Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]UB žádost

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 15:50

A to je to o čem mluvím sewee nemáš mě rád, proto si mojí UB žádost ani nepřečteš a rovnou ji zamítneš.
Zamkneš mi ji abych se dál nemohl vyjádřit, tak proto žádám někoho kdo na mě nemá vztek aby to přezkoumál a opravdu zvážil to jestli jsem si tak dlouhý ban zasloužil, nebo ne. Na serveru normálně sekám latinu, nikomu nenadávám nic, jednou se normálně slušně zeptám co to je za zrůdu protože jsem si opravdu, omlouvám se že se opakují ale fakt OPRAVDU myslel že je to jedna herečka z filmu pach krve, to že si člověk někoho zplete je neunosná nadávka ? Uznej sám že je to přepal 48 hodin za něco co jsem neudělál, opravdu jsem nikomu neúnosně nevynadal. Viděl jsem na serveru hráče kteří nadávají hráčům do rodiny že jejich mamy jsou pi** atp. a dostali ban na 12 hodin, já se zeptám admina, ani jsem nevěděl že je to admin co to má na steam obrázku za zrůdu a mám ban na 48 h? Nebyla to provokace, ani v tom žádnou provokaci nevidím, myslel jsem si že fotku ztáhl z google obrázku, myslel jsem si mylně že na fotce je jedna herečka nenapadlo by mě že to může být někdo spojený s ním.

UPOZORNUJI že další žádost jsem vytvořil kvůli toho, že mi to hned zamykáš a nenecháš mi ani prostor se vyjádřit plus si přiznal že to ani nečteš a to je ten háček proč mi stále běží neopravněný ban.
Tak se chovej profesionálně.
chtěl bych názor nějakého jiného admina než si ty, admina který si to přečte a zamyslí se nad tím, ne admina co je na mě zasedlej jako nějaká učitelka na základni škole
Dík přejí lásku a mír všem mým fans!
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

[Vyriešené]UB žádost

od Rumcajz » 02 dub 2022, 15:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UB žádost

Příspěvekod eXtr3mer » 02 dub 2022, 16:12

Stále vidím len kopu komentárov a výhovoriek, ale žiadne ospravedlnenie adminovi... S tým, čo ste tu dnes predvádzali by si sa nemal diviť, že tvoja žiadosť je automaticky zamietnutá a locknutá ;)

Babisjeprofik píše: Na serveru normálně sekám latinu, nikomu nenadávám nic

Tomuto sa mi tiež nechce veriť...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:13

Ano samozřejmě se adminovi Kellemu omluvím až ho spatřím na serveru.
Nebo kelle jestli to čteš, tak bych se ti chtěl srdečně omluvit, moc mě mrzí že jsem se tě nějak dotkl, dovol mi to napravit mojí omluvou, kterou vyjádřuji ze svého srdce.
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:15

A občas ano, stane se že občas semtam něco napíšu, třeba kurwa, piči zas mě zabili atp, kdo ne? ale za to jsem byl taky potrestán a ne jednou, schválně koukní na mé bany a zvedne se ti kufr, to uznávám.
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:18

A když by jste můj ban zvážili a snížili, popř zrušili, tak od té doby už nikdy v životě nedostanu ban to vám slibuji a budu dělat vše pro to abych se mohl stát administrátorem a podílet se na chodu portalu GAMESITES
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:23

SYPU NA SEBE POPEL !
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 02 dub 2022, 16:38

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 178&page=2

2022-03-29 18:46:14 prcám matku zakladatele gamesites do huby. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Chat z JB - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 750&page=3
Adminem se staneš, až začnou prasata létat :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:40

Dobře Sewee, ale vždyť to je úplně jinej datum, já dostal ban přeci za to že jsem se zeptal co to má na fotce za zrůdu, nač na mě vytahovat starou špínu ? od té doby jsem se dávno změnil :-(
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:42

Navíc dust 2 only 1 je odlišný server než JB 1 :-) souhlasím, tak mi dejte ban na JB a ne na DUST :-( tam chci dělat taktiky do voice chatu :-( podpořil jsem server zakoupením EVIP, mám to tam fakt rád
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Babisjeprofik » 02 dub 2022, 16:57

Nebo víte co, když se na to tak dívám, tak si ten ban zasloužím, uznávám přehnal jsem to ve všech směrech.
Jestli jsem se někoho dotkl tak se omlouvám a klidně mi ten ban prodlužte. Zdar a přejí hezky zbytek dne
Babisjeprofik
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 03 dub 2022, 11:41

Za normálnych okolností by si za niečo také nemal dostať ban. Nanešťastie pre teba, tvoj chat z uplynulých dní alebo demo, ktoré sa riešilo v unban žiadosti tvojho parťáka, ukazujú, že sa nevieš správať slušne a ban si zaslúžiš. To, či ho dostaneš od admina na serveri alebo odo mňa cez banlist je už nepodstatný detail...

Unban si si kúpil, pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost