• Stránka 1 z 1
[V]Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky
Příjemný podvečer přeji,
Děruju si na longu a z ničeho nice dostanu kick. Pak hra tuším spadla, protože byli nějaké lagy tak se reconnectnu a ptám se kdo dal kick a za co. Psal jsem něco ve smyslu, že když už dá kick, tak aspoň ať řekne za co je, abych tomu třeba mohl v budoucnu předejít atp. jakože nějaké prevence pro mně jako hráče. Nikdo se moc neozval, pokud jsem to teda během hry nepřehlédl (jestli jo tak omluva z mé strany
) No a pak hlídám plant na B a dostanu ban na 12h za nadávky. Nejsem si vědom, že bych nějaké nadávky psal a ban je teda za nadávky (OPAKOVANĚ). Takže jsem nadával víckrát? Poprosil bych tedy o důkaz, že jsem opakovaně psal nadávky nejlépe teda screen/screeny děkuji
Jestliže, ne tak poprosím o unban. Děkuji
Link na screen:
https://ulozto.cz/tam/9e8d4a75-20bc-4b3 ... 53d40e5a22
Děruju si na longu a z ničeho nice dostanu kick. Pak hra tuším spadla, protože byli nějaké lagy tak se reconnectnu a ptám se kdo dal kick a za co. Psal jsem něco ve smyslu, že když už dá kick, tak aspoň ať řekne za co je, abych tomu třeba mohl v budoucnu předejít atp. jakože nějaké prevence pro mně jako hráče. Nikdo se moc neozval, pokud jsem to teda během hry nepřehlédl (jestli jo tak omluva z mé strany

Link na screen:
https://ulozto.cz/tam/9e8d4a75-20bc-4b3 ... 53d40e5a22
- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
[V]Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky
Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.
Len ti napíšem aby si sa nehral na baránok boži... uvedom si čo vypisuješ do PM lebo to už hraniči akože na psychiatriu...
Viac ti nemám čo ku tomu povedať. Pekný den
Len ti napíšem aby si sa nehral na baránok boži... uvedom si čo vypisuješ do PM lebo to už hraniči akože na psychiatriu...
-
Futbalista1337 - CS 1.6 Admin
Futbalista1337 píše:Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.
Cus ja jsem prikaz posta nepouzil ANI JEDNOU co se tyka tebe

Druha vec je dat nekomu ban a nemit dukaz ? To jak keby si nekoho obvinil z vrazdy a nemal proti nemu zadny dukaz... Asi blbe privnani ale dejme tomu, ze das do hry nekomu ban, ze cheatuje a nemas zadny dukaz video etc... Trosku non sense. Dukaz by si urcite mel mit

Dohleda to nekdo prosim? Ja opravdu, zadne nadavky nepsal... Rikam, uz se to tady resilo minule uplne stejny pripad...
- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
Futbalista1337 píše:Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.
Priste si davej vetsi pozor kdo ti to posila a HLAVNE SI PROSIM udelej screeny protoze tohle jde totalne mimo mě

Sewe můžeš se na to prosím podívat ? Minule to bylo to samé ...
- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
sorry ale toto ma nezaujíma
ale záhada je ako si vedel ako to prebiehalo potom všetko
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-
Futbalista1337 - CS 1.6 Admin
Futbalista1337 píše:sorry ale toto ma nezaujíma
Tebe nezajima, ze jsi dal ban nekomu jinemu? To jako vazne? Super pristup

- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
Futbalista1337 píše:sorry ale toto ma nezaujímaale záhada je ako si vedel ako to prebiehalo potom všetko
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak probihalo co? Napsal jsem to tak jak to bylo nebo snad ne?
- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
Ahoj, kouknul jsem to a je pravda, že na serveru byl opět ten stejný hráč se skoro stejným nickem vyjma jednoho písmene n. Máš unban, omlouváme se za problémy 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Ahoj, kouknul jsem to a je pravda, že na serveru byl opět ten stejný hráč se skoro stejným nickem vyjma jednoho písmene n. Máš unban, omlouváme se za problémy
Vyřešeno.
Díky moc! V poho hlavně, že je to vyjasněné
- Mam23cmUnnamed
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1