• Stránka 1 z 1
[Z] Wawle / JB
Nick na serveru: Wawle
SID: STEAM_1:0:568710656
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: klik
Bany, které jsem dostal: --
Něco o mně: Zdar, jmenuji se Filip a pocházím z Valašska. Rád jezdím na kole a od pondělí začnu makat v kfc
Proč právě já: Myslím si, že dokážu zachovat chladnou hlavu v jakékoliv situaci. Novým hráčům jsem schopný pomoct. Chci také pomoci chodu serveru tím způsobem, že budu trestat hříšníky.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám celkově nahraných více jak 2500 hodin, jestliže počítám i druhý účet, který jsem bohužel vyměnil za origo MC.
Na JailBreak serverech mám nahraných na mém aktuálním účtu více 763 hodin. S CS:GO jsem začínal v roce 2017-2018, avšak s mým bývalým účtem, který jsem vyměnil za již zmíněný origo MC.
Případné poznámky: Jsem blbý že jsem se nechal zrušit.
SID: STEAM_1:0:568710656
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: klik
Bany, které jsem dostal: --
Něco o mně: Zdar, jmenuji se Filip a pocházím z Valašska. Rád jezdím na kole a od pondělí začnu makat v kfc

Proč právě já: Myslím si, že dokážu zachovat chladnou hlavu v jakékoliv situaci. Novým hráčům jsem schopný pomoct. Chci také pomoci chodu serveru tím způsobem, že budu trestat hříšníky.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám celkově nahraných více jak 2500 hodin, jestliže počítám i druhý účet, který jsem bohužel vyměnil za origo MC.

Případné poznámky: Jsem blbý že jsem se nechal zrušit.
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
[Z] Wawle / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wawle / JB
Ahoj, nabudúce aspoň budeš vedieť že pred tým ako niečo napíšeš si máš poriadne rozmyslieť či to tak naozaj chceš.
Pokiaľ naozaj stojíš o to byť znova admin tak nahlás pár ľudí do PP, buď aktívny a uvidí sa za mesiac.
Zamietnuté
Pokiaľ naozaj stojíš o to byť znova admin tak nahlás pár ľudí do PP, buď aktívny a uvidí sa za mesiac.
Zamietnuté
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1