• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] JB1/ANEZKA/ NEOPRAVNENE MUTE
Trest od admina: anezka
Byl udelen hraci: mafian.[L]ucifer._
S hernim ID: STEAM_0:1:191375767
S duvodem: Ndavky [MALE]
Delka banu: 10minut
Fotka: výpis https://ctrlv.sk/U0D5
Simon robil atrakciu neviem akú teraz.. ja som zapol pesničku a admin anezka ma buchol rovno o zem, potom som napísal že neviem prečo mi neubral hp v grabe aby som to už nerobil. Nieečo v tomto zmysle... následne som napísal asi je nafetovany. Neviem kde v čom je nadávka maximálne mala provokácia
no to nie je tak strašne na ban
žiadam o priame vysvetlenie prečo mi bol udelení ban. Dakujem.
Byl udelen hraci: mafian.[L]ucifer._
S hernim ID: STEAM_0:1:191375767
S duvodem: Ndavky [MALE]
Delka banu: 10minut
Fotka: výpis https://ctrlv.sk/U0D5
Simon robil atrakciu neviem akú teraz.. ja som zapol pesničku a admin anezka ma buchol rovno o zem, potom som napísal že neviem prečo mi neubral hp v grabe aby som to už nerobil. Nieečo v tomto zmysle... následne som napísal asi je nafetovany. Neviem kde v čom je nadávka maximálne mala provokácia

- mafianLucifer
- Amatér
[Vyriešené] JB1/ANEZKA/ NEOPRAVNENE MUTE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/ANEZKA/ NEOPRAVNENE MUTE
+ rovno ma hodil o zem a prehodil k T.
- mafianLucifer
- Amatér
Hrál jsem s Tebou necelých 5 minut a stihl jsi toho opravdu hodně.
Po připojení sis skákal na trampolíně a poté pouštěl písničky ve hře, kterou jsi rušil průběh hry a dostal jsi slay, ihned po slayu jsem dostal opět krásnou sprchu zpráv od Tebe.
Zde jsi akorát v Ub žádosti. Po kicku jsi mi napsal
O tom, ať nebrečím už se ani nezmiňuji.
Já se nemíním s Tebou již více na serveru dohadovat a nechat tam ze sebe dělat jitrnici, pokud Ti neříká nic slušné chování, tak se to nauč co připojení na server to problém s Tebou opakovaně....
Chápu, že Ti předešlá stížnost udělala velikou radost, kde se nehledělo nato co jsem psal, avšak bych tím i poprosil o vyřešení někoho jiného, nemám zájem již býti trestán za větší míru zaujatosti vůči mě..
Po připojení sis skákal na trampolíně a poté pouštěl písničky ve hře, kterou jsi rušil průběh hry a dostal jsi slay, ihned po slayu jsem dostal opět krásnou sprchu zpráv od Tebe.
- Kód: Vybrat vše
2022-04-02 20:33:49 HEN TU TA HNUSNA ANEZKA JE NA KTORU SOM DAL STAZNOST XDDD. Gamesites.cz ^JailBreak #1
2022-04-02 20:34:16 aj teraz dam na teba staznost že si ma nedal do grabu alebo mi neubral hp ale rovno prehodil k CT. Gamesites.cz ^JailBreak #1
Zde jsi akorát v Ub žádosti. Po kicku jsi mi napsal
2022-04-02 20:34:58 to len anezka asi pofetoval vela. Gamesites.cz ^JailBreak #1
O tom, ať nebrečím už se ani nezmiňuji.
Já se nemíním s Tebou již více na serveru dohadovat a nechat tam ze sebe dělat jitrnici, pokud Ti neříká nic slušné chování, tak se to nauč co připojení na server to problém s Tebou opakovaně....
Chápu, že Ti předešlá stížnost udělala velikou radost, kde se nehledělo nato co jsem psal, avšak bych tím i poprosil o vyřešení někoho jiného, nemám zájem již býti trestán za větší míru zaujatosti vůči mě..
-
PoldasQweek - Mistr
K tomuto si žiadam o demo
lebo niesom si vedomý toho žeby som to spravil.
K tomuto si žiadam o demo

- mafianLucifer
- Amatér
a ked už tak toto pišeš stači do buducna napisat do hry ct nehraj si + meno
nie hned všetko riešit prehodzom a agresivne
Za mna si až moc agresivny a hnusny s pristom k trestraniu hračom.

