Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Nedostatečné] terkaa / nadrzovanie / jb3

Příspěvekod Ferko40 » 15 črc 2022, 16:24

Nick hráče: terkaa
SID hráče: STEAM_1:1:619977989
Screen SID hráče: Nemam
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=186065
Přibližný datum a čas: 15.7. 15:20
Server: JB3
Popis situace: Nadrzuje, hraci mali skocit z jedneho stolu na druhy a kto to nedal dostal kill, pricom hraci na druhom stole nemuseli preskakovat cim nadrzovala tym co neskakali
Důkaz: http://leteckaposta.cz/921697880
Čas dema (v případě GOTV): 2ct 0t
Ferko40
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Nedostatečné] terkaa / nadrzovanie / jb3

od Rumcajz » 15 črc 2022, 16:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: terkaa / nadrzovanie / jb3

Příspěvekod Terkkaa » 15 črc 2022, 17:59

čauves,

neměla jsem v plánu zato někoho zabijet, omlouvám se a příště si na to dám pozor. :)
Terkkaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: terkaa / nadrzovanie / jb3

Příspěvekod FuryY » 15 črc 2022, 18:03 VIP

Ahoj, terkaa ban nedostane.
  • Neřekla že za to někoho zabije, hráče tam zabilo CT. Dále na tom druhém stole byli 2 admini nechápu proč to neřešili. Terkaa se omluvila a dá si na to určitě pozor.

I tak díky za nahlášení. ;)

Nedostatečné.
Obrázek Admin-akademik: 23.6. 2021 - 3.9. 2021
Obrázek CSGO admin: 3.9. 2021 - nyní
FuryY
CS:GO Admin

Re: [Nedostatečné] terkaa / nadrzovanie / jb3

Příspěvekod Ferko40 » 15 črc 2022, 18:26

Nesuvisi to s tym kolko bolo adminov na druhom stole, ked ani admin nevedel ako sa zachovat v tejto situacii, a kedze to neni poprve co admin nevedel ako sa v konkretnej situacii zachovat, tak nemozeme vinit admina, ale bude to na inej strane, vid?

Kazdopadne kill nedala terka, ale hrac za to zabity bol, co nemal alebo mal v pripade ze budu skakat vsetci hraci. Niektore z CT sa pytalo ci to nie je nevyhoda, nepamatam si uz ktore a demo kvoli tomu pozerat nebudem a odpoved terky znela v celku arogantne, ze NE. Ak by nebola nahlasena terka, ale niektory z inych hracov, tak by dostal ban len kvoli tomu, ze nie je zena a nemozes ho simpit. Mali by ste si uvedomit ci tu JB sekciu vediete spravnym smerom alebo to robite preto aby ste nadrzovali niekomu, koho poznate len cez hru a mohli tak nadrzovat niekomu, koho simpite. Ospravedlnenie padlo par minut pred konecnym verdiktom - co ste si povedali na tsku aby nedostala ban. Hracka sa v hre zachovala, podla mna, v celku arogantne ked odpoved bola, ze NE.. Preto si myslim, ze ospravedlnenie v tomto topicu nehra ZIADNU ulohu a je to tu len kvoli tomu aby nedostala ban a zrovna od niekoho, kto s nou kazdy den vola, preto by som rad poziadal o presetrenie nezaujatym adminom. Diky
Ferko40
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Atilos » 15 črc 2022, 19:02 VIP

Ahoj,
na serveru jsem byl a měli jsme menší při, co terka řekla a jak onen příkaz řešit. Určitě bych neřekl, že to bylo nějak úmyslně, že by chtěla nadržovat hráčům na druhém stole, ale chtěla jen dostat všechny na stejný stůl, aby s nimi mohla dokupy odejít hrát atrakci, aspoň tak to vidím já. Bohužel ale pro to řekla špatný příkaz, místo přeskakejte si na druhý stůl, měla použít běžte na tento stůl / běžte na druhý stůl (označit výstřelem), běžte na stůl s méně hráči... kdy hráč může sejít ze stolu a na druhý v klidu vyskočit ze země a ne přeskakovat naráz, ale tuto volbu má samozřejmě také, ale když při přeskoku spadne mimo stůl, je to jeho vina. Ze serveru jsem se po této situaci musel odpojit, ale terce jsem po vyjasnění příkazu s ostatními, napsal, jak má správně příkaz používat, aby nedošlo k onomu nadržování, které se zde vyskytlo, protože neskončili všichni hráči.

Nevím, co myslíte tím "NE," ale upřímně to, jak se jí sawo začal ptát, proč ten hráč umřel nebo tak něco? Pffff tomu bych nejradši jako hráč ani neodpověděl, moc se nedivím, její reakci, kdy řekla jen tak, ovšem z pohledu někoho jiného by se to jako arogance zdát mohla.

e. Potom mi přijde jako hloupost, když jsou na serveru admini, jak ty říkáš a sami neví... banovat za situaci hráče, když ani ti admini si neví rady.
e. S tím sawem beru z5, ve hře se mi to zdálo moc, ale po shlédnutí dema, dal otázku v pohodě.
Obrázek
Obrázek
"No pain, no gain."
Atilos

Příspěvekod PuNko » 16 črc 2022, 11:36 VIP

Terka ban nedostane keďže naschval to nebolo, iba si to neuvedomila a admini si to taktiež neuvedomili. Keby to admini začnú riešiť na serveri tak sa terka ospravedlní na serveri a nie tu v topicu.

Adminov upozorním a nabudúce si dajú už väčší pozor.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Zpět na JailBreak Servery