I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Joker/JB1

Příspěvekod Seso » 04 črc 2022, 21:28

Hello
stala sa mi dnes na serveri situacia, kde som dostal FK. Pri celej situacii bol pritomny aj admin Joker, ktory celu situaciu videl, ba ma dokonca cely cas sledoval. Zarazilo ma skor jeho taktika riesenia situacie, ktora bola ekvivalentom hrania sa na mrtveho chrobaka.
Popis situacie: Kolo pred casovanim som dostal FK. S hracom som to v pohode v chate vyriesil a ten sa mi dalsie kolo rozhodol nahlasit VD. "So vsetkym vsudy" som ho dostal az v boxe, kde sme na Simonov prikaz mali byt. Akonahle som ho dostal, tak som sa samozrejme utekal hrat. Lenze po dvch sekundach, len co som vybehol z boxu, tak ma zabilo CT a dalo mi FK. Admin celu situaciu s prehaldom cely cas videl, ba dokonca na mna este otacal kamerou. Automaticky som sa zacal CT vypytovat, ze ci som nieco porusil, alebo preco ma vlastne zabil. To ale nepomohlo a samozrejme odpovedi som sa nedockal. Tu adminovi nemam za zle, ze na to hned nereagoval, pretoze nastala dalsia situacia, ktoru musel hend riesit. :?: Pride mi iba podozrive to, ze situacie, ktore nevyhovuju jemu riesi hned :?: Dalsie kolo som si samozrejme od zaciatku pytal v chate mikrofon, aby som hlavne adminovi vysvetlil situaciu, aby mohol zasiahnut a sam sa dozvedel, ze preco som vlastne zomrel. Miesto toho, aby prejavil nejaku snahu o pomoc v situacii, ktoru videl ocami, ci uz by sa ho opytal, skusil mu mikrofon, alebo aspon chvilu pockal na serveri aby videl, ako sa situacia vyriesi.. Radsej sa rozhodol odist

HLTV

Casy:
45:23 Dostal som VD v boxe a hned na to zomieram, pricom ma admin cely cas sleduje
47:25 Zaciatok kola, kedy som si hned zacal viacnasobne ziadat o mikrofon
48:57 Tesne predtym, ako by som realne mohol vysvetlit situaciu admin odide zo servera

Koniec koncov adminove nicnerobenie sposobilo:
1. Moj FK sa nevyriesil a ja som ostal bez VD
2. U CT ostal nepotrestany hrac, ktory nemal mikrofon
3. Pobyt hraca u CT nadalej sposobil to, ze som od dotycneho CT, hned to dalsie posledne kolo mapy dostal dalsi FK v case 49:50.

Vsetkemu sa dalo predist a mat zabavnejsiu hru, keby dotycny admin sa naozaj aj riadil tym, ze chce ludom na serveri pomoct. Velmi ma to zarazilo a rad by som teda zistil, preco sa situacia vyvijala tak, ako sa vyvijala.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[V]Joker/JB1

od Rumcajz » 04 črc 2022, 21:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Joker/JB1

Příspěvekod skinnywliggler » 04 črc 2022, 22:43

Ahoj Seso. Je to přesně tak, jak píšeš. Simon ti dal VD, kde tě potom Petisek28 zabil (FK). Chtěl jsem to řešit hned, ale v ten moment simon dával box, když byl vůdce gangu. V ten moment, jsem ho na to upozorňoval, ale když nepřestal, tak se odpojil. Dával jsem mu ban přes odpojené, ale psalo mi to, že hráč už má aktivní ban. Pak začalo nové kolo a byly jsme v Boxu. Vy, co jste chtěli mik, tak jste byly na bloku, my ostatní na žlutém políčku a já dostal kill. Nebudu tady nic okecávat, nechtělo se mi čekat, tak jsem to odpojil. Kdyby simon nezapínal box, tak by se to v klidečku vyřešilo. Dostal jsi aspoň VD další kolo? Tobě se chci omluvit, že jsem to odpojil, mohlo se to vyřešit další kolo.
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Re: [V řešení]Joker/JB1

Příspěvekod Kozlak » 05 črc 2022, 10:07 VIP

Čas na to, aby admin zasáhnul tam byl. Admin má právo pozastavit hru proto, aby mohl zasáhnout a danou situaci vyřešit bez nějakého čekání.
Je naprosto nepřípustné, aby admin vědomě ignoroval něčí FK.

Stížnost oprávněná.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy