• Stránka 1 z 1
-
thebm - Kazatelův učeň
Keď zapnem hru, hneď sa mi zapne server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Keď zapnem hru, hneď sa mi zapne server
Prosím vás pekne, len to neberte ako reklamu. Namiesto toho WeedPublic tam má byť ten váš zoznam serverov..
+ je tu ešte jeden problém čo to spôsobuje, nedajú sa mi vyhladať servery v "internet" (proste v tej sekcií ako obľúbené atď.)
+ je tu ešte jeden problém čo to spôsobuje, nedajú sa mi vyhladať servery v "internet" (proste v tej sekcií ako obľúbené atď.)
-
thebm - Kazatelův učeň
Je to tím, že si se připojil na server kterej ti změnil soubor v kterým si měl nastavení menu. Teď nevím jak se ten soubor přesně jmenuje (myslím že GameMenu.res). Každopádně budeš muset stáhnout z internetu znova tu složku, ale čistou. Tím pádem nebudeš mít v menu žádnej server. Jenom New Game, Find servers atd atd. Druhý způsob je stáhnout ten soubor editovanej z GameSites. Ten ale nevím kde sehnat. Zkus si stáhnout GameSites GUI. Třetí způsob a nejjednodušší je reinstalovat hru.

-
MrShock - Kolemjdoucí
Ďakujem ti za odpoveď, pokúsim sa ho stiahnuť čistý, reinštal nechcem, vieš koľko tu mám máp atď.
ďaľšie 3 hodiny sťahovania + nastavovania bindovania... ale fakt neviem z kade ho stiahnem 

-
thebm - Kazatelův učeň
reinstalovat hru.
Stahnout z jiného portálu jak od Gs. Protože kdyý jsem to stahl z Kotelny šlo mi to 2 roky v pohodě.
Stahnout z jiného portálu jak od Gs. Protože kdyý jsem to stahl z Kotelny šlo mi to 2 roky v pohodě.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
stačí reinstal hry, byl jsi na nějakým serveru cizím, který ti do cs nahrál automatický connect na jejich servery.
Adminem od 8.4.2011
SA od 7.9.2011 do 31.8.2013
SA od 7.9.2011 do 31.8.2013
-
Technik123 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1