• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ✅ e.eSo ✅ | JailBreak
Nick na serveru:
✅ e.eSo ✅
SID:
STEAM_1:1:123942523
Sekce, na které chci práva:
JeilBreak
Věk:
14
Mé HlStats:
HlStats
Bany, které jsem dostal:
Jednou jsem dostal ban za FreeKill.
Něco o mně:
Jmenuji se Ondřej, Chodím na základní školu do 8. třídy. Pocházím z Jihočeského kraje. Rád chodím ven, hraji na počítači a ještě nějaké aktivity jako třeba focení. Jsem přátelský člověk, rád pomáhám lidem co něco potřebují a jsem chladná hlava co řeší problémy v klidu. Moje nejoblíbenější jídla jsou např: GULÁŠ a SVÍČKOVÁ. Mezi pití je to COCA-COLLA.
Proč právě já:
V poslední době mám pocit že na serverech je více a více problémových hráčů. Podle mě Mám dost zkušeností na to abych byl adminem. Na serveru jsem hodný a situace řeším v klidu, nejlépe se snažím aby ty situace ani nemuseli vzniknout. Chtěl bych pomáhat hráčům, kteří jsou nový a moc to neumí.
Zkušenosti s CS:GO:
Na CS:GO mám nahráno už přes tisíc hodin. Můj největší rank v kompetech byl MG1.
✅ e.eSo ✅
SID:
STEAM_1:1:123942523
Sekce, na které chci práva:
JeilBreak
Věk:
14
Mé HlStats:
HlStats
Bany, které jsem dostal:
Jednou jsem dostal ban za FreeKill.
Něco o mně:
Jmenuji se Ondřej, Chodím na základní školu do 8. třídy. Pocházím z Jihočeského kraje. Rád chodím ven, hraji na počítači a ještě nějaké aktivity jako třeba focení. Jsem přátelský člověk, rád pomáhám lidem co něco potřebují a jsem chladná hlava co řeší problémy v klidu. Moje nejoblíbenější jídla jsou např: GULÁŠ a SVÍČKOVÁ. Mezi pití je to COCA-COLLA.
Proč právě já:
V poslední době mám pocit že na serverech je více a více problémových hráčů. Podle mě Mám dost zkušeností na to abych byl adminem. Na serveru jsem hodný a situace řeším v klidu, nejlépe se snažím aby ty situace ani nemuseli vzniknout. Chtěl bych pomáhat hráčům, kteří jsou nový a moc to neumí.
Zkušenosti s CS:GO:
Na CS:GO mám nahráno už přes tisíc hodin. Můj největší rank v kompetech byl MG1.
Miluji Evangelistu <3
-
Catastrofa - Pokročilý
[Zamítnuto] ✅ e.eSo ✅ | JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✅ e.eSo ✅ | JailBreak
Adminy poprosím o reference.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [Reference] ✅ e.eSo ✅ | JailBreak
Kontaktuj někoho z SA+, zkusíš si testy.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [Reference] ✅ e.eSo ✅ | JailBreak
Žadatel nezvládl test.
Zamítnuto
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1