• Stránka 1 z 1
[V] Player / Fun / Rexy
Ahoj. Chtěl bych si požádat o unban.
Připojil jsem se asi po čtyřech dnech na Gamesites na Fun server a nemohl jsem se připojit kvůli permabanu.
Dostal jsi trest od admina: ReXy
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Multihack
[=] Zabanovany nickname: Player
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1857807673
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
1. Naposled jsem si změnil jméno na lightning strike dne (0d 01:07:26h 2022-04-18 14:18:04). Nevím jak jsem mohl dostat ban na jméno Player.
2. Dostal jsem ban na Zabanovany ID: VALVE_0:0:1857807673, což není ani moje, protože mám na jiném serveru status tenhle
# 2 "lightning fast" 33 VALVE_0:0:520530230 0 00:07 10 . Nevím jestli to není jiným serverem.. to netuším.
3. Nevím jak mi může být ban udělen za Multihack, když jsem s žádným adminem ReXy nehrál, a nebyl jsem ani v ten den ani čas zabanován
Nesedí tam datum vůbec..
4. Naposledy jsem hrál v Pondělí odpoledne. Nesedí mi to vůbec ..
S adminy se znám, na serveru hraju.. Například s N*, nebo ROCI :* .. hraju na serveru dlouho..
Proč chci unban: GS je jediný server na kterým mohu hrát, občas tam dropne ping a var ale to mi nevadí, je tam dost lidí, a nemám kde hrát. Na gamesitesu jsem dostal ban už nekolikrát a dostal jsem unban.. Ale to už je doba, natáčím na youtube videa, kde nemám aktivní žádný cheat. (https://www.youtube.com/watch?v=Tqy9D399WWw) Nevím jak se admin dostal k Multihacku, protože musí být vidět na demu Aimbot,Wallhack,Autobunnyhop atd. Prosím o přiložení dema a vyjádření.
Klidně jsem schopný jít anydesk na kontrolu.
NEJSEM VIP HRÁČ. Jsem bez výhod.
Děkuji moc, SHOX.
Připojil jsem se asi po čtyřech dnech na Gamesites na Fun server a nemohl jsem se připojit kvůli permabanu.
Dostal jsi trest od admina: ReXy
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Multihack
[=] Zabanovany nickname: Player
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1857807673
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
1. Naposled jsem si změnil jméno na lightning strike dne (0d 01:07:26h 2022-04-18 14:18:04). Nevím jak jsem mohl dostat ban na jméno Player.
2. Dostal jsem ban na Zabanovany ID: VALVE_0:0:1857807673, což není ani moje, protože mám na jiném serveru status tenhle
# 2 "lightning fast" 33 VALVE_0:0:520530230 0 00:07 10 . Nevím jestli to není jiným serverem.. to netuším.
3. Nevím jak mi může být ban udělen za Multihack, když jsem s žádným adminem ReXy nehrál, a nebyl jsem ani v ten den ani čas zabanován

4. Naposledy jsem hrál v Pondělí odpoledne. Nesedí mi to vůbec ..

Proč chci unban: GS je jediný server na kterým mohu hrát, občas tam dropne ping a var ale to mi nevadí, je tam dost lidí, a nemám kde hrát. Na gamesitesu jsem dostal ban už nekolikrát a dostal jsem unban.. Ale to už je doba, natáčím na youtube videa, kde nemám aktivní žádný cheat. (https://www.youtube.com/watch?v=Tqy9D399WWw) Nevím jak se admin dostal k Multihacku, protože musí být vidět na demu Aimbot,Wallhack,Autobunnyhop atd. Prosím o přiložení dema a vyjádření.
Klidně jsem schopný jít anydesk na kontrolu.
NEJSEM VIP HRÁČ. Jsem bez výhod.
Děkuji moc, SHOX.
Player:1 , h.
- shoxie
- Amatér
[V] Player / Fun / Rexy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zadost o UB
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:https://www.gamesites.cz/forum/mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
To se nemůže vyřešit unbanem, není to admina chyba, že mi dá ban na mojí adresu?

Tolik hráčů má NS, a dostalo unban.. A demo nebude ?
Díky moc

- shoxie
- Amatér
shoxie píše:VALVE_0:0:520530230
S takouto ID sa na Fun server nikdy nikto nepripojil

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=19678
Medzi používanými nickmi je aj nick Player, zmenený na "lightning fast" pri poslednom pripojení.
Z toho všetkého mi vyplýva len to, že ban je tvoj

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Player / Fun / Rexy
To ano, ale proč mi dal ban až po třech dnech mého hraní když jsem nebyl aktivní?
Napadlo mě jedině, že ban nemůže být můj když jsem tam nehrál
Naposledy jsem hrál 18.04.2022 a ban mi byl uvalen 20.04.2022 - 21:32:28 .. prosím o demo kde je vidět Multihack (Aimbot,Wh,Bunnyhop,FPSBoost)
Díky moc SHOX

Díky moc SHOX
- shoxie
- Amatér
Re: Player / Fun / Rexy
Zdravím, https://www.uschovna.cz/zasilka/XHURH7B ... S7TV6SXR9A
Demo pošlu rovnou do CHH sekce, kde se rozhodne. Zdrž se spamu a vyčkej na verdikt.
Demo pošlu rovnou do CHH sekce, kde se rozhodne. Zdrž se spamu a vyčkej na verdikt.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] Player / Fun / Rexy
Moje vyjádření k demu, s hráčem "kaher" jsme na teamspeaku, spolu repeekujeme, peekujeme, a rikame si kdy a v jaky cas se peeknem, protoze chceme si zahrat a mit srandu
kdyz si rekneme ze hned po startovnim kole se peekneme do prvni umre,.. to ze peeknu jako hovado a dam typkovi 1tap to uz je jina
na demu je opravdu obvious play .. ale to nic nemeni na to, mi dat ban za Multihack
je tam videt crouchpeek, crosshair playmovement, neustaly begripovani a jak pisu znova tak crouchpeek, myslim si sam, ze CH bude rozhodnuto o wallhacku
protoze, tam je videt peekovani presne na hlavy..
Ale to uz je na ne
Ja si stojim za svym.. Zrovna takove playe mi prijdou docela trapne
spis kde je videt jak jsem strilel do zdi do kuchyne a dal jsem nahodnou hlavu?
Tomuhle ja rikam obvious play .. 
+ Prosim o CH kouknuti hrace "CoRoNa" co me nahlasoval a psal tam nadavky neustaly..
Díky moc SHOX

+ Prosim o CH kouknuti hrace "CoRoNa" co me nahlasoval a psal tam nadavky neustaly..
Díky moc SHOX
- shoxie
- Amatér
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: [V] Player / Fun / Rexy
Hovada tvl
To už je po třetí od piriho
Mějte se, a doufám, že ti ****nadávky**** co nerozpoznají dobrýho hráče
naposled co jsem tě viděl hrát, tak jsem se zděsil, koukáš do země jak dement a crosshairplay movement máš jak **nadávky** 

- shoxie
- Amatér
Re: [V] Player / Fun / Rexy
Děkujeme za názor.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1