• Stránka 1 z 1
[V] Pája,Férko,segzy BEn/UKZ,demencia,neschopnost CT/JB
Nicky hračov: Férkoツ , Pája , segzy BEn
SID Hráčov:
segzy BEn: STEAM_1:0:601482750
Pája: STEAM_1:0:558553327
Férkoツ: STEAM_1:0:598051178
Screen SID hráčov: https://ctrlv.sk/aS8L
Približný dátum a čas: 04.04.2022 cca 17:30 mohlo byť
Server: Jailbreak #4
Popis situácie: V prvom a druhom kole hráči v CT Férkoツ alebo Pája berú simonov a neustále púštajú mikrofón T - hlavne hráčovy segzy BEn a spolu s ním úmyselne kazia hru všetkým cez mikrofóny, treba to počuť v deme + robia si čo chcú, napr.: dávajú nezmyselné príkazy, zapínajú a vypínajú mik u T, neschopnosť, demencia, atď. V treťom kole dema ma žiadajú aby som zobral simona, ale nebral som ho, pretože kazia hru, čakal som dokým prestanú a nie nie prestať + nadávky na mňa. Takto podobne narušali hru aj na predošlej mape.
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/246232027
Čas Dema: Demo som natočil ja, stačí si pozrieť prvé 3 kolá dema alebo rovno celé.
SID Hráčov:
segzy BEn: STEAM_1:0:601482750
Pája: STEAM_1:0:558553327
Férkoツ: STEAM_1:0:598051178
Screen SID hráčov: https://ctrlv.sk/aS8L
Približný dátum a čas: 04.04.2022 cca 17:30 mohlo byť
Server: Jailbreak #4
Popis situácie: V prvom a druhom kole hráči v CT Férkoツ alebo Pája berú simonov a neustále púštajú mikrofón T - hlavne hráčovy segzy BEn a spolu s ním úmyselne kazia hru všetkým cez mikrofóny, treba to počuť v deme + robia si čo chcú, napr.: dávajú nezmyselné príkazy, zapínajú a vypínajú mik u T, neschopnosť, demencia, atď. V treťom kole dema ma žiadajú aby som zobral simona, ale nebral som ho, pretože kazia hru, čakal som dokým prestanú a nie nie prestať + nadávky na mňa. Takto podobne narušali hru aj na predošlej mape.
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/246232027
Čas Dema: Demo som natočil ja, stačí si pozrieť prvé 3 kolá dema alebo rovno celé.
- Michael1335
- Kolemjdoucí
[V] Pája,Férko,segzy BEn/UKZ,demencia,neschopnost CT/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pája,Férko,segzy BEn/UKZ,demencia,neschopnost CT/JB
Promiň ale "nezmyslné" příkazy jak ty říkáš nepadly, normálně jsme hráli a měli zábavu cápci si tam rebelovali a nám to bylo jedno a hráli jsme další kola. To že si chlapec tam rebeluje a brečí na jiných mapách že dáváme FKs i když tomu tak není je potom problém toho člověka který si stěžuje né náš. (viz Key) Výmluva "nebral jsem simona protože dělali blbosti" je sorry ale debilní, když nejsi schopný nám na férovku říct že jsme idioti a že by jsme měli přestat (doslova) tak nic moc. Pořád jsi si tam něco mumlal a nic neříkal, nebral simona ani se nevyjadřoval a pak tohle... Takže jsi vážně velice předvídatelný, bylo mi jasné hned potom co jsem dočetl že chceš být admin ale jestli nebudeš mluvit a nebudeš "bojovat proti zlu" jako "superhrdina" tak to nepůjde..
, ještě k tomu že se tady vybrečíš na forku. Vím že úmyslně provokuju Adminy a přiznávám to teď a tady, ale žádný člověk kterého jsem viděl dávat na forko (krom některých akademiků) nemá na to být jiný admin než ostatní pořád je to smyčka která se opakuje. Teď ale k věci... Nesmyslné příkazy nepadly, ban za nadávky klidně beru, trollení tam bylo ale né na tak extrémní aby jsi to daval na forum (jestli jsi více empatický jedinec stačilo to odpojit..), nechápu proč sem dáváš Bena když jsem mu já dal mik a on odpovídal na mé otázky, když už tak já jsem viník, jestli ti vadí že dávám mikrofony a že hlavně Benovi stačilo říct ale to jsi neudělal protože nemluvíš, myslím si že pravidla a teorie simona zvládám dobře tak nechápu proč zrovna neschopnost, nadávky padly ale jen proto že jsi pussy vzít vůbec simona a hovořit s námi.
Shrnutí: Ban za nadávky beru, Ban za úkh jakžtakž beru bylo tam trollení, Ban za neschopnost úplně asi jako né.., Nemluvíš a pak děláš ramena tady na forku.
Toť vše
.
PS: vím že nejsem uplně neměl mluvit o adminování protože to je úplný opozit toho co já dělám ale byl to můj pohled na danou situaci ale tohle co cápeček předvádí tady na forku tak je decentně extrém.

Shrnutí: Ban za nadávky beru, Ban za úkh jakžtakž beru bylo tam trollení, Ban za neschopnost úplně asi jako né.., Nemluvíš a pak děláš ramena tady na forku.
Toť vše

PS: vím že nejsem uplně neměl mluvit o adminování protože to je úplný opozit toho co já dělám ale byl to můj pohled na danou situaci ale tohle co cápeček předvádí tady na forku tak je decentně extrém.
-
Kroker - Drbna
Ještě dodatek... Všechnu vinu dávám na sebe (za Bena dle mého nevím proč by měl on dostat ban max tak kvůli slamu) a je pravda že si zasloužím delší ban než je týden... ale tak co naděláme s tou generací že ? :/ .
-
Kroker - Drbna
Ahoj,
ve zkratce jste na serveru byli neschopní všichni 3 a nikdo není bez viny. Pája místo toho, aby dělal normální kola, tak 3 kola dělal blbosti s tím BENem a jako Téčko bych se na serveru asi unudil k smrti. Ferko místo toho, aby hlídal simona, tak si skákal a dělal blbosti taky. Tebe taky absolutně nechápu, protože jsi za celou dobu neřekl ani jedno slovo, neupozornil jsi nikoho, nebral simona a bylo ti to úplně u místa, kde slunce nesvítí. Taky nechápu, proč nahlašuješ BENa, když byl v Téčkách a měl puštěný mikrofon (simon to může řešit tím, že ho prostě vypne).
Teoreticky bych vás všechny mohl všechny zabanovat za neschopnost, protože jste nebyli schopni hrát normální hru, ale jelikož je to už skoro 2 týdny, tak to nechám být a dám vám radši otcovskou radu. Chovejte se jako vyspělí kluci, buďte kreativní a snažte se lidi na serveru zabavit, jinak za vámi budu chodit na server a budu vás učit slušnému chování.
Taky se omlouváme za to, že to trvalo tak dlouho vyřešit, asi to PPčkaři nějak přehlédli.
Vyřešeno
PS: Páju asi budu zase doučovat češtinu, protože jsem měl náladu se zabít, když jsem to četl
ve zkratce jste na serveru byli neschopní všichni 3 a nikdo není bez viny. Pája místo toho, aby dělal normální kola, tak 3 kola dělal blbosti s tím BENem a jako Téčko bych se na serveru asi unudil k smrti. Ferko místo toho, aby hlídal simona, tak si skákal a dělal blbosti taky. Tebe taky absolutně nechápu, protože jsi za celou dobu neřekl ani jedno slovo, neupozornil jsi nikoho, nebral simona a bylo ti to úplně u místa, kde slunce nesvítí. Taky nechápu, proč nahlašuješ BENa, když byl v Téčkách a měl puštěný mikrofon (simon to může řešit tím, že ho prostě vypne).
Teoreticky bych vás všechny mohl všechny zabanovat za neschopnost, protože jste nebyli schopni hrát normální hru, ale jelikož je to už skoro 2 týdny, tak to nechám být a dám vám radši otcovskou radu. Chovejte se jako vyspělí kluci, buďte kreativní a snažte se lidi na serveru zabavit, jinak za vámi budu chodit na server a budu vás učit slušnému chování.

Taky se omlouváme za to, že to trvalo tak dlouho vyřešit, asi to PPčkaři nějak přehlédli.
Vyřešeno
PS: Páju asi budu zase doučovat češtinu, protože jsem měl náladu se zabít, když jsem to četl
-
Evangelista - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1