I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 17:08

Příjemný podvečer přeji,

Děruju si na longu a z ničeho nice dostanu kick. Pak hra tuším spadla, protože byli nějaké lagy tak se reconnectnu a ptám se kdo dal kick a za co. Psal jsem něco ve smyslu, že když už dá kick, tak aspoň ať řekne za co je, abych tomu třeba mohl v budoucnu předejít atp. jakože nějaké prevence pro mně jako hráče. Nikdo se moc neozval, pokud jsem to teda během hry nepřehlédl (jestli jo tak omluva z mé strany ;) ) No a pak hlídám plant na B a dostanu ban na 12h za nadávky. Nejsem si vědom, že bych nějaké nadávky psal a ban je teda za nadávky (OPAKOVANĚ). Takže jsem nadával víckrát? Poprosil bych tedy o důkaz, že jsem opakovaně psal nadávky nejlépe teda screen/screeny děkuji :) Jestliže, ne tak poprosím o unban. Děkuji

Link na screen:
https://ulozto.cz/tam/9e8d4a75-20bc-4b3 ... 53d40e5a22
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky

od Rumcajz » 17 dub 2022, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný ban č. 4 od Max Verstappen - nadávky

Příspěvekod Futbalista1337 » 17 dub 2022, 18:41

Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.

Len ti napíšem aby si sa nehral na baránok boži... uvedom si čo vypisuješ do PM lebo to už hraniči akože na psychiatriu...
Viac ti nemám čo ku tomu povedať. Pekný den
Futbalista1337
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 19:00

Futbalista1337 píše:Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.

Len ti napíšem aby si sa nehral na baránok boži... uvedom si čo vypisuješ do PM lebo to už hraniči akože na psychiatriu...

Cus ja jsem prikaz posta nepouzil ANI JEDNOU co se tyka tebe ;) A uz vim odkud vitr vane. Nebyl jsem to ja ale nekdo kdo si dal podobny nick a pak si ho hned zmenil to same se tady resilo s adminem Rocinko. A pak pridal screen a byla tam chyba v nicku byla tam navic mezera a jeste neco. Je to porad na forum ted jsem se dival. Jestli ti prislo PM s nadavkami a urazkami tak to bude asi ten samej hrac ja ti urcite nic nepsal ked som nemal duvod urazat tebe ani tvoji rodinu ;) Tebe chapem to bych se taky zachoval stejne jenomze ja to nebyl urcite to pujde zpetne nejak dohledat a ocistit tak moje jmeno ;) Priste si prosim udelej screen a zkontroluj IP protoze na 100% to nedoslo z moji IP ani z meho nicku.

Druha vec je dat nekomu ban a nemit dukaz ? To jak keby si nekoho obvinil z vrazdy a nemal proti nemu zadny dukaz... Asi blbe privnani ale dejme tomu, ze das do hry nekomu ban, ze cheatuje a nemas zadny dukaz video etc... Trosku non sense. Dukaz by si urcite mel mit ;) A je mi teda dost lito, ze to zase odse*u ja. Uz 4 neopravneny ban, za neco co jsem ja neudelal ...

Dohleda to nekdo prosim? Ja opravdu, zadne nadavky nepsal... Rikam, uz se to tady resilo minule uplne stejny pripad...
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 19:02

Futbalista1337 píše:Ahoj ten ban som ti dal ja a dovod je jasný.... niekoľko krát si mi cez PM písal ,tvrdé urážky na moju rodinu... prvý krat som to toleroval ale potom som to už riešil ... tvoje správanie na servery je otrasné , o čo ti ide ? robíš na servery somariny nadávaš a potom sa ideš stažovať ? Ako nerozumiem ... moje screen sa neuložil aj ked mi ukázalo ,že áno ale nakoniec nie tak je to na iných osobách ako to rozhodnú. Určite by som ti nedával ban len tak. Nehram tam prvý den a ludia ma poznaju , že viem tolerovať vela vecí ale toto bol extrém.

Priste si davej vetsi pozor kdo ti to posila a HLAVNE SI PROSIM udelej screeny protoze tohle jde totalne mimo mě ;)

Sewe můžeš se na to prosím podívat ? Minule to bylo to samé ...
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Futbalista1337 » 17 dub 2022, 19:06

sorry ale toto ma nezaujíma :) ale záhada je ako si vedel ako to prebiehalo potom všetko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Futbalista1337
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 19:12

Futbalista1337 píše:sorry ale toto ma nezaujíma :)

Tebe nezajima, ze jsi dal ban nekomu jinemu? To jako vazne? Super pristup ;) Tak ty das nekomu ban ale nemas zadny dukaz. Proc? Protoze zadny neexistuje jelikož jsem nepsal nic do posty ani na chat ani jednu nadavku ;) Si to vyhledej v odlogu podle moji IP a uploadni to sem prosim :) Ja takovou moznost nemam jelikoz jsem bezny uzivatel...
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 19:14

Futbalista1337 píše:sorry ale toto ma nezaujíma :) ale záhada je ako si vedel ako to prebiehalo potom všetko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak probihalo co? Napsal jsem to tak jak to bylo nebo snad ne?
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 17 dub 2022, 19:22

Ahoj, kouknul jsem to a je pravda, že na serveru byl opět ten stejný hráč se skoro stejným nickem vyjma jednoho písmene n. Máš unban, omlouváme se za problémy ;)

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Mam23cmUnnamed » 17 dub 2022, 19:27

Seweee píše:Ahoj, kouknul jsem to a je pravda, že na serveru byl opět ten stejný hráč se skoro stejným nickem vyjma jednoho písmene n. Máš unban, omlouváme se za problémy ;)

Vyřešeno.

Díky moc! V poho hlavně, že je to vyjasněné
Mam23cmUnnamed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy