• Stránka 1 z 1
[Z]D3jw/JB
Ahoj, rád bych znovu požádal o admin práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře: D3jw
Nick na fórum: D3jw
Profil na fóre : ZDE
Věk : 14
Steam nick : D3jw
Steam ID : STEAM_0:0:596487926
Hlstats : ZDE
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Nyní žádný Ban nemám, ale v minulosti jsem dostal bany za FK,MFK, Bugování a Házení zbraní T ale MFK, a házení zbraní T bylo už dlouho zpět, bugováni bylo minulý rok a poslední ban (FK) jsem dostal v únoru tohoto roku, bohužel jsem chyboval a poučil jsem se.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se David, je mi 14 let a na internetu vystupuju pod přezdívkou D3jw. Chodím na základní školu. Rád si zahraju CS 1.6 a ostatní hry.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Každý den co hraju Jailbreak vidím někoho jak porušuje pravidla nebo kazí hru ostatním. Proto bych chtěl být znovu admin abych pomáhal jak serveru tak hráčům a navedl je na správný postup aby nekazili hru ostatním.
Nick ve hře: D3jw
Nick na fórum: D3jw
Profil na fóre : ZDE
Věk : 14
Steam nick : D3jw
Steam ID : STEAM_0:0:596487926
Hlstats : ZDE
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Nyní žádný Ban nemám, ale v minulosti jsem dostal bany za FK,MFK, Bugování a Házení zbraní T ale MFK, a házení zbraní T bylo už dlouho zpět, bugováni bylo minulý rok a poslední ban (FK) jsem dostal v únoru tohoto roku, bohužel jsem chyboval a poučil jsem se.
Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se David, je mi 14 let a na internetu vystupuju pod přezdívkou D3jw. Chodím na základní školu. Rád si zahraju CS 1.6 a ostatní hry.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Každý den co hraju Jailbreak vidím někoho jak porušuje pravidla nebo kazí hru ostatním. Proto bych chtěl být znovu admin abych pomáhal jak serveru tak hráčům a navedl je na správný postup aby nekazili hru ostatním.
-
D3jw - Kazatelův učeň
[Z]D3jw/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference]D3jw/JB
Shodli jsme se, že zatím na to nemáš. Z reference adminů vyplývá, že nedokážeš udržet nervy na uzdě a jednáš často unáhleně. Zapracuj na tom.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Re: [Z]D3jw/JB
Permanentně zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1