• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Unban 1
Prosím vím ze to má být podle vzoru ale jsem na mobilu a je to opruz mám problem dostal jsem ban k ČT na 1400 min za Fk nebo něco takového nahlásil me borec co dával fk ale nenatacel jsem to nic je to možné dohledat i na demu odpojila se za jeho přítomnost 30 lidi za 10 min nadávky hráčům a také zabíjení fk takže bych rad zažádal o unban a také prozkoumat jeho chování děkuji Entonyen
-
laki111 - Amatér
[Zamítnuto] Unban 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban 1
Ahoj, ban jsem ti dal já, na základě tohoto videa. https://www.youtube.com/watch?v=sXK2rZIzLxY (ukh-t255479.html)
Argo tam žádný FK nedal. První hráč utíkal do cely se zbraní a druhý hráč skákal po cestě > nepřímá cesta, následně dáš arga do blocku a necháš ho Tčkem zabít. Pokud hráč porušuje pravidla, můžeš ho nahlásit na forum.
Argo tam žádný FK nedal. První hráč utíkal do cely se zbraní a druhý hráč skákal po cestě > nepřímá cesta, následně dáš arga do blocku a necháš ho Tčkem zabít. Pokud hráč porušuje pravidla, můžeš ho nahlásit na forum.

-
FuryY - CS:GO Admin
Hele můj nick je jinak laki hrají u vás několik let gustik me zná osobně říkám ti ze ten hráč tam zabíjel nadával atd.. určitě rám je zvuk jak má rasistické nadávky vyhrožování každému Banem atd…proto dostal jsem zasáhl a šel do bloku zabit jsem ho nechal kvůli nadavkam
-
laki111 - Amatér
Čau,
Fury tě zabanoval správně a vpodstatě ti to zde celé napsal. Jestli hráč porušuje pravidla, tak ho můžeš nahlásit do PP sekce. Navíc jsi PPčka už dělal, takže vtom nevidím problém.
Pokud to příště nebude podle vzoru, tak se na to nikdo koukat ani nebude a rovnou se tvoje unban žádost zamítne.
Zamítnuto.
Fury tě zabanoval správně a vpodstatě ti to zde celé napsal. Jestli hráč porušuje pravidla, tak ho můžeš nahlásit do PP sekce. Navíc jsi PPčka už dělal, takže vtom nevidím problém.
Pokud to příště nebude podle vzoru, tak se na to nikdo koukat ani nebude a rovnou se tvoje unban žádost zamítne.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Re: [Zamítnuto] Unban 1
Takže takhle ty zase ty dobre děláš si ze me už prdel parku nebo co kurva je to můj první bank ČT a hned na jeden den vážně první bát za 1 rok hraní u vás co zkousis zebram mám ban je to novej účet hrají rok bez jakéhokoliv Barmu atd parku už me pěkné seres ze vše záminka chci to řešit s vedením
-
laki111 - Amatér
Re: [Zamítnuto] Unban 1
Takto to proste nefunguje, že si bude každý písať nech na to pozrie vedenie, na sťažnosti sme tu my HLSA/SA
Pozrel som sa na to a súhlasím s Párkovím rozhodnutím, ak chceš unban môžeš si ho kúpiť.
Zamietnuté.
Pozrel som sa na to a súhlasím s Párkovím rozhodnutím, ak chceš unban môžeš si ho kúpiť.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
laki111 píše:gustik me zná osobně
Jinak nevím o tom, že se známe, natož tak osobně. Jedině že bych si to nepamatoval, ale zase tak starý nejsem.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1