• Stránka 1 z 1
[V]Life_ stížnost
Vzal jsem si simona na mapě s názvem jail_andaman, v čase 14:06, potřeboval jsem na záchod, předal jsem slovo hráči TWEE-T - pán Admin Life_ mě instantně přehodil se slovama "Tohle jsi už jednou udělal", pak mi napsal pozdějš i "Nepiš hovadiny".
Demo nemám. Mám mnoho svědků
<3 S pozdravem Lucifer
Demo nemám. Mám mnoho svědků

- Khubik
- Amatér
[V]Life_ stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life_ stížnost
Cca 2 mapy zpátky si vzal simona, ihned dal stavitele a okamžitě předal slovo, mezitím si ještě něco říkal, přičemž stavitel dal nějaké nachytávky a vystřílel se celý server ještě v celách, ty si nikam nešel, celou dobu si byl přítomný
Vzal si simona, máš dávat příkazy, ne že vezmeš simona a okamžitě předáš slovo, důrazně jsem ti to vysvětlil
Nyní na této mapě bylo nějaké tobě asi známé CT, říkali jste mu ať si vezme simona, samozřejmě si ho tedy vzal ty, když ho CT nebralo a udělal si co minulou mapu, okamžitě si mu předal slovo, stejná pohádka jako předtím s tím, že si musel jít na záchod
Samozřejmě si nikam nešel a Tweet byl u CT 1. kolo
Každopádně 2. kolo byl taktéž přehozen
Stavitel není Simon a ty nebudeš brát simona s tím, abys okamžitě šel "AFK" a vyřešil si "nepořádek" po svém, radši si ho vůbec neber
Stavitel zemře a co uděláš jako "AFK" hráč? Nic.
Slovo se předává např. v případě atrakce pro stavitele, případně když opravdu musíš odejít, ale fakt ne hned co si vezmeš simona
Psal si hovadiny
Vzal si simona, máš dávat příkazy, ne že vezmeš simona a okamžitě předáš slovo, důrazně jsem ti to vysvětlil
Nyní na této mapě bylo nějaké tobě asi známé CT, říkali jste mu ať si vezme simona, samozřejmě si ho tedy vzal ty, když ho CT nebralo a udělal si co minulou mapu, okamžitě si mu předal slovo, stejná pohádka jako předtím s tím, že si musel jít na záchod
Samozřejmě si nikam nešel a Tweet byl u CT 1. kolo
Každopádně 2. kolo byl taktéž přehozen
Stavitel není Simon a ty nebudeš brát simona s tím, abys okamžitě šel "AFK" a vyřešil si "nepořádek" po svém, radši si ho vůbec neber
Stavitel zemře a co uděláš jako "AFK" hráč? Nic.
Slovo se předává např. v případě atrakce pro stavitele, případně když opravdu musíš odejít, ale fakt ne hned co si vezmeš simona
2022-03-22 14:05:46 Neschopnost Admina. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:36 :). Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:35 Ne nejdřív tebe dám na stížnost. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:24 Jde to na stížnost. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:19 :). Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:18 ALE DOBRÝ. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:15 A DÁŠ MI FREE PŘEHOZ. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2022-03-22 14:05:08 POTŘEBUJU NA HAJZ. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
Psal si hovadiny
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Life_ stížnost
Je sice fajn, že máš nějaké svědky, ale to je nám docela k ničemu. Potřebujeme něco, o co se reálně můžeme opřít.
Stížnost bez důkazů, vyřešeno.
Stížnost bez důkazů, vyřešeno.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1