Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]ctf1/user si/pigg

Příspěvekod eX3mPlary » 14 dub 2022, 18:44

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: PiggiE
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: user si
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

[Vyriešené]ctf1/user si/pigg

od Rumcajz » 14 dub 2022, 18:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ctf1/user si/pigg

Příspěvekod piggie » 14 dub 2022, 19:39

Celý čas na serveru nič nerobíš len lietaš s nožíkom. Nemám nič proti tomu dať raz za čas nožík ak to situácia dovoluje, ale ak to robíš celý čas tak oslabuješ svoj tím a kazíš hru.

Demo

Časy:
0:28 - Ignorovanie CT Flag
4:25 - Miesto toho aby si normálne kryl vlajkonosiča si išiel nožikom. Stratili ste flag.
5:10 - 5:24 Zase len s nožíkom... keď si prvýkrát preletel tak si ho tam videl aj napriek tomu si to mal v riti
7:35 - Zase ten tvôj knife only *kick*
10:48-10:58 - Brali sme flag. Je fakt, že sme tam dvaja zomreli no bol si tam ešte ty a renco. Opäť miesto toho aby si hral normálne si išiel knife.
11:53 - *Upozornenie*
12:00 - opäť s nožíkom v ruke a nesprevádzanie (skákal si preč od vlajkonosiča) *kick*
13:20 - ideme dvaja pre flag. Ty zase s nožíkom v ruke a ja som musel strielať. *ban*

Myslím, že som ti toho dovolil dosť.

Ak chceš hrať len s nožíkom tak je tu aj Knife only server
piggie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eX3mPlary » 14 dub 2022, 20:40

Dobře tak takto, co se casu kde nedoprovazim nebo ignoruju flag beru jako neplnění cíle hry a z 50% souhlasím s banem ale chci vyřešit to kickovani kvůli tomu že hraju knife only. Pokud vím cílem hry je brat flag a doprovazet vlajkonose což jsem dělal taky a stejně jsem byl kicknut. Byl bych rád kdyby se ty free kicky mohly vyřešit už v tomto topicu ať nemusím zakládat stížnost.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod piggie » 14 dub 2022, 21:27

Demo

Časy:
35:37 - Beriete flag a miesto toho aby si tam strielal ako tvoji spoluhráči tak si tam skákal s nožíkom. Krime vrátil flag kvôli tvojmu knife only hraniu.
40:08 - Berieš sám flag a nožík furt v ruke. Ešte aj keď po tebe niekto vystrelí tak ťa ani nehne vybrať zbraň. Ale hlavne, že sa ideš sťažovať na to, že ťa nikto nekryl.
40:55 - To isté. Proste týpek tam striela jak po tebe ak po tvojom vlajkonosičovi a ty nožík v ruke.

2022-04-14 21:06:38 muzu hrat knife only. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2022-04-14 21:06:43 pokuzd budu chodit pro flag. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2022-04-14 21:06:44 a kryt. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2022-04-14 21:06:47 vlajkonosice. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2

Síce berieš flag a sprevádzaš, ale to je tak všetko. Absolútne nekryješ ako je na tomto deme vidno. Takýmto štýlom viac škodíš ako pomáhaš a kazíš tak hru svojím spoluhráčom.
piggie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eX3mPlary » 14 dub 2022, 21:49

Nelíbí se mi že tu ale nedáš časy kdy jsem vrátil flag pomoci knife only gameplaye. Taky mi přijde vtipný nebo spíš smutný že i když hraju knife only tak mám lepší skóre než 99% hráčů na serveru. Asi té štve že si xx ode mě dostal knifem i když ty hraješ furt ak47 xDDDDDD. Je jedno jak kryju, ať nožem nebo gunou.. Hlavně že se snažím chránit vlajkonosice což jsem dělal. To co si ty postnul se nemuze jako důkaz protože si kompletně vypustil 80% z mého gameplaye kde jak už jsem zminil, jsem několikrát zachránil flag, vlajkonosice a byl nejlepším hráčem v teamu.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod kanyETL » 15 dub 2022, 10:34

