• Stránka 1 z 1
[V] furien #1 | goldenKM | pifpaf
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: goldenKM?!.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [mh]
[=] Zabanovany nickname: pifpaf
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:467325803
[=] Zabanovana IP: ****************************
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Hral jsem si dnes f1, hraju hraju, a najednou dostanu ban za mh od pana admina goldenKM. Můžu poprosit demo kde cheatuji?
Nejsem vip/evip
[=] Dostal jsi trest od admina: goldenKM?!.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [mh]
[=] Zabanovany nickname: pifpaf
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:467325803
[=] Zabanovana IP: ****************************
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Hral jsem si dnes f1, hraju hraju, a najednou dostanu ban za mh od pana admina goldenKM. Můžu poprosit demo kde cheatuji?
Nejsem vip/evip
Ruku dám do ohně za moje bratry, fakáče nahoru pro lidi jak ty.
- kasth4nekk
- Kolemjdoucí
[V] furien #1 | goldenKM | pifpaf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: furien #1 | goldenKM | pifpaf
Ahoj, tu sú demá:
https://easyupload.io/kkk6st - demo 2 dustyaztec
https://easyupload.io/oj3xp8 - demo 1 - duzt2
demo1:
1:05 - do konca kola - to tvoje gs do bgs neni celar, nevravím o tom že medzi každým bgs spravíš tak 4-5 gs
3:15 - to isté
3:45 - ani jedna strela vedla pri takomto fulloute z usp je dost zaujímavé - norecoil
6:45 - to isté ako prvý čas, pri každom bgs urobíš tak 4-5 gs bez akéhokoľvek spomalenia
7:15 - opäť divný zaujímavý fullout z mp5, a klasicky ani jedna strela mimo - norecoil
7:30 - tuto si sa asi len zlakol
7:50 - opäť zaujímavý fullout z usp, pattern sprayu usp ide smerom nahor, ale tebe ide všetko do tela aj ked máš cross nad ním , samozrejme žiadna strela mimo - norecoil
8:50-9:10 - opäť tie tvoje bgs so 4+ gs mdzi tým + opäť žiaden pattern z toho AK47, pustíš fullout a strely ti idú presne tam kde máš cross - norecoil
9:20 - do konca kola - opäť tie tvoje gs
13:15 - to isté
13:25 - 13:35 - opäť žiaden pattern na AK47, všetko presne tam kde máš cross, samozrejme žiadna strela mimo - norecoil
demo2
21:10 - zle nastavené KB a opäť tie tvoje gs - do konca kola
22:50 - dopadneš na zem ale scripty ti stále idú a urobia 2gs naviac potom čo dopadneš + znova celkom dost presne strielaš z toho UMP na takú diaľku - norecoil
Demo rovno presúvam do CHH sekcie, kde bude znova preskúmané, vyčkaj času
https://easyupload.io/kkk6st - demo 2 dustyaztec
https://easyupload.io/oj3xp8 - demo 1 - duzt2
demo1:
1:05 - do konca kola - to tvoje gs do bgs neni celar, nevravím o tom že medzi každým bgs spravíš tak 4-5 gs
3:15 - to isté
3:45 - ani jedna strela vedla pri takomto fulloute z usp je dost zaujímavé - norecoil
6:45 - to isté ako prvý čas, pri každom bgs urobíš tak 4-5 gs bez akéhokoľvek spomalenia
7:15 - opäť divný zaujímavý fullout z mp5, a klasicky ani jedna strela mimo - norecoil
7:30 - tuto si sa asi len zlakol
7:50 - opäť zaujímavý fullout z usp, pattern sprayu usp ide smerom nahor, ale tebe ide všetko do tela aj ked máš cross nad ním , samozrejme žiadna strela mimo - norecoil
8:50-9:10 - opäť tie tvoje bgs so 4+ gs mdzi tým + opäť žiaden pattern z toho AK47, pustíš fullout a strely ti idú presne tam kde máš cross - norecoil
9:20 - do konca kola - opäť tie tvoje gs
13:15 - to isté
13:25 - 13:35 - opäť žiaden pattern na AK47, všetko presne tam kde máš cross, samozrejme žiadna strela mimo - norecoil
demo2
21:10 - zle nastavené KB a opäť tie tvoje gs - do konca kola
22:50 - dopadneš na zem ale scripty ti stále idú a urobia 2gs naviac potom čo dopadneš + znova celkom dost presne strielaš z toho UMP na takú diaľku - norecoil
Demo rovno presúvam do CHH sekcie, kde bude znova preskúmané, vyčkaj času

"In vita dijudicandum est inter quid facile et quid rectum sit" Albus
-
goldenKM - Drbna
Re: [V riešení] furien #1 | goldenKM | pifpaf
Takže. Abych ti to popsal ty tvoje demíčka.
BGS - Mám "volné kolečko" není volné že stačí jen projet prstem ale, je lepší jak většina myší. Dá se krásně gs, bgs
Při každém bgs, scrolluju co nejrychleji koleřčko dolů , 2 gs, - bgs atd.
NoRecoil? Nemám? Nevím jestli to má co do toho ale mám software na myši, ve kterém si můžu nastavit různé moduly myši. Pokud vím tak moduly , myší třeba v Razer softwaru nemají nic do toho co se děje ve hře. Střílím prostě do enemy hráčů, a k tomu mám i T a CT moduly, takže vím kde je tělo a kde hlava líp se trefuje
KB ? Nemám ale dobře, nevím kde jsi vzal že používám kb to stejné norecoil.
Mám i config ale tím to být nemůže. Pokud znás 1.6 zbraně tak víš, že třeba AK ti střílí trošku víc nahoru tudiž musíš mířit trošku dolů, usp ti jde také nahoru takže musíš mířit tak nějak na nohy enemy aby jsi střílel do toho enemýčka. Dejme tomu že ump ti střílí dolů musíš mířit bud na hlavu aby jsi střílel do těla nebo nad hlavu aby jsi mu dal hlavu.
Prosím o důkladné přezkoumání dem
BGS - Mám "volné kolečko" není volné že stačí jen projet prstem ale, je lepší jak většina myší. Dá se krásně gs, bgs

NoRecoil? Nemám? Nevím jestli to má co do toho ale mám software na myši, ve kterém si můžu nastavit různé moduly myši. Pokud vím tak moduly , myší třeba v Razer softwaru nemají nic do toho co se děje ve hře. Střílím prostě do enemy hráčů, a k tomu mám i T a CT moduly, takže vím kde je tělo a kde hlava líp se trefuje

KB ? Nemám ale dobře, nevím kde jsi vzal že používám kb to stejné norecoil.
Mám i config ale tím to být nemůže. Pokud znás 1.6 zbraně tak víš, že třeba AK ti střílí trošku víc nahoru tudiž musíš mířit trošku dolů, usp ti jde také nahoru takže musíš mířit tak nějak na nohy enemy aby jsi střílel do toho enemýčka. Dejme tomu že ump ti střílí dolů musíš mířit bud na hlavu aby jsi střílel do těla nebo nad hlavu aby jsi mu dal hlavu.
Prosím o důkladné přezkoumání dem
Ruku dám do ohně za moje bratry, fakáče nahoru pro lidi jak ty.
- kasth4nekk
- Kolemjdoucí
No neviem čo znamená "voľné kolečko" ale 2 gs to rozhodne neboli
Každopádne ak máš v softwari svojej myšky nejaké programy ktoré ťa zvýhodňujú oproti ostatním hráčom, nemôžeš ich používať.
Zdrž sa spamu
e. Favy: dočasný UB.

Zdrž sa spamu

e. Favy: dočasný UB.
"In vita dijudicandum est inter quid facile et quid rectum sit" Albus
-
goldenKM - Drbna
Na deme cheaty
Ban obnovený
Tvoje možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Ban obnovený
Tvoje možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1