• Stránka 1 z 1
[Z]ADMIN MARI
Nickname Katijka
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [nadavky do rodiny]
Zabanován dne 07.04.2022 - 15:32:47
Délka banu 6 Hodin (360 Minut)
Vyprší dne 07.04.2022 - 21:32:47 (5 Hodin 55 Minut zbývá)
Zabanovaný od Mari
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
CUS CUS boli sme na serveri typeček si vypytal mik nadaval mi tam aka som piča simon sa ma pytal či sa chcem k tomu vyjadrit jedine čo som povedala že by jeho mama mala začat použivať kondom Adminko Mari mi dal ban na 6 hodin typeček čo mi nadaval že som piča ostal bez kicku =)
za dalsie nejaky no name hrač si dal nick KATIJKA JE PICA admin mari neriešil jedine čo je ho upozornil hrač si aj tak nick nezmenil snad to vyrieši niekto normalní dik dik ešte dnes
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [nadavky do rodiny]
Zabanován dne 07.04.2022 - 15:32:47
Délka banu 6 Hodin (360 Minut)
Vyprší dne 07.04.2022 - 21:32:47 (5 Hodin 55 Minut zbývá)
Zabanovaný od Mari
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
CUS CUS boli sme na serveri typeček si vypytal mik nadaval mi tam aka som piča simon sa ma pytal či sa chcem k tomu vyjadrit jedine čo som povedala že by jeho mama mala začat použivať kondom Adminko Mari mi dal ban na 6 hodin typeček čo mi nadaval že som piča ostal bez kicku =)
za dalsie nejaky no name hrač si dal nick KATIJKA JE PICA admin mari neriešil jedine čo je ho upozornil hrač si aj tak nick nezmenil snad to vyrieši niekto normalní dik dik ešte dnes
-
Katijkaa - Drbna
[Z]ADMIN MARI
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ADMIN MARI
Vězeň, co ti nadával ban dostat neměl. Simon mu měl vypnout mik a pak to i udělal po mém upozornění.
Ty jsi však byla CT a místo toho, abys mě to nechala vyřešit si mu řekla nadávku do rodiny, tak jsi dostala ban.
Mimochodem hráč, co měl nevhodný nick dostal upozornění, rename a pak pokud ho kickal Dandeenka, tak i kick (na mou prosbu v a chatu)
a. Dandee: Prosba to nebyla, takže kick nedostal
Ty jsi však byla CT a místo toho, abys mě to nechala vyřešit si mu řekla nadávku do rodiny, tak jsi dostala ban.
Mimochodem hráč, co měl nevhodný nick dostal upozornění, rename a pak pokud ho kickal Dandeenka, tak i kick (na mou prosbu v a chatu)
a. Dandee: Prosba to nebyla, takže kick nedostal

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
nemate sa riadit nahodou upozornenie-kick-ban ?
doslova som mu ani nepovedala že jeho matka je piča ani žiadnu nadavku dostal odporučanie nech jeho mama začne použivat kondom typek si opyta mik a začne mi tam vypravat že som piča je dost haluz ale nevadi mari si ukažkovy admin určite to všetci o tebe vedia

-
Katijkaa - Drbna
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Pokračuješ v tvém zaběhlém trendu, opět se navážíš do adminů, urážíš hráče a jejich rodiny.
Ban prodloužen.
UB žádost zamítnuta.
Ban prodloužen.
UB žádost zamítnuta.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1