 15:55

kubobubo píše:PRIPOMÍNAM ŽE ADMIN NÁS ANI RAZ NEUPOZORNIL, NEPONAUČIL ŽE TO SLOVO NEMÁME HOVORIŤ HNEĎ KICK A MUTE

Nemá tě co upozorňovat, máš se chovat slušně, za "do hajzlu" bych osobně ani neupozorňoval ani nekickoval, ale za opakovanou provokaci je to na uvědomění adekvátní;).

Navíc se ve videu divíš, proč ti Atilos odebral -10 a -25 za random:DDDDDD To mně vysvětli, čemu ses tak divil; že jsi dostal -karmu za intentional rdm? Jsi v pořádku?:DDD Já se docela divím, že ti za ty random hity v 2:10 nedal už rovnou -100.

"Neporušuji žádná pravidla, jelikož mě potrestala karma."

Toto je ta nejstupidnější věc, co jsem slyšel. Zkus použít mozek; ano, karma tě potrestá za to, že dáš random, ale když to děláš intentionally a opakovaně ze zlosti, má povinnost ti tu karmu vzít.
                         graduated IB Student
             [ eGo Admin & Head CH2017-2020, 2022-? ]

                            http://axiome.ga
                              hvh masta
chaaz
Zkušený
Zkušený

Re: Nedej drogám šanci! TTT#1 Vie moc dobre Adminovať

Příspěvekod chaaz » 19 bře 2022, 16:02

Já myslel, že se to video jmenuje "Griefing na ttt", ne "PP Atilos" :D

Ty si doslova koleduješ o -100 od začátku tím, že náhodně střílíš po Atilosovi a brečíš, že tě neupozornil za random shooting/deathmatch? :D Počkáme si na názor od vedení, ale pochybuji, že se bude lišit od mého či Atilose... :D

Zlepšilo den, víc takových přápadů, prosím.
                         graduated IB Student
             [ eGo Admin & Head CH2017-2020, 2022-? ]

                            http://axiome.ga
                              hvh masta
chaaz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Atilos » 19 bře 2022, 16:02 VIP

Jelikož už všichni víme, že nejsi nejbystřejší, tak si to zopakujeme...
kubobubo píše:Prišiel som na 2 mapu po 10 minutovom mutu a tak som povedal "že to je pohode admin trolí mne dal minule 10 min mute za slovo do hajzlu" povedal som to asi 2x to slovo a dostal som mute na 12 Hodín.

kubobubo píše:Sám Punko povedal že za slovo "do hajzlu" by som mute na 12 hodin nemal dostať a vôbec

12h mute jsi vážně nedostal jen za to, že jsi řekl 3x do hajzlu a nabádal jsi ostatní hráče, ať to také říkají. ehm ehm
Navíc jak jsem říkal na TS, hledal jsem mute na 2 hodiny, ale ten v tu dobu ještě nebyl na TTT přidán.
kubobubo píše:Ja si myslím že pán Admin je pod vplyvom omámnych látkach po včerajšku a stále nevytriezvel.

Bohužel pro tebe jsem právě vyhrál boj s alkoholem a jsem úspěšný abstinent (už skoro týden).
kubobubo píše:PRIPOMÍNAM ŽE ADMIN NÁS ANI RAZ NEUPOZORNIL, NEPONAUČIL ŽE TO SLOVO NEMÁME HOVORIŤ HNEĎ KICK A MUTE

Jak už jsem zde psal a nejednou ti říkal, na minulé mapě před tvým mutem, jsem vás nejednou upozorňoval v chatu a jak jsem psal a kick je také forma upozornění. Navíc ty jsi dostal kick už předtím, za něco úplně jiného.
Obrázek
Obrázek
"No pain, no gain."
Atilos

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 16:09

Ja chápem Chaz že ti to stale nedoplo je to v pohode ja by som tie randomy neriešil kedže som bol potrestaný dobre ? Ano nemal som mu dávať tie randomy ale mal som nervy kedže si ten admin robí čo chce. Stále tu neni vyriešený ten mute a kick počas hrania Pohofky ktorý bol T a počas hrania povedal raz dohajzlu a dostal kick len tak. Potom sme sa o tom bavili admin nepovedal ani jedno slovo a dostali sme mute a potom hneď na ďalšej mape 12 h ja pretože som povedal že tento admin troli a že som dostal mute za slovo do hajzlu. RÁD BY SOM VYRIEŠIL TERAZ RADŠEJ TEN NEOPRÁVNENÝ KICK A MUTE...
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 16:15

BAN NA 12H : https://streamable.com/e2mg2z
PROX SA MA ZASTAL AJ KEĎ MA NEMÁ RÁD: https://streamable.com/glvux4
A PÁN ADMIN NEVIE ANI POČÍTAŤ : https://streamable.com/vb0tf4
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kubobubo » 19 bře 2022, 16:24

AK NECHCETE RIEŠIŤ MŇA "PROBLEMOVÉHO HRÁČA" za to že mam x krát neprávom mute od Bubajsa a od Shatecosa tak pohode potom by ste mohli isť riešiť situáciu od lckr340 : nedej-drogam-sanci-ttt-1-t252503.html

To by ma docela zaujímalo ako to vyriešite.
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PuNko » 19 bře 2022, 20:43 VIP

Ahoj,

● Pri odoberaní karmy admin učinil správne. Pokiaľ niekto dáva takto naschvál random killy určitej osobe tak potrestanie od servera nestačí a musí zasiahnuť aj admin.

● Čo sa týka kicku, tak ten bol taktiež oprávnený, keďže ťa admin na predchadzajúcej mape už upozorňoval a ty si stále provokoval.

● Ban na 12 hodín bol udelený neoprávnene, ale dal ti ho len preto, že v admin menu na TTT ešte nebola pridaná možnosť banu na 2 hodiny. Ban ti bol skrátený a do admin menu bola pridaná možnosť banu za nadávky na 2 hodiny.

Nabudúce sa dá takáto situácia vyriešiť aj kľudnejšie a nie chodiť za nami na TS a vykrikovať nám, že nič nerobíme a rozkazovať nech okamžite vyriešime tvoju sťažnosť.

Vyriešené
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin

Re: [V] Nedej drogám šanci! TTT#1 Nevie Adminovať

Příspěvekod kubobubo » 20 bře 2022, 11:34

● Čo sa týka kicku tak ten bol taktiež oprávnený, keďže ťa admin na predchadzajúcej mape už upozorňoval a ty si stále provokoval.

Punko ukáž mi kde ma upozorňoval. :D Choď na tu predošlu mapu a ukáž kde ma upozornil. Nepozrieš si ani demo a píšeš tu len to čo povedal admin. Správne riešenie.
kubobubo
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] Nedej drogám šanci! TTT#1 Nevie Adminovať

Příspěvekod PuNko » 20 bře 2022, 13:00 VIP

Pozeral som na záznam z tej minulej mapy kde Atilos hovoril že ti to upozornenie dal. Upozornenie síce dával, ale nie priamo tebe. Takže v tomto máš pravdu, žiadne upozornenie pred kickom nebolo.

Admina som kontaktoval a zrejme len pozabudol, bolo mu vysvetlené a nabudúce si dá na toto pozor.

Vyriešené

e.PuNko: Neber to ale tak že admin musí upozorňovať každého individuálne, toto sa vyriešilo takto len kvôli tomu že admin hovoril že upozorňoval priamo teba.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko

Zpět na Stížnosti na Adminy