Za mna si až moc agresivny a hnusny s pristom k trestraniu hračom.
- mafianLucifer
- Amatér
len tak tiež nechapem čo tym banom na nadavky ma spoločne trampolina a pustanie hudby.
- mafianLucifer
- Amatér
Přehoz byl na místě, poprosím však admina, aby dodal důkazy o tom, jak hráče upozornil a kicknul předtím, než banoval.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Takže ak tomu mám chapat spravne a na poučenie ak skačem na trampoline alebo hudbu pustam ked simon robi hru je priamo prehoz ano ? aby som mal v tom jasno 
e. VB: Pokud jsi takový mimoň a začneš pouštět i hudbu, tak můžeš být rád, žes nedostal rovnou ban za kažení hry.

e. VB: Pokud jsi takový mimoň a začneš pouštět i hudbu, tak můžeš být rád, žes nedostal rovnou ban za kažení hry.
- mafianLucifer
- Amatér
Posílám vyčasované demo:
Časy:33:17 jsem vůbec nepochopil proč jsi někoho hitoval a proč dostal FA, ale nevěděl jsem kdo střílel no není divu, že Ty, 33:20 měli jsme jít na čáru, proč dostal ten hráč kill? 33:45 trampolína, 34:05 židle, 34:10 hudba poté už přišel slay stihl jsi toho opravdu hodně za ti chviličku.
Celou dobu jsem Tě sledoval a při delším sledování hry, bych tu těch časů mohl napsat asi 50, kde kazíš hru..
34:30 přichází tvoje slovní hříčka, kde dostáváš kick a poté ban...
Zmiňované časy jsou pouze 2 minuty, co jsem byl na serveru a stihl jsi toho požehnaně..
https://www.uschovna.cz/zasilka/WXPV95L ... BXKAB9NUWI
Časy:33:17 jsem vůbec nepochopil proč jsi někoho hitoval a proč dostal FA, ale nevěděl jsem kdo střílel no není divu, že Ty, 33:20 měli jsme jít na čáru, proč dostal ten hráč kill? 33:45 trampolína, 34:05 židle, 34:10 hudba poté už přišel slay stihl jsi toho opravdu hodně za ti chviličku.
Celou dobu jsem Tě sledoval a při delším sledování hry, bych tu těch časů mohl napsat asi 50, kde kazíš hru..
34:30 přichází tvoje slovní hříčka, kde dostáváš kick a poté ban...
Zmiňované časy jsou pouze 2 minuty, co jsem byl na serveru a stihl jsi toho požehnaně..
https://www.uschovna.cz/zasilka/WXPV95L ... BXKAB9NUWI
-
PoldasQweek - Mistr
Re: [V řešení] JB1/ANEZKA/ NEOPRAVNENE MUTE
Ja sa pýtam teraz že začo si mi dal ban na chat 

- mafianLucifer
- Amatér
Re: [V řešení] JB1/ANEZKA/ NEOPRAVNENE MUTE
Ešte ti k tomu písali hráči na serveri...
Admin mohol tvoje prehrešky riešiť už oveľa skôr a nečakať na ďalšie stupňovanie. Púšťaním hudby si kazil hru a bol si si toho plne vedomý, preto si si prehodenie zaslúžil. Nemohol si odpustiť ďalšie komentáre aj napriek tomu, že bol admin s tebou trpezlivý. Upozornení pred banom padlo viac a 10min. mute ban splnil svoj účel
Pokladám za vyriešené
(VIP) mjo19 !_kempa_! lukick *KOHI* : mafian 2x upozornenie 3x ban je jedno ake upozornenie to bude
(VIP) mjo19 !_kempa_! lukick *KOHI* : 1x prehodenie 2x kick 3x ban napr.
Admin mohol tvoje prehrešky riešiť už oveľa skôr a nečakať na ďalšie stupňovanie. Púšťaním hudby si kazil hru a bol si si toho plne vedomý, preto si si prehodenie zaslúžil. Nemohol si odpustiť ďalšie komentáre aj napriek tomu, že bol admin s tebou trpezlivý. Upozornení pred banom padlo viac a 10min. mute ban splnil svoj účel

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1