I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]CapsGlock / BaseBuilder

Příspěvekod Bokes » 25 dub 2022, 18:24

1. Dobrý den, dnes som si všimol že sa vám rozbehol Basebuilder server, tak si hovorím že si idem zahrať po dlhšej dobe, (4roky) ... tak hral som už dlhšie na server staval som si .. a hovorím si postavím si ladder ( nevedel som že je to zakazané možno aj mojou chybou že som si nepozrel pravidlá.) Dalej len chcem dodať jedno že admin bezdôvodný grab mi dal ani nanepísal že nechaj sa zabiť alebo volačo .. žiadné upozornenie čo je veľmi zlé, ako u admina sa takto zachovať sme ludia predsa a zaslúžíme si aj druhú šancu.. nebudem to tu rozpisovať, + som dostal ešte k tomu 10x roundban, prosím o vyriešenie ( nevedel som o tom že je to zakazané, nedostal som upozornenie a ešte som mu písal že prečo mi neodpíše na danú otázku tak mi ani neodpísal staval si dalej, velké minus pre tohoto admina. s Pozdravom : Róbert.

Dodať demo vám neviem bohužial ako je písané že vám môžem dodať s webovej stránky, prehlad HLTV servera basebuilder, je posledný v dátume : 23.3.2022.
Bokes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]CapsGlock / BaseBuilder

od Rumcajz » 25 dub 2022, 18:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CapsGlock / BaseBuilder

Příspěvekod CapsGlock » 25 dub 2022, 18:49 VIP

Ahoj...

Dnes jsem hráče zastihl jak vdaném "Ladderu" který postavil a hraje v něm. Mohl jsem dát hráči varování ale když hraji server měl bych si oněm něco přečíst třeba co se smí a nesmí...

Demo: Zde
Čas: 43:00:00 - 46:30:00

Popis: V tomto čase je vidět jak hráč stavil, co postavil a jak hrál. Je tam vidět i jak dostal grab aby si ho zabil hráč, který šel před mnou, protože normálně by ho zabil kdyby hráč neměl Ladder. A poté dostal klasických 10 podle vzoru v Roudbanech

Ban možná unáhlený, ale za mě Oprávněný...
To je ale jen můj názor počkáme na vyjádření Vyšších...

S pozdravem CapsGlock
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Re: CapsGlock / BaseBuilder

Příspěvekod Twixx » 27 dub 2022, 22:47

Ahoj, admin sa ti na serveri vyjadril, za čo bol roundban, viď:

Kód: Vybrat vše
2022-04-25 19:27:24    CapsGlock   ladder   bb_antiquity
2022-04-25 19:27:14    CapsGlock   zakázaný build   bb_antiquity

Áno, mohol by prižmúriť oko, pokiaľ si o tom nevedel, na druhej strane neznalosť pravidiel neospravedlňuje a ban aj keď možno bol prísny, bol určite oprávnený.

Sťažnosť zamietnutá.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]CapsGlock / BaseBuilder

Příspěvekod kilerko1 » 08 kvě 2022, 18:15

dobry den pan clapsglock dnes ste my dali runban ani neviem prečo dačo ste tam hovorili o hard tak chcem sa ku tomu vijadrit nie nestaval som harko ale bežnu stavbu ako stale a nie neste tu jedini ktori chodi na server basebuters new tak vas poprosim prečitajte si pravidla a nie po štiroch rokou sa pripojite na server a hovorite o harku mimochodom ja som tam bol skamaratom a sme nemali vip kupene ako vi dvaja v stavke a kempe dvaja evip na jednom are a hrdko stavaůi ste bličšie dam aj video ktore som nakrucal počcas hry pekny den pozdravom kilerko1 :D
kilerko1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Z]CapsGlock / BaseBuilder

Příspěvekod Twixx » 08 kvě 2022, 22:10

Dobrý deň pán Kilerko1,
prosíme o založenie vlastnej sťažnosti/žiadosti o unban, pokiaľ chcete danú situáciu riešiť.
Za pochopenie ďakujem.

Tento topic zamykám
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy