I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Mari / JailBreak #1

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 19:07

Môj ban: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... .php?bid=6

1. Popis situace -
Bol DR, mali sme prejsť DR, kto prejde prežije. Všetci skapali a ostal posledný a VD. Simon VD ukončil, ale on (Mari) stále neprešiel DR, tak Mari hovoril, že sa to ruší, keď ostal posledný, ale simon hovoril, že to má prejsť a má plniť atrakciu a tak ho admin Mari grabol o zem.

Admin Mari grabol o zem CTčko pre adminove pochybenie ja som sa k tomu vyjadril a znova som dostal ban na 6hodin. Ak normal hráč bez práv upozorní admina na jeho pochybenie, tak zato je hneď automaticky ban, lebo len admin ma pravdu či ako to je na GS?
Neskôr ďalšie kolo si priznal chybu (zrejme niekto iný mu otvoril oči), tak sa ospravedlnil a nato mu ďalší hráč napísal, že teda mi dal free ban a jeho odpoveď bola (viac dôkaz), že nie, že som idiot. Tak hráč je idiot, ak ide upozorniť admina na jeho pochybenie + dostane 6hod. ban.

Ja som to všetko písal na základe toho, že admin Simona grabol neprávom, len to podľa nejakých adminov musí mať admin vždy pravdu a reakciu hráča poriešiť hneď kickom, ako si priznať chybu. Po kicku som došiel na server a napísal hráčovi Kosso, že: (viac ústrižok z chatu)..

2022-03-29 19:28:36 vidis? zase ma kickol ufnukanec lebo nevie okomentovat preco grabol simona tak radsej kickne :D :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_temple_lf
2022-03-29 19:28:08 neries. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_temple_lf
2022-03-29 19:28:05 nepis kosso :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_temple_lf
2022-03-29 19:27:57 a potom sa vyhovori ze uz mal hrac RR tak fk neriesi. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_temple_lf
2022-03-29 19:27:51 kosso nepis radsej lebo ti da ban na 10min. jak mnelebo som napisal ze radsej kicknemako vyriesi FK. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_temple_lf

2. Důkazy - https://postimg.cc/njh1zrG2
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

[Z]Mari / JailBreak #1

od Rumcajz » 29 bře 2022, 19:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari / JailBreak #1

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 20:42

To, že jsem mu špatně dal grab je pravda a poté jsem se po podívání na demo omluvil. :)

Tvůj ban je už okomentovaný v prvním topicu.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 20:46

Poland píše:To, že jsem mu špatně dal grab je pravda a poté jsem se po podívání na demo omluvil. :)

Tvůj ban je už okomentovaný v prvním topicu.

moj ban si okomentoval v prvom topiku? aha len problem je to ze v provom topiku bola uplne ina situacia, uplne ina mapa to je po prve.. a za druhe na tej druhej mape teda tejto ku ktorej je napisany tento topic si mi dal ban bezdovodne lebo som ta upozornil na tvoje pochybenie.. tak sa teraz neodvracaj na moj prvy topik kedze to bola uplne ina situacia, uplne ina mapa a vsetko (NIC S TYM SPOLOCNE)

to ze si sa ospravedlnil ok beriem je to fajn ze si to urobil ale na zaklade coho? ze prv si mi dal kick lebo som ta isiel upozornit? po kicku som napisal hracovi ze aha ufnukanec ma zasa kickol lebo si nenecha vysvetlit situacia a potom si mi uz za tvoju neschopnost si priznat chybu dal 6hod. ban?
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 20:50

Přesně tak, pokud se hodláš chovat jako nevychovaný člověk a na serveru si z hráčů/adminů budeš dělat strašnou prdel, tak ti to nebude nikdo brát a budeš spíš trestán...

Kdyby si to napsal normálně jak Kosso udělal, tak by mohl Suprerer mít mou omluvu i dříve a ty bys naopak měl u mě vděk, že si mi to ujasnil. Tvůj ban nemá nic společného s tím, že jsem mu dal neoprávněný grab, ale s tím, že jsi měl mute a stále si v mých očich budil na serveru roli provokatéra. (což se pak přes ty nadávky v nicku i potvrdilo...)

Zkus příště jednat v klidu a nemusíme nějaké trapné mute bany jak ve školce řešit...
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 20:53

Poland píše:Přesně tak, pokud se hodláš chovat jako nevychovaný člověk a na serveru si z hráčů/adminů budeš dělat strašnou prdel, tak ti to nebude nikdo brát a budeš spíš trestán...

Kdyby si to napsal normálně jak Kosso udělal, tak by mohl Suprerer mít mou omluvu i dříve a ty bys naopak měl u mě vděk, že si mi to ujasnil. Tvůj ban nemá nic společného s tím, že jsem mu dal neoprávněný grab, ale s tím, že jsi měl mute a stále si v mých očich budil na serveru roli provokatéra. (což se pak přes ty nadávky v nicku i potvrdilo...)

Zkus příště jednat v klidu a nemusíme nějaké trapné mute bany jak ve školce řešit...

pis si co chces ale v zuboch ta maju hraci a tiez aj admini lebo si najhorsi admin na GS..
dal si mi proste ban zato ze JA, CTcka ale aj mrtve Tcka ta upozornovali.. len tolko ze som sem dodal dokaz ze ja som ta upozornil na tvoje pochybenie normalne .. potom si mi dal kick za moje upozornenie, po kicku som napisal kossovi nech sa pozrie co stvaras ked ta hrac upozorni a potom si mi uz dal ban na 6 hodin .. s tym ze ti hrac Kosso napisal ze mi das unban kedze si mi dal free ban kedze si si zbytocny grab na CT priznal tak si mu napisal ze nie ze som idiot..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Poland » 29 bře 2022, 21:00

Tvůj subjektivní názor mě nezajímá.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=15821

Vyčkej si na vyjádření. Víc času pro tebe fakt nemám..

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 29 bře 2022, 21:03

Poland píše:Tvůj subjektivní názor mě nezajímá.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=15821

Vyčkej si na vyjádření. Víc času pro tebe fakt nemám..

skopirujem tu len 2 vety co som pisal v tom druhom topiku.. nic viac nic menej..

nick si dam aky chcem uz ked tu po asi 2x spominas moj nick kedze ja som sa s tebou bavil normalne a to ze ty si tie vety citas v hlave mozno agresivnejsim tonom neni moj problem a nazves ma pre tvoje pochybenie este aj idiotom bez dovodu tak sa potom necuduj ludom..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Kozlak » 29 bře 2022, 21:21 VIP

Za situaci s grabem se admin omluvil, nevidím důvod, proč bychom to měli více rozpitvávat.
Na první mapě jsi admina provokoval, dostal si ban na 10 minut. Na další mapě si pokračoval s psaním urážek a dalších blbostí, proto si dostal 6 hodin. No, ani tak si nepochopil, že admina na serveru máš respektovat a pokračoval si skrz nicky.
Problémy s chováním si v minulosti měl, takže víš, jak to tady chodí. V případě dalšího nevhodného chování přejdeme rychle na dlouhé bany.

Stížnost zamítnuta.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy