• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)bebE_- / publik 1 / nadávky
Ahoj , chtěl bych se omluvit za svoje chování na serveru a rád bych poprosil o perma ban na chat,který až do mého odvolání bude platný.
Už sem vás svým chováním obral o spoustu času a nerad bych v tom pokračoval. ( spectovat mě pořád nemusíte ...nic nemám , jen aimbot v ruce. viz - aim stats )
Věřím , že bez mých blbých urážek a připomínek bude hra záživnější než doposud.
Zdar a sílu
Na závěr jen malá připomínka pro adminy : aler1an , litvienko nebo kdo mě neustále zabijí...
na mapě de_italy kde hráč skočí ze stříšky na tržnici na červenou římsu u zdi...nejedna se o texturu tak mě prosím nadále nezabíjejte...chápu ,že publik hráči který nemaji zkušenosti s kompet. hraním tohle neví takže se nezlobím.
priste mě mužete varovat ...třeba napisem na screen , nebo v chatu ( který mam už vypnuty takze radši na screen do hry
neni potreba mě zabijet a ani nic nenapsat
takhle se admini nechovaj...ucta ke zkušenejším borci zdar.
Už sem vás svým chováním obral o spoustu času a nerad bych v tom pokračoval. ( spectovat mě pořád nemusíte ...nic nemám , jen aimbot v ruce. viz - aim stats )
Věřím , že bez mých blbých urážek a připomínek bude hra záživnější než doposud.
Zdar a sílu
Na závěr jen malá připomínka pro adminy : aler1an , litvienko nebo kdo mě neustále zabijí...
na mapě de_italy kde hráč skočí ze stříšky na tržnici na červenou římsu u zdi...nejedna se o texturu tak mě prosím nadále nezabíjejte...chápu ,že publik hráči který nemaji zkušenosti s kompet. hraním tohle neví takže se nezlobím.
priste mě mužete varovat ...třeba napisem na screen , nebo v chatu ( který mam už vypnuty takze radši na screen do hry

- bebejetop
- Pokročilý
(Vyřešeno)bebE_- / publik 1 / nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: bebE_- / publik 1 / nadávky
Ahoj, dobře, jak chceš
můžu ti dát libovolnou délku, třeba 10,15, 49 let, ale jestli chceš permu, dobře. Nevím o tom, že bys nějak extra dělal bordel, ale jestli je to tvé přání, splním ti ho. Měj se dobře 

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: (Vyřešeno)bebE_- / publik 1 / nadávky
ahoj , dej klidne na 49 let , treba si ho jednou necham odbanovat
diky

- bebejetop
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1