I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Mari / JailBreak #1

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 18:10

Môj ban: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... .php?bid=5

1. Popis situace - Admin Mari prišiel na server, na ktorom už dlhšie hral iný admin, ktorý tiež situáciu neriešil a admin Mari mi dal kick, keď som sa dohadoval s CT čo mi dalo freekill, že prečo atď. Admin Mari ani nevie o čo šlo keďže na servery bol asi 5 sekúnd aj s cestou a hneď ma kickol. Povedal som si ok mám kick, tak sa mi to ďalej neoplatí riešiť keďže to je ako RR, tak som to nerišil. Potom zas niečo napísal nejaký hráč na admina Mari a ja som mu odpovedal (viac SS-dôkaz) a za toto mi dal admin ban na 10min.? To už aj za pravdu sa banuje? Napísal som k tej vete, že to nebolo myslené konkrétne na admina Mari, ale, že to tak je celkovo. Nehral som tu vyše roka, hrám tu asi týždeň a vôbec sa to admin pravidlo nezmenilo, že, keď admin nevie vyriešiť situáciu tak dá hráčovi kick a vyhovorí sa na RR alebo sa admin robí AFK, ak situáciu nevie vyriešiť.
Za také niečo sa už vážne banuje? ... Nič v zlom, ale nečudujem sa prečo GS každým dňom umiera viac a viac a z JB's serverov sa musia robiť mini a absolútne niesu ani z polovice plné servery.

2. Důkazy - https://postimg.cc/5X9c3NPd
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

[Z]Mari / JailBreak #1

od Rumcajz » 29 bře 2022, 18:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari / JailBreak #1

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 20:39

Upozornil jsem vás oba v chatu, ať se neprovokujete. Ty jsi nepřestal, přišel kick. Pak 10 min za stálé pošťuchování. Pak ti ban skončil a stále si mlel hovadiny, tak jsem ti dal znova kick, i když jsem už nemusel a mohl ti dát další mute.. ale nepomohlo to, tak jsem ti dal těch 6h.

Mimochodem, jsem byl na tebe hodný a jen ti dal opět kick a změnil jméno, když jsi nadával do rodiny v nicku ;)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 20:43

Poland píše:Upozornil jsem vás oba v chatu, ať se neprovokujete. Ty jsi nepřestal, přišel kick. Pak 10 min za stálé pošťuchování. Pak ti ban skončil a stále si mlel hovadiny, tak jsem ti dal znova kick, i když jsem už nemusel a mohl ti dát další mute.. ale nepomohlo to, tak jsem ti dal těch 6h.

Mimochodem, jsem byl na tebe hodný a jen ti dal opět kick a změnil jméno, když jsi nadával do rodiny v nicku ;)

wtf? pises tu 2 rozdielne situacie, 2 rozdielne pribehy, 2 rozdielne mapy...
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 20:46

Změna mapy ti tvé prohřešky nevynuluje. Počkej si na vyjádření hlsa. Za mě vše.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 20:49

Poland píše:Změna mapy ti tvé prohřešky nevynuluje. Počkej si na vyjádření hlsa. Za mě vše.

v druhom topiku si mi dal proste ban zato ze ty si pochybyl a ja som ta na chybu upozornil to je cele.. ked si vies priznat chybny grab na hraca nechapem preco ti robi problem priznat si aj tu chybu kedze tam mas aj dokaz ze som ta len upozornil na tvoju chybu grabu a dal si mi 6hod. ban za upozornenie na ktorom si ty pochybyl..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 20:56

Ah jo, normálně se nevyjadřuju víc jak jednou zprávou, ale jelikož si můj bývalý kolega, tak ti ten čas dám...

Opět ti říkám, že jsi to mohl napsat slušně a nesnažit se mou autoritu na serveru ponižovat. Už jen kvůli tomu, že ty tvé narážky byly dětinské jsem ti dal znova kick, i když jsem nemusel. Protože se mi tě nechtělo zbytečně trestat... Chápu, že máš jiné očekávání od serveru jakožto hráč z dávnější doby. Ale nemůžeš prostě psát blbosti tak, jak to dělají jiní problémoví a zbytečně pak dělat na serveru drama. :?

Příště to prosím napiš normálně a já budu jen rád, že jsi mě na to upozornil. Dobrou noc.

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 21:00

Poland píše:Ah jo, normálně se nevyjadřuju víc jak jednou zprávou, ale jelikož si můj bývalý kolega, tak ti ten čas dám...

Opět ti říkám, že jsi to mohl napsat slušně a nesnažit se mou autoritu na serveru ponižovat. Už jen kvůli tomu, že ty tvé narážky byly dětinské jsem ti dal znova kick, i když jsem nemusel. Protože se mi tě nechtělo zbytečně trestat... Chápu, že máš jiné očekávání od serveru jakožto hráč z dávnější doby. Ale nemůžeš prostě psát blbosti tak, jak to dělají jiní problémoví a zbytečně pak dělat na serveru drama. :?

Příště to prosím napiš normálně a já budu jen rád, že jsi mě na to upozornil. Dobrou noc.

nenazyvaj ma svojim kolegom diky..
a upozornit normalne? co ti mam poslat pohladnicu so zelanim ci ci ocakavas? kebyze sa da pouzit farebna veta v chate tak to pre uja admina pouzijem pre jeho lepsi pocit :D nechapem jak sa ti da lepsie vysvetlit normalnou vetou tvoje pochybenie a po kicku po jednej vete ze aha zasa mi dal kick (mimochodom pre tvoju blbost ktoru si si aj priznal) dat ban na 6 hodin tak neviem neviem :) a nick si dam aky chcem uz ked tu po asi 2x spominas moj nick kedze ja som sa s tebou bavil normalne a to ze ty si tie vety citas v hlave mozno agresivnejsim tonom neni moj problem a nazves ma pre tvoje pochybenie este aj idiotom bez dovodu tak sa potom necuduj ludom..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Kozlak » 29 bře 2022, 21:12 VIP

Pokud máš pocit, že admin nějakým způsobem pochybil, nahlaš ho na fórum a nehádej se s ním na serveru. Z tvého hlstats vyplývá, že sis ban zasloužil.

Admin postupoval správně.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy