• Stránka 1 z 1
[P] Tredav / 1v1 Areny
Nick na serveru: Tredav ♥
SID: STEAM_0:1:479229156
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=321780
Bany, které jsem dostal: žádný
Něco o mně: hrávám aktivně csko a hraní 1v1 mě baví, kvůli zdravotním problémům jsem skončil se sportem a tak teďka hrávám csko více. Jsem člověk, co rád pomáhá lidem
Proč právě já: rád bych pomohl serveru, aby tam nebylo tolik lidí, co tam chodí cheatovat, nebo řvát do voicu a tak kazit požitek ze hry ostatním. Sám kvůli těmto lidem server občas leavnu, protože se tam nedá kvůli některým lidem v klidu zahrát
Zkušenosti s CS:GO: 800h, nejvyšší dosažené ranky: MM=MG2, wingman= Global elite
Děkuji za jakékoliv zvážení žádosti.
Tredav
SID: STEAM_0:1:479229156
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=321780
Bany, které jsem dostal: žádný
Něco o mně: hrávám aktivně csko a hraní 1v1 mě baví, kvůli zdravotním problémům jsem skončil se sportem a tak teďka hrávám csko více. Jsem člověk, co rád pomáhá lidem
Proč právě já: rád bych pomohl serveru, aby tam nebylo tolik lidí, co tam chodí cheatovat, nebo řvát do voicu a tak kazit požitek ze hry ostatním. Sám kvůli těmto lidem server občas leavnu, protože se tam nedá kvůli některým lidem v klidu zahrát
Zkušenosti s CS:GO: 800h, nejvyšší dosažené ranky: MM=MG2, wingman= Global elite
Děkuji za jakékoliv zvážení žádosti.
Tredav
- Tredav
- Kolemjdoucí
[P] Tredav / 1v1 Areny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tredav / 1v1 Areny
Cus
Pokud chces pomoc serveru a stat se adminem tak prosim nahlas lidi co chodi cheatovat nebo rvat do voicu a spamovat atd... do Poruseni pravidel. Nahlas aspon 4-5 lidi a pak mi napis zde na webu nebo na steamu a dohodneme se dale. A take nahraj trochu vice hodin.
Pokud bych nebyl dostupny napis Tibcroisovi
Pokud mas nejake otazky atd neboj se napsat (Na steam nebo do SZ tady na webu)
Pokud chces pomoc serveru a stat se adminem tak prosim nahlas lidi co chodi cheatovat nebo rvat do voicu a spamovat atd... do Poruseni pravidel. Nahlas aspon 4-5 lidi a pak mi napis zde na webu nebo na steamu a dohodneme se dale. A take nahraj trochu vice hodin.
Pokud bych nebyl dostupny napis Tibcroisovi
Pokud mas nejake otazky atd neboj se napsat (Na steam nebo do SZ tady na webu)
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
Re: [Ceka se] Tredav / 1v1 Areny
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1