• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]TAFI DEMENCEEE
Názov topicu: TAFI DEMENCE
1. Nick: TAFI
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638 https://ctrlv.cz/rchZ
Vyčasovanie
Tafi da fk 18:03
Cca 19:20 da tafi fk ked som si opytala mikrofon ohladom fk aj ked som nerozprávala o svojom fk ale o inom ktorý dal toto kolo tak ma ešte aj zabil keby tam nebol admin tak by mi to vd nedal a predpokladam že ani Bedrichovi by to vd nedal
poprosim o nejake normalne vyriešenie alebo zrušenie tohto zaujateho akademika lebo len čo dojdem na server si ma označuje a robí naprieky asi to nema doma v poriadku ak chce byt niekto admin alebo sprijemnovať aspon hru hráčom nemal by byt voči žiadnemu hráčovi zaujatí dik za dufam že rozumne vyriešenie (a ešte odkedy je pravidlo že ked si opytam mikrofon ohladom fk že musim hovorit o svojom fk )
demo 01. 05. 18:16 jail_rats 20312-2205011816-jail_rats.dem.zip
1. Nick: TAFI
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638 https://ctrlv.cz/rchZ
Vyčasovanie
Tafi da fk 18:03
Cca 19:20 da tafi fk ked som si opytala mikrofon ohladom fk aj ked som nerozprávala o svojom fk ale o inom ktorý dal toto kolo tak ma ešte aj zabil keby tam nebol admin tak by mi to vd nedal a predpokladam že ani Bedrichovi by to vd nedal
poprosim o nejake normalne vyriešenie alebo zrušenie tohto zaujateho akademika lebo len čo dojdem na server si ma označuje a robí naprieky asi to nema doma v poriadku ak chce byt niekto admin alebo sprijemnovať aspon hru hráčom nemal by byt voči žiadnemu hráčovi zaujatí dik za dufam že rozumne vyriešenie (a ešte odkedy je pravidlo že ked si opytam mikrofon ohladom fk že musim hovorit o svojom fk )
demo 01. 05. 18:16 jail_rats 20312-2205011816-jail_rats.dem.zip
-
Katijkaa - Drbna
[Vyřešeno]TAFI DEMENCEEE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TAFI DEMENCEEE
Schválně jsem se ještě podíval na HLTV a z jeho pohledu bylo vidět, že jsem VD a viděl mě prostě pokud není uplně debilní..
Neříkejte mi, že je tak debilní aby si nevšiml, že zabil VD který prostě viděl.
Podívejte se z jeho pohledu, protože to byl úmyslný FK.
Nehledě na to kolik jich pak dal ještě.
Čas 18:01-18:06
https://www.uschovna.cz/zasilka/XTYJ86G ... KNTMY54CJG
Neříkejte mi, že je tak debilní aby si nevšiml, že zabil VD který prostě viděl.
Podívejte se z jeho pohledu, protože to byl úmyslný FK.
Nehledě na to kolik jich pak dal ještě.
Čas 18:01-18:06
https://www.uschovna.cz/zasilka/XTYJ86G ... KNTMY54CJG
-
bedrichzhul - Pokročilý
Re: TAFI DEMENCEEE
Ahoj,
Dodaj neorezaný screenshot SID z mapy kde sa táto situácia stala.
Máš na to 24 hodín.
Čaká sa...
Dodaj neorezaný screenshot SID z mapy kde sa táto situácia stala.
Máš na to 24 hodín.
Čaká sa...
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Čaká sa..]TAFI DEMENCEEE
To akože nemáš jedno dodala som screen dodala
Ďakujem bedrich nechápem čo sa to tu už rieši
Ďakujem bedrich nechápem čo sa to tu už rieši
-
Katijkaa - Drbna
Re: [Čaká sa..]TAFI DEMENCEEE
K tomu času čo dodal Bedrich - Vážne ti úmyselný FK nedal. Strieľal po AFK Tčku a zabil aj teba. Ospravedlnil sa ti a to, že si to uvedomil až neskôr nie je podstatné, vzhľadom k tomu, že si VD dostal.
K tomu druhému FK počas mikrofónu - Tafi mal medzeru v tomto pravidle, preto ťa zabil. Úmyselné to nebolo. Keď mu Life vysvetlil čo spravil zle, ospravedlnil sa a nahlásil ti VD.
Za toto určite ban nedostane.
Vyriešené.
K tomu druhému FK počas mikrofónu - Tafi mal medzeru v tomto pravidle, preto ťa zabil. Úmyselné to nebolo. Keď mu Life vysvetlil čo spravil zle, ospravedlnil sa a nahlásil ti VD.
Za toto určite ban nedostane.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyriešené]TAFI DEMENCEEE
On ma medzeru aj v mozgu lebo keby som si ja nevypytal mik bedrich by nedostal vd a a ešte ani ja by som nedostala vd keď som rozprávala o FK podľa mňa to spravil naschvál aby ma len tak mohol zabiť
-
Katijkaa - Drbna
Re: [V řešení]TAFI DEMENCEEE
On ma medzeru aj v mozgu lebo keby som si ja nevypytal mik bedrich by nedostal vd a a ešte ani ja by som nedostala vd keď som rozprávala o FK podľa mňa to spravil naschvál aby ma len tak mohol zabiť
Pokud jsi vůči někomu zaujatá, tak ti bude připadat, že všechno co ten člověk pokazí je schválně vůči tobě. Z tvého chování na serveru a v tomto nahlášení vyplývá, že sis přišla řešit svůj soukromý konflikt. Je trochu nelogické nahlašovat do PP situaci, která se vyřešila na serveru omluvou a VDčkem. O dírách v mozku bych tu tedy nepsal

Kill Bedřichovi úmyslný nebyl, ovšem nerozumím, proč Tafi nereagoval na chat, kde se ho Bedřich ptal na ten FK ptal, je to CT povinnost vysvětlit kill. Pokud by Tafi reagoval na chat, tak, jak měl, možná by si uvědomil i dřív, že zabil někoho, koho neměl a situace by se vyřešila hned.
Druhou situaci vyřešil admin na serveru.
Rád bych ještě podotknul, že TOTO stále platí.
Kontrolor postupoval správně.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1