Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] Nadporučík Šváb / Jailbreak #3

Příspěvekod nadporuciksvab » 24 zář 2022, 22:45

Vaše SID: STEAM_1:0:634690030
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:634690030&advType=steamid&Submit

Popište co se stalo:
Dostal jsem totální free ban. Nějaký Kowaltski mi dal mute na 10min a Punko to bezdůvodně prodloužil na týden, žádám o unban, tohle je absolutně nepřípustné chování. Žádám někoho nestranného, aby se zapojil do této žádosti. Punko, ty se ani nevyjadřuj, přestaň zneužívat práva a zamysli se nad sebou.
nadporuciksvab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Nadporučík Šváb / Jailbreak #3

od Rumcajz » 24 zář 2022, 22:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nadporučík Šváb / Jailbreak #3

Příspěvekod Kawaltski » 25 zář 2022, 00:45

Zamysli se nad svým chováním. Doporučuji přečíst nejdříve jak se chovat ve společnosti.

Očividně máš krátkozrakost, doporučuji navštívit očního lékaře.. nejsem kowaltski ale Kawaltski nebo již na serverech působím pod nickem Alkoholem proti drogám :geek:

Pro připomenutí - tvůj chat
2022-09-24 21:51:54 s tvoji mamou si hraju. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_sg_dojo_v5-6
2022-09-24 20:56:31 swain co furt kempis na ty strese ty demente teplej. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_tropico_gs1
2022-09-24 20:40:56 jsi dostatecne teply na to aby te kazdy nahlasil. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_tropico_gs1
2022-09-24 19:30:24 nemas pravo ho zabijet buzerante. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_tropico_gs1

Více o tom, jak šváb určuje sexualní orientaci.

2022-09-24 23:14:21 Punko davate si bany jen tak. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_summer_jail_v3
jj, o tom celý GS je
Proč bych měl mít chytrej telefon, když mi volají samí debilové.
Kawaltski
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod nadporuciksvab » 25 zář 2022, 03:09

Chlape, tak z tebe normálně vykvetu :lol: :lol: :lol:
No a co, já vím, jaký je můj chat, ale tak mi dej normálně chat ban a žádný teploušský prodlužování na týden. A když jsme u toho, dostal jsem i prodloužení ct banu na týden, což musím říct, že narozdíl od tohoto, to bylo silně neprávem, za celý svůj život jsem měl jediné 2 ct bany a najednou se nějaký Punko rozhodl dát mi jen tak ct ban na týden. Jeho a tohohle Kowalskiho argumenty zněly "to je jedno jaký ban, to se nerozlišuje", takže proto existují 3 různé druhy banů, které se dají dostat? Totálně bezhlavě vymyšlený argument jen, aby měli o důvod víc mě zabanovat na delší dobu. Pokud jsem dle vašich slov "problémový" co se chatu týče, dejte mi chat ban, pokud jsem "problémový" v ct týmu, dejte mi ct ban, pokud jsem "problémový" v něčem, co neřeší ani jeden z těch banů, dejte mi game ban. Je to snadný a rozdíly mezi všemi třemi bany rozezná i hloupý člověk. Silně nesouhlasím s týdenním banem do ct s důvodem "jsi problémový hráč", když mám za celý svůj život 2 ct bany a pak třeba 10 chat banů, logicky jsem velmi "problémový" v chatu, avšak téměř andílek v ct, tím pádem týdenní ct ban v tomhle ohledu nedává smysl. V tomhle případu také hraje obrovskou roli příliš vysoké ego většiny adminů, které urazí i obyčejná věta. Jsem schopný je "urážet" něčím, co vlastně ani není urážka a jelikož by jim to samozřejmě při žádosti o unban neprošlo jako nadávka, začnou se ohánět zbraní zvanou "neprovokuj" a následně banují za provokaci a jsou schopni jako provokaci považovat jen to, že se připojím na server. Na tomhle serveru není témeř žádná rovnost hráčů s adminy, většina z nich se dost výrazně povyšuje nad hráče a dělají jak kdyby jim to celé patřilo, protože kdo jim něco udělá, když oni jsou ti admini, už jen to, že admin, který mi sám dal ban, mi následně může i zamítnout žádost o unban, je logický, že když mi dal ban, nebude mi dávat unban a zamítne to, tohle je také fakt špatný způsob fungování forka.
nadporuciksvab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PuNko » 25 zář 2022, 07:58 VIP

Ahoj, keď niekto napíše “neghostil som, dával som iba každé kolo fk” tak si zaslúži dlhší ban keďže to robí naschval a čaká že bude dostavať krátke tresty, naviac problémový hráč sa nerozdeľuje na žiadne chat a ct, keď má niekto 10 banov proste je problémový a bude mat dlhšie bany. Podľa videí v PP je očividné že nemáš tušenia ako hrať normálne za CT iba každému hovoríš že je bot a dávaš FK a tým im kazíš hru, na serveri si písal že si nevieme vážiť hráčov, ale takých ako ty si netreba vážiť, keď nevieš hrať podľa pravidiel. Po vypršaní tohto banu ak dáš čo i len jeden FK naschval dostaneš ban na mesiac.

Ban na chat máš predĺžený lebo sa nevieš chovať a neustále urážaš hráčov.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Příspěvekod Heppsak » 26 zář 2022, 15:41 VIP

Ahoj,
s čistým srdcem mohu napsat, že jsi žádný neoprávněný týdenní ban nedostal. Nemůžeš se přece divit, že se ti prodlužují bany, když máš neustále potřebu psát kraviny do chatu.
nadporuciksvab píše:dostal jsem i prodloužení ct banu na týden, což musím říct, že narozdíl od tohoto, to bylo silně neprávem, za celý svůj život jsem měl jediné 2 ct bany a najednou se nějaký Punko rozhodl dát mi jen tak ct ban na týden

Banů do CT máš sice málo, ale to není jediný faktor, na který se bere ohled při prodlužování. Pokud se chováš až tak stupidně, tak prostě dostaneš ban na týden, ať je klid. PuNko přesně zmínil tvojí situaci, tak snad ti to docvakne.
nadporuciksvab píše:Pokud jsem dle vašich slov "problémový" co se chatu týče, dejte mi chat ban, pokud jsem "problémový" v ct týmu, dejte mi ct ban, pokud jsem "problémový" v něčem, co neřeší ani jeden z těch banů, dejte mi game ban. Je to snadný a rozdíly mezi všemi třemi bany rozezná i hloupý člověk.

Tohle jsme udělali a ty si kvůli tomu stěžuješ.
Vyjadřovat se k ostatním věcem