Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadosť o admin práva AIM + FUN

Příspěvekod SpiriTTko » 11 dub 2022, 23:26

Prajem pekný neskorý večer , mal by som záujem o admin práva na AIM / FUN serveroch .

Nick v hre : BravcoveVajcoTvojKat
Nick na fóre : SpiriTTko
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 28
Steam nick : matej94liptak
Steam ID : STEAM_0:0:651659934
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=81152

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál )
Nuž zatiaľ po svojom comebacku som banovaný nebol nikde a výlučne hrám len na Vašich serveroch, v minulosti ked som začínal s hrou ( keď som mal 12-15 rokov ) nejaký ten ban som dostal ale pokiaľ sa pamatám tak to bolo za camp/vulgárne vyjadrovanie spojené s pubertou :) v súčastnosti už mám svoje roky a vždy si dávam pozor na vyjadrovanie ( nehovorím , niekedy rupnú nervy tiež som len človek ale stáva sa to minimálne ) Hlavne sa správam k ľudom tak , ako chcem aby sa oni správali ku mne .

Niečo o sebe
Zdravím , volám sa Matej , teraz v januári som mal 28 rokov. Pracujem ako hlavný údržbár / mechanik a sekundárne ako podnikateľ v gastronómii čo mi otvára neskutočne veľa možností. Vo voľnom čase sa venujem prioritne svojej snúbenici ktorá je v 7 mesiaci a tento rok chystáme svadbu. Mám rád návštevy v prírode , turistika a pozeranie filmov a hlavne si zastrieľať ;)

Prečo by som chcel na GS adminovať?
Je na to veľa dôvodov ale tie najhlavnejšie sú že s touto hrou mám dosť veľa skúseností , v minulosti som robil na viacerých portáloch administrátora/cheathuntera serverov aj líg . ( na konkrétne mená sa ma nepýtajte pretože tomu bolo cca 11 rokov dozadu ) Myslím si že mám dosť skúseností s ktorými by som mohol pomôcť porálu a byť plnohodnotným členom Vášho týmu .
Som priateľský , vždy riešim problémy s chladnou hlavou , keď si nie som s niečím istý radšej sa poradím aby som neurobil unáhlené rozhodnutie za každú cenu . Ako podnikateľ v gastronómii mám dostatok času priemerne cca 5-8 hodín denne plnej aktivity . Samozrejme môže sa nastať deň kedy tu nebudem z dôvodu rodinnej akcie/výletu . Taktiež mám dlhoročné skúsenosti s amx_mod_menu . V minulosti som mal 5 miestne steam id takže si viete predstaviť odkedy mám skúsenosti s touto hrou lenže po asi 6 ročnej pauze som prišiel o prístup k tomu danému SIDku vrátane zabudnutia emailu a hesla a z veľkého záujmu som si dnes zakúpil nové SIDko.

Jediné mínus ktoré u seba vidím je , že nemám na tomto účte ( zakúpenom dnes 21:00 ) odohratých 20hodín , doteraz som bol u Vás dosť aktívny cez Non Steam ktorý tiež nebol banovaný . Súčasné meno som uviedol , pred tým som hral cez meno SpiriTTko ale tú aktivitu si môžte všimnúť cez HLstats . Aj z veľkého záujmu som si zakúpil VIP na oba servery AIM / FUN kde sa uchádzam touto cestou o spoluprácu s Vami . Tých 20 hodín dokážem nahrať za 2-3 dni , možno aj menej keď mi prepne ;)

Vážim si Váš čas ktorý venujete mojej nie stručnej žiadosti ale podnikanie a život ma naučil že je lepšie povedať viac, ako zabudnúť niečo podstatné spomenúť . Pevne verím v našu prípadnú budúcu spoluprácu .
S pozdravom

Matej .
SpiriTTko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Žiadosť o admin práva AIM + FUN

od Rumcajz » 11 dub 2022, 23:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admin práva AIM + FUN

Příspěvekod Seweee » 12 dub 2022, 06:16

Neumíš se chovat...

2022-04-08 11:03:06 decko nedonosené. Gamesites.cz ^Aim Maps aim_ak_colt
2022-04-08 11:01:29 CHOD UZ S TYM DO ZADKU TY NEPODARENY POTRAT AZYZ. Gamesites.cz ^Aim Maps aim_ak_colt
2022-04-08 10:50:44 hej v skoku mi dáš hlavu ? decko malomocné. Gamesites.cz ^Aim Maps aim_ak_colt
2022-04-07 12:02:30 musice čupieť jak negramotné svine ?. Gamesites.cz ^Aim Maps aim_ak_colt
2022-04-05 10:34:06 nahoda je ze si sa narodil. Gamesites.cz ^Aim Maps aim_aspect

Víc jsem už nekoukal.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]Žiadosť o admin práva AIM + FUN

Příspěvekod SpiriTTko » 12 dub 2022, 08:27

Spomínal som že občas mi prasknú nervy , tiež som len človek .
To bola výnimka ktorá sa už opakovať nebude a dám si na tom záležať .
SpiriTTko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů