• Stránka 1 z 1
[V] dr.speech / Jailbreak #3
STEAM ID: STEAM_1:1:626634332
SCREENSHOT BANU PŘILOŽEN
Byl jsem na serveru, zrovna jsem si koupil VIP a tak jsem hrál dostali jsme za úkol bunnyhop a já měl zapnuté scripty a hned potom jsem dostal ban, myslím si že to byl samozřejmě oprávněný ban a chtěl bych se za to podvádění omluvit a říct že už se to víckrát nestane byl jsem blbej a dostal jsem to co jsem si zasloužil, ale vážně bych chtěl zase hrát jb moc mě to baví a chratovat už nebudu.
dr.speech/Henry
SCREENSHOT BANU PŘILOŽEN
Byl jsem na serveru, zrovna jsem si koupil VIP a tak jsem hrál dostali jsme za úkol bunnyhop a já měl zapnuté scripty a hned potom jsem dostal ban, myslím si že to byl samozřejmě oprávněný ban a chtěl bych se za to podvádění omluvit a říct že už se to víckrát nestane byl jsem blbej a dostal jsem to co jsem si zasloužil, ale vážně bych chtěl zase hrát jb moc mě to baví a chratovat už nebudu.
dr.speech/Henry
- drspeech
- Kolemjdoucí
[V] dr.speech / Jailbreak #3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dr.speech / Jailbreak #3
Ahoj,
Cheatování na našich serverech se přísně trestá a unban se ti jen tak dávat nebude. Bohužel si budeš muset ten týden počkat.
Tvoje další možnost je: chces-unban-ihned-t185980.html
Pokud si budeš chtít koupit unban, musíš si koupit unban na všechny tvoje zabanované účty 
Přeji hezký den.
Vyřešeno.
Cheatování na našich serverech se přísně trestá a unban se ti jen tak dávat nebude. Bohužel si budeš muset ten týden počkat.
Tvoje další možnost je: chces-unban-ihned-t185980.html

Přeji hezký den.

Vyřešeno.

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1