Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o práva v sekci JailBreak /Vitto*ACS*D34L3R/

Příspěvekod MafieDealer » 15 dub 2022, 12:46

Ahoj, vzhledem k tomu že čas plyne jako voda, a den se dnem se sešel tak po více než měsíci od mé žádosti o práva bych to chtěl zkusit znovu, za tu dobu jsem nahrál více hodin, a více jsem nahlašoval do PP.

Nick ve hře - Vitto*ACS*D34L3R

Nick na webu - MafieDealer

Odkaz na web profil - ZDE → ucp.php

Můj věk - 16

Nick na Steamu - VittoACS

Mé Steam ID - STEAM_0:0:453451518

Odkaz na mé HLSTATS - ZDE → http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5647

Nějáké bany nebo prohřešky na Gamesites (nebo jiném Portále)? - Nějáký ten ban určitě padl, ale byl to ban například do chatu nebo za nějákou hloupoust. Ban za cheaty byl jeden, a to před 5ti lety, kdy jsem byl ještě ,,prcek" a myslel jsem si jak je to cool. Ban jsem vyměnil za unban pomocí tehdejšího EVIP. Jinak nic velkého nebylo, myslím si že už jsem vzroný :D. Na jiném portále než Gamesites nehraji.

Kdo vůbec jsem? (Něco o mně) - Ahoj, jmenuji se Jirka, ve většině her co hraji si říkám Vitto. Je mi šestnáct let. Jsem fotbalista a amatérský MMA zápasník, také jsem velký fanoušek Pražské Sparty. Counter-Strike hraju už nějáký ten pátek, dejme tomu že 5-6 let. CSko je hra na které jsem vyrostl a moje srdcovka <3. Momentálně studuji střední školu Strojirenství s maturitou, a po dokončení této školy bych chtěl jít na vysokou jazykovou školu.

Proč se chci dostat na pozici admina? - Jde o to že bych rád pomohl portálu, a celkově hráčům co momentálně hrají na serveru na kterém se momentálně nacházím, nebo také pomoct hráčům kteří si o tu pomoc popřípadně napíšou. Také bych chtěl aby JailBreak byl ,,čistější" od hráčů co kazí hru ostatním, a myslí si jak je to zábavné ale ostatním to zábavné nepřijde, naopak jim to vadí, nebo je to jakkoliv ruší při hraní. Rád bych rozdával hráčům rady ohledně pravidel, a různých tipů co se týkají serveru (jde to i bez role admina, ale více hráčů uvěří adminovy). Také bych rád trošku uklidnil chat, co se týče nadávek do rodiny a všeobených nevhodných zpráv.

Děkuji za věnování času této žádosti.
S přáním krásného zbytku dne,
Vitto. :P
Svět patří těm, co se nepo$erou.

Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
MafieDealer
Amatér
Amatér

[Z]Žádost o práva v sekci JailBreak /Vitto*ACS*D34L3R/

od Rumcajz » 15 dub 2022, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva v sekci JailBreak /Vitto*ACS*D34L3R/

Příspěvekod Kozlak » 16 dub 2022, 08:24 VIP

5 nahlášení v PP je docela slabota, zkus dokázat, že o to vážně stojíš. Doporučuji projít akademií.
Zamítnuto.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů