Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] meow meow / JAILBREAK

Příspěvekod Bociik » 27 črc 2022, 17:31

Nick na serveru:

meow meow

SID:

STEAM_1:0:87668277

Sekce, na které chci práva:

Jailbreak

Věk:

20

Moje HlStats:

HLSTATY

Bany, které jsem dostal:

Skoro žádné. Všech ale lituji a děkuji všem administrátorům herního světa Gamesites, že mi ukázali cestu z pekla.
Dostal jsem:
7 mute banů (Poslední byl na týden. Celý týden jsem jsem zpytoval svědomí a uvědomil jsem si, že spamovat negr do chatu je nevhodné).
2 CT bany (Poučil jsem se moc a lituju taky).
6 banů do hry.

Něco o mně:

Ahoj, jmenuji se Jirka je mi 20 let. Právě studuji Vysokou školu života. Disponuji velkým množstvím znalostí v oblasti cizích jazyků. Čeština, slovenština, angličtina (Cambridge English Qualifications C1) - plynně, němčina - B2 (GOETHE-ZERTIFIKAT B2), francouzština - B2 (CEFR Certificate). Dále se zaobírám problémy kvantové mechaniky a jaderné fyziky na státním institutu Akademie věd. A taky si rád hraju s legem. Miluju oranžovou barvu a lidi. Mým největším snem je vybudovat tak silnou a bezproblémovou komunitu jako má právě Gamesites. Dále patřím do BLBS Gangu, což je skupina zaobírající se problematikou porušování etiky a rasismu.

Proč právě já:

Mám velké zkušenosti v oblasti CS:GO především právě na herních sekcích jailbreak. Vysoká učenlivost a znalost právních a mravních předpisů. Dále dokážu uvařit i 93% metamfetamin a minutové nudle za 60 sekund.

Zkušenosti s CS:GO:

Na CS:GO mám odehráno 3000 hodin. Dosáhl jsem na rank global elite v prvních 200 hodinách hraní. V posledních letech se poohlížím po nabídkách u profesionálních týmů.

Poznámky:
Hráči mě mají rádi a rádi by mě viděli jako admina. Bíla liga s Vámi
Bociik
Amatér
Amatér

[Z] meow meow / JAILBREAK

od Rumcajz » 27 črc 2022, 17:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz