Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] segzy BEn/jb1

Příspěvekod lopolipz » 08 dub 2022, 09:45

SID:STEAM_1:0:601482750

Ban:Banlist

Stalo se: Pokuď se nemýlím tak 1 hráč měl zbraň a zabil ct jelikož jsem se lekl tak jsem měl flick proto jsem se překlik na druhý monitor a jelikož mám CSGO nastavenej na fullscreen tak se mi CSGO minimalizovalo neviděl jsem hru potom kole se stalo že jsem napsal že budu chvilu afk jak jsem přišel zpátky tak už jsem měl ban za nadržování a admin který tam ani nebyl tak mě zabanoval a zrovna si nemyslím že byl ve spektu + jsem se ještě omluvil že jsem to neviděl
vím že to vypadalo jako by jsem to udělal naschvál ale neudělal jsem to
Obrázek
lopolipz
Pokročilý
Pokročilý

[V] segzy BEn/jb1

od Rumcajz » 08 dub 2022, 09:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: segzy BEn/jb1

Příspěvekod Wawle » 08 dub 2022, 10:35 VIP

Nechápu, jak se ti povedlo překliknout na druhý monitor a přitom mluvit do hry, když se ti okno minimalizovalo. Když se ti okno minimalizuje a ty jsi překliknutý na druhý obraz, první obraz neovládáš, minimalizované csgo taky ne, tudíž do něho nemůžeš mluvit.
Celou dobu tam s Pípem děláte bordel viz. video ("hinduistický znak" + házení guny, kreslení apod.). Z toho jsem usoudil, že jsi Pípovi nadržoval. (Hnedka na začátku 0:12 Pípovi hodíš gunu, začne ti tam vytahovat granát, tudíž ti to CT hnedka hlásí. Ty CTčku odpovídáš, že jsi ho neviděl a že mu nevěříš. Nebýt tam Esa, nechal bys ho žít, což jsi vlastně udělal. Jakmile zabil totiž Esa, ty jsi ho nebyl schopný zabít, stále ses mu omlouval. Nakonec Pípo skočil sám pod mapu, kde se zabil. Jo a taky ti opustil výstřel.)

Ban z tohoto https://www.youtube.com/watch?v=DoZhTI3wRfI
YouTube by Eso
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz

A život jde dál..
Wawle
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: segzy BEn/jb1

Příspěvekod PuNko » 08 dub 2022, 15:20 VIP

Ahoj,

Ban oprávnený.
a máš predĺžený ban o týždeň
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin