• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Dotty - Neoprávněný ban ( JAILBREAK)
Zdravím , bezdůvodně jsem dostal ban nejspíš od konzole.
Vaše SID: STEAM_1:0:419796625
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: Po asi 4-6 měsících jsem se joinnul na jailbreak že si zahraju , a přiletěli mi 3 insta full bany / muty na 2 dny od nejspíš AntiCheatu či něčeho takového - voice / text / ct side . Za celý den jsem nehrál ani 1x za CTčka , takže není možný že jsem za MFK dostal ban...
Tento problém jsem již v minulosti řešil ale na TTT asi rok zpátky , kdy jsme se po uplynutí banu připojili zpátky a ban dostali znova od systému nebo tak něco.
Rád bych požádal o sundání banu , jelikož jsem ani jednu věc z výše uvedených neprovedl.
Vaše SID: STEAM_1:0:419796625
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: Po asi 4-6 měsících jsem se joinnul na jailbreak že si zahraju , a přiletěli mi 3 insta full bany / muty na 2 dny od nejspíš AntiCheatu či něčeho takového - voice / text / ct side . Za celý den jsem nehrál ani 1x za CTčka , takže není možný že jsem za MFK dostal ban...
Tento problém jsem již v minulosti řešil ale na TTT asi rok zpátky , kdy jsme se po uplynutí banu připojili zpátky a ban dostali znova od systému nebo tak něco.
Rád bych požádal o sundání banu , jelikož jsem ani jednu věc z výše uvedených neprovedl.
Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér
[Zamietnuté] Dotty - Neoprávněný ban ( JAILBREAK)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dotty - Neoprávněný ban AntiCheatem... ( JAILBREAK)
Chyba to není, to se neboj, jen ten MultiFreeKill, tam nemá být, ale ty nadávky jsou zcela v pořádku, jak se dostanu k počítači, tak k tomu napíšu víc a nebylo to před 4-6 měsíci, ale před měsícem a půl. Můžete mu akorát hodit unban na ten MultiFreeKill někdo s banlistem s důvodem missclick prosím nebo to potom udělám sám, stejně je to teď jedno, když tam jsou i ty nadávky neúnosné.
"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
Ahoj,
ako píše Atilos, máme takú vec, že ak dostaneš ban cez web tak sa ti ban nahodí až po pripojení na server.
Zamietnuté.
ako píše Atilos, máme takú vec, že ak dostaneš ban cez web tak sa ti ban nahodí až po pripojení na server.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
Takže teď budu mít 2 dny mute za nadávky , které jsem psal před 2x měsícema?
-
Dotty - Amatér
Presne tak, máš byť potrestaný za to čo si robil, takto vypadá tvoj trest, keďže si si myslel, že dostaneš ban a nebudeš to hrať tak si moc nevyhral.
Možno nabudúce sa naučíš, že pravidla nemáš porušovať.
Možno nabudúce sa naučíš, že pravidla nemáš porušovať.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Zamietnuté] Dotty - Neoprávněný ban ( JAILBREAK)
V pohodě , CT ban mi můžeš nechat jelikož to je úplně jedno , tak i tak s CHAT BANEM nemůžu ingame mluvit , takže ten unban by byl useless anyways..
-
Dotty - Amatér
• Stránka 1 z 1