I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Dajmondik/JB1

Příspěvekod Seso » 12 črc 2022, 19:34

Zdravim,
nazaciatok musim povedat, ze dany admin je naozaj ukazkovy. Ma zabavne kola a zda sa, ze ovlada aj pravidla a na serveri tvori naozaj prijemnu atmosferu.
Nanestastie ale nastali dve smutne, nie tak zavazne situacie, na ktore som sa snazil admina upozornit na serveri, bohuzial ale neuspesne.
V prvej dal admin dve neopravnene nevyhody. Nastastie kvoli nim ale nikto neumrel.
Demo
Čas:48:30

V druhej situacii admin ignoroval a neriesil hraca esox30, ktori sa od casu 10:05 do 13:40 pokusal kazit simonovi schody do neba a radit pri tom. Podarilo sa mu to dokonca az trikrat. Cely cas sa admin do atrakcie zapajal a bolo vidno, ze prehlad o chate a hre ma. Admin hraca nijako neupozornil a nechal ho radit dalej. (Ci dostal kick neviem povedat, ale nemyslim si, ze by admin daval kick bez upozornenia)
Demo
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[V]Dajmondik/JB1

od Rumcajz » 12 črc 2022, 19:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dajmondik/JB1

Příspěvekod Dajmondik » 12 črc 2022, 20:56 VIP

Ahoj,
Ďakujem za pochvalu :) K tej prvej situácii priznávam že ten mikrofón vypadol ale o tom som nevedel.... :!: A k tej druhej Situácií s tým Esoxom to sa ospravedňujem... Chybyčka krásy v pravidlách .... ;)
Dajmondik
Drbna
Drbna

Re: Dajmondik/JB1

Příspěvekod Kozlak » 12 črc 2022, 21:42 VIP

Bohužel to se někdy stane, že vypadne mikrofon a člověk si toho sám nevšimne. Na druhou situaci bude admin upozorněn.

Admin se ti omluvil, pokládám za vyřešené.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy