• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Nahlášení
N: Tafi
S/D /SID: STEAM_0:1:107839638 / https://ctrlv.cz/UkAM
P: Tafi, aneb Akademik mi dal FK. Další kolo po FK jsem se domluvil se simonem, že mi ho dá příští kolo a to kolo měl zrovna simona Tafi a nedal mi VD. (To VD jsem si nechal přeložit jelikož by jsem si ho asi moc neužil, nebyl čas.)
e. Jen dodám, že jsem měl čas do 30 sekund + jsem to nemusel plnit. "Můžeš/Musíš" - Rozdílné.
T: 18:07
D: https://www.mediafire.com/file/rb9v9467 ... 3.dem/file
e. Předpokládám, že tahle stížnost se bude řešit tak, že se Tafi omluví zde na mém příspěvku a nebude se to řešit..
Klasické Gamesites.
S/D /SID: STEAM_0:1:107839638 / https://ctrlv.cz/UkAM
P: Tafi, aneb Akademik mi dal FK. Další kolo po FK jsem se domluvil se simonem, že mi ho dá příští kolo a to kolo měl zrovna simona Tafi a nedal mi VD. (To VD jsem si nechal přeložit jelikož by jsem si ho asi moc neužil, nebyl čas.)
e. Jen dodám, že jsem měl čas do 30 sekund + jsem to nemusel plnit. "Můžeš/Musíš" - Rozdílné.
T: 18:07
D: https://www.mediafire.com/file/rb9v9467 ... 3.dem/file
e. Předpokládám, že tahle stížnost se bude řešit tak, že se Tafi omluví zde na mém příspěvku a nebude se to řešit..
Klasické Gamesites.

- 19th
- Pokročilý
[Vyriešené]Nahlášení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V Riešení]Nahlášení
Ahoj,
Tafi ti síce dal FK, ale aj sa ti ospravedlnil a nahlásil ti to VD hneď kolo potom, no ty si si povedal že ho chceš až ďalšie kolo. Podľa mňa v tom kole bolo ešte dosť času aby si ho dostal rovno vtedy ale dobre. Tafi by bol upozornený nech si dá pozor na to VD ale nič viac by sa nedialo.
Za toto určite ban nedostane.
Vyriešené.
Tafi ti síce dal FK, ale aj sa ti ospravedlnil a nahlásil ti to VD hneď kolo potom, no ty si si povedal že ho chceš až ďalšie kolo. Podľa mňa v tom kole bolo ešte dosť času aby si ho dostal rovno vtedy ale dobre. Tafi by bol upozornený nech si dá pozor na to VD ale nič viac by sa nedialo.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V Riešení]Nahlášení
kybik píše:Ahoj,
Vyriešené.
Klasika.
Takže to mohu chápat tak, že až já dám MFK na serveru tak se jednoduše omluvím a nebude se to řešit?
Pokud si dobře pamatuji tak jsem dal FK a za to jsem dostal ban, ale hráčovi jsem se omluvil proč má tady Tafi výjimku?
Tohle mi přijde jako nelogické řešení, protože tohle by mohl dělat každý a je to nefér vůči hráčům co dají FK omylem a omluví se, ale stejně dostanou ban nebo přehoz od admina.
S tady tím verdiktem nebudu souhlasit, ať to řeší Kozlak nebo někdo vyšší.
Nic proti tobě nemám, ale takhle se to nebude řešit.

- 19th
- Pokročilý
Re: [Vyriešené]Nahlášení
Na deme je jasne vidieť, ako si Tafi uvedomí chybu a snaží sa ti nahlásiť VD, ty to ale odmietneš a nárokuješ si VD až ďalšie kolo. Pokiaľ dobre viem, ani si ho na to neupozorňoval že ti má to VD dať.
Hráč si uvedomil chybu a ospravedlnil sa, tam nie je dôvod na trest. To platí pri každom, keď vieš kde si pochybil, určite za to nebudeš potrestaný ak to nebolo úmyselne.
Vyhni sa spamu a vyčkaj na verdikt vyšších.
Hráč si uvedomil chybu a ospravedlnil sa, tam nie je dôvod na trest. To platí pri každom, keď vieš kde si pochybil, určite za to nebudeš potrestaný ak to nebolo úmyselne.
Vyhni sa spamu a vyčkaj na verdikt vyšších.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyriešené]Nahlášení
Pokud někdo udělá něco neúmyslně, uzná si svojí chybu a popřípadně se za to omluví, tak ho rozhodně banovat nebudeme.
Tafi příště nezapomene na VD, jinak tak milosrdní nebudeme.
Tafi příště nezapomene na VD, jinak tak milosrdní nebudeme.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1