Dnes zase na mape de_dust4ever2 okolo 11:20 si hral stale len knife a tym si bol pritazov pre svoj tym, nevedel si ubranit vlajkonosica a ani seba. Pre mna to je kazenie hry !!!! To sme hrali 2 vs 2
kanyETL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 16 dub 2022, 09:34

V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod eX3mPlary » 19 dub 2022, 19:13

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: JBReXy ^v^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazeni hry]
[=] Zabanovany nickname: user si
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================

pridavam dalsi neopravneny ban

CTETE S POROZUMNENIM

1. Plnit úkoly módu.
Úkolem módu je krást vlajku a chránit vlajkonoše a naproti tomu získat ukradenou vlastní vlajku. Každé počínání, které nevede k získání vlajky (kradení / získání vlastní zpět) lze považovat za neplnění úkolu módu. Jasným příkladem je kemp či sobecká hra, kdy hráč hraje pouze na killy (ne-týmová hra).

2. Kempení
Je zakázáno kempit na místech jako je spawn a jeho okolí, prostor vlastní či soupeřovy vlajky a různých míst, které se kempení přímo nabízí. U vlastní vlajky se hráč zdržuje jen po dobu doplnění života.

3. Bugování C4 (bomba)
Je zakázané pokládat C4 v prostorách vlastního spawnu.

4. Autobalance
Pokud tě autobalance či admin přehodí do nějakého týmu, tam taky zůstaneš :!:
Je zakázané se po takovém přehození samovolně navrátit zpět do týmu, ze kterého si byl přehozen!

5. Provokácia admina
Je zakázané provokovať akokoľvek admina: Chat, voice, správy. Admin ma právo Vás adekvátne potrestať.

6. Neslušný nick
Je zakázané na serveroch používať neslušný nick, nick, ktorým pohoršujete portál alebo adminov a takisto nemať reklamu v nicku. Admin Vám nick zmení.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 19 dub 2022, 22:05

Nad pravidlami, ktoré si tu skopíroval sú základné pravidlá všetkých GS serverov :)
10. Nekazte hru jakýmkoliv jiným způsobem

Využívať knife na rýchlejší pohyb alebo keď nemáš náboje je normálne. Naopak behať po mape s knifom a tváriť sa aký si skvelý hráč už za normálne nepovažujem. S nožom v ruke nekryješ dostatočne svojich spoluhráčov a kazíš im tak hru. Možno sa ti podarilo so šťastím preniesť pár vlajok, ale CTF je teamový mód a ty takouto hrou viac škodíš než pomáhaš. Na to si bol viackrát upozornený niekoľkými adminmi, ich upozornenia si nerešpektoval, tak si dostal ban...

Oba bany oprávnené, vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]ctf1/user si/pigg

Příspěvekod eX3mPlary » 20 dub 2022, 05:53

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... me=cstrike

No nevím no, sice nasbiram za mapu víc killů než většina hráčů na serveru ale budiž. No těch savnutych a donesenych vlajek je o mnohem víc a získal jsem je pomoci dobrého movementu takze se štěstím můžeš jít víš kam
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Re: [Vyriešené]ctf1/user si/pigg

Příspěvekod kanyETL » 20 dub 2022, 10:28

eX3mPlary píše:No nevím no, sice nasbiram za mapu víc killů než většina hráčů na serveru ale budiž.

Asi preto lebo neplnis mod a honis killy knifom, cely server sa na teba stazuje ze nesprevadzas !!!! Sprevadzat zacnes ak je tam admin.

eX3mPlary píše: No těch savnutych a donesenych vlajek je o mnohem víc a získal jsem je pomoci dobrého movementu takze se štěstím můžeš jít víš kam

To by som netvrdil ze donesenych .... skor tie ziskane flagy spat to ti nikto ani neberie, ale ked ide o ochranu vlastneho vlajkonosica si k nicomu....

Este jednu vec k tomu, to ze pouzivas knife pri vrateni flagy nie je problem skor to ze nekryjes spoluhracov a nevies ubranit ani sam seba ked kradnes flagu .
kanyETL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost