• Stránka 1 z 1
[Přijat] DanRub / Jailbreak
Nick na serveru: DanRub
SID: STEAM_1:1:421204083
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: Zde :3
Bany, které jsem dostal: O žádném nevím..
Něco o mně: Jmenuji se Daniel. Rád sportuju a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase hraju ve většině Jailbreak, nečekaně a občas si zajdu ven no.. Každopádně teďka půjdu na střední, takže nevím jaké to bude, hold uvidím.
Proč právě já: S Jailbreakem celkově už mám větší zkušenost, hraju to dost dlouho, na to abych si ty testy zase po nějaké době zkusil. Problémy, které na serveru nastanou se snažím řešit s klidem a nehrotit to, jak to mají nějaký jedinci ve zvyku.. Dále jsem nastoupil do akademie, kterou jsem následně úspěšně dokončil (po druhé) a myslím si, že jsem se nějaké pravidla za tu dobu naučil.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám přes 7000 hodin dohromady, ale jednou mi dali VAC ban za to, že jsem hrál compet s týpkem, který cheatoval a já jsem ho nenahlásil.. Jinak obecně csko hraju dost aktivně a je to hra která mě svým vzhledem a mechanikou dost chytla.
Případné poznámky: Nevím, proč mám na HlStats, že jsem slovák xd
SID: STEAM_1:1:421204083
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: Zde :3
Bany, které jsem dostal: O žádném nevím..
Něco o mně: Jmenuji se Daniel. Rád sportuju a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase hraju ve většině Jailbreak, nečekaně a občas si zajdu ven no.. Každopádně teďka půjdu na střední, takže nevím jaké to bude, hold uvidím.
Proč právě já: S Jailbreakem celkově už mám větší zkušenost, hraju to dost dlouho, na to abych si ty testy zase po nějaké době zkusil. Problémy, které na serveru nastanou se snažím řešit s klidem a nehrotit to, jak to mají nějaký jedinci ve zvyku.. Dále jsem nastoupil do akademie, kterou jsem následně úspěšně dokončil (po druhé) a myslím si, že jsem se nějaké pravidla za tu dobu naučil.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám přes 7000 hodin dohromady, ale jednou mi dali VAC ban za to, že jsem hrál compet s týpkem, který cheatoval a já jsem ho nenahlásil.. Jinak obecně csko hraju dost aktivně a je to hra která mě svým vzhledem a mechanikou dost chytla.
Případné poznámky: Nevím, proč mám na HlStats, že jsem slovák xd
-
DanRub - CS2 Admin
[Přijat] DanRub / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DanRub / Jailbreak
ale jednou mi dali VAC ban za to, že jsem hrál compet s týpkem, který cheatoval a já jsem ho nenahlásil..
si si pekne piskol

-
20iqNEX - Kazatelův učeň
Ahoj Dane,
doufám, že se dostaneš na pozici admina
kecám
nekecám
kecám
nekecám

e.by.Džefy: Zamykám než se sem vyjádří někdo kompetentní.
doufám, že se dostaneš na pozici admina

kecám
nekecám
kecám
nekecám

e.by.Džefy: Zamykám než se sem vyjádří někdo kompetentní.
DISCORD • Basten#3365
TEAMSPEAK 3 • Basten
TEAMSPEAK 3 • Basten
-
Bast1kk - Zkušený
Adminy poprosím o reference.
-
KiziaR - CS2 Admin
Re: [Reference] DanRub / Jailbreak
Napiš někomu z SA+ o testy.
-