• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Nábor na Admina/Jailbreak
Nick na serveru: Diktátor Pepa
SID: STEAM_1:0:229326722
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 let ale za 2 měsíce 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=178806
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Jeden ban za to, že jsem psal Noggers i přes varování adminů ale pak jsem nikdy nic nedostal
Něco o mně: Jmenuju se Michal mám nahráno málo hodin ale vím vše o csgo. Na jailbreak trávím hodně času (denně). 3 hodiny minimálně jsem na serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno celkem málo hodin ale polovina z toho je na jailbreaku.
Případné poznámky: Chci zabránit kazení hry a hackrům, protože sám vím jaký to je dostat freekill.
SID: STEAM_1:0:229326722
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 let ale za 2 měsíce 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=178806
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Jeden ban za to, že jsem psal Noggers i přes varování adminů ale pak jsem nikdy nic nedostal
Něco o mně: Jmenuju se Michal mám nahráno málo hodin ale vím vše o csgo. Na jailbreak trávím hodně času (denně). 3 hodiny minimálně jsem na serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno celkem málo hodin ale polovina z toho je na jailbreaku.
Případné poznámky: Chci zabránit kazení hry a hackrům, protože sám vím jaký to je dostat freekill.
Na každem šprochu pravdy trochu.
- pernicek9191
- Amatér
[Zamítnuto] Nábor na Admina/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na Admina/Jailbreak
Ahoj,
v momentální chvíli bych ti doporučil projít akademií, protože na admina to zatím nepůjde.
Zamítnuto
v momentální chvíli bych ti doporučil projít akademií, protože na admina to zatím nepůjde.
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1