• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Reformed Willy/Nadávky
https://www.gamesites.cz/forum/etpou-neschopnost-ct-t255557.html No tak já tě taky nahlásím at jsi jsme kvit ne? 
Nick hráče: Reformed Willy (na to že máš v jméně reformed tak reformed uplně nejsí
)
SID hráče: STEAM_0:0:627482621
Screen SID hráče: Nemám
škoda že jsem nemohl použít ten tvuj screen ale na tom screenu jsem nebyl já ani ty
Odkaz na hráčův HlStats: HLstaty
Přibližný datum a čas: Video: 21-22 hodin 3.9
Server: Video je z Jb1
Popis situace: Nadávky a spam. Ve videu toho moc není ale HLstaty na ban podle mě stačí. Screeny z hlstatů jsou sezařeny od nejhoršího po (no ani nevím po co xDDD) Btw v HLstatech je toho mnohem více jen tu nechci dávat věci staré týden +
Důkazy: Nwordy Nwordy Nadávky Nadávky Nadávky
Nadávky Spam Spam Spam
Video Vůbec nechápu proč si to tam s těma ne*rama říkal. Ten mikrofon ti mohl začít fungovat kdykoliv.
PS: to že nedostanu bod mi je jedno jen chci aby jsi pykal
Video pro pobavení: Tu

Nick hráče: Reformed Willy (na to že máš v jméně reformed tak reformed uplně nejsí

SID hráče: STEAM_0:0:627482621
Screen SID hráče: Nemám

Odkaz na hráčův HlStats: HLstaty
Přibližný datum a čas: Video: 21-22 hodin 3.9
Server: Video je z Jb1
Popis situace: Nadávky a spam. Ve videu toho moc není ale HLstaty na ban podle mě stačí. Screeny z hlstatů jsou sezařeny od nejhoršího po (no ani nevím po co xDDD) Btw v HLstatech je toho mnohem více jen tu nechci dávat věci staré týden +
Důkazy: Nwordy Nwordy Nadávky Nadávky Nadávky
Nadávky Spam Spam Spam
Video Vůbec nechápu proč si to tam s těma ne*rama říkal. Ten mikrofon ti mohl začít fungovat kdykoliv.
PS: to že nedostanu bod mi je jedno jen chci aby jsi pykal

Video pro pobavení: Tu

-
Etpou - CS:GO Admin
[Vyřešeno] Reformed Willy/Nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reformed Willy/Nadávky
Nechápu když to nebylo slyšet, že to jde slyšet v demu
Za toto ban dostat podle mě je haluz. když mě nikdo v T ani CT neslyšel, sám si to tam napsal.
Taky by mě zajímalo proč ses tomu smál, když jsem říkal Nwordy a neřekl jsi ať přestanu říkat tyto slova jakožto akademik bys toto měl vědět a neměl bys takhle chybovat, kdyby si byl admin taky se tomu zasměješ a nic neuděláš?
A to, že tam dáváš screeny z dne 24.08.2022 je hezké, ale za to jsem už dostal dokonce ban na měsíc a koupil jsem si unban, takže nevidím za co bych tady měl dostat ban, jen za to na začátku kola, ale to jsem zkoušel mik a myslel jsem si, že si ze mě děláte srandu, protože na discordu mi normalně mikrofon šel, tak za to se omlouvám.

Za toto ban dostat podle mě je haluz. když mě nikdo v T ani CT neslyšel, sám si to tam napsal.
Taky by mě zajímalo proč ses tomu smál, když jsem říkal Nwordy a neřekl jsi ať přestanu říkat tyto slova jakožto akademik bys toto měl vědět a neměl bys takhle chybovat, kdyby si byl admin taky se tomu zasměješ a nic neuděláš?

A to, že tam dáváš screeny z dne 24.08.2022 je hezké, ale za to jsem už dostal dokonce ban na měsíc a koupil jsem si unban, takže nevidím za co bych tady měl dostat ban, jen za to na začátku kola, ale to jsem zkoušel mik a myslel jsem si, že si ze mě děláte srandu, protože na discordu mi normalně mikrofon šel, tak za to se omlouvám.

https://www.youtube.com/channel/UCgyYvZNwO7Qyv3KcKhnmlV
Motto GS: Co platilo včera, neplatí dnes.

-
HexikCZE - Sponzor
HexikCZE píše:Taky by mě zajímalo proč ses tomu smál, když jsem říkal Nwordy a neřekl jsi ať přestanu říkat tyto slova jakožto akademik bys toto měl vědět a neměl bys takhle chybovat, kdyby si byl admin taky se tomu zasměješ a nic neuděláš?![]()
Na začátku toho kola ve videu
https://www.youtube.com/channel/UCgyYvZNwO7Qyv3KcKhnmlV

-
HexikCZE - Sponzor
Ahoj, Willy má poslední ban za nevhodné chování na měsíc 29.8. takže do té doby neberu nadávky v potaz.
Těch nadávek z 2.9 je tam dost.
Reformed Willy byl zabanován za nadávky střední.
Díky za nahlášení.
+1 bod, ale úplně s odřenýma ušima.
Jak už jsem psal, nelíbí se mi "nahlásil jsi mě, tak já teď tebe" tak pozor na to. Příště za to už bodík dávat nebudu.
Těch nadávek z 2.9 je tam dost.
Reformed Willy byl zabanován za nadávky střední.
Díky za nahlášení.

+1 bod, ale úplně s odřenýma ušima.
Jak už jsem psal, nelíbí se mi "nahlásil jsi mě, tak já teď tebe" tak pozor na to. Příště za to už bodík dávat nebudu.

-
FuryY - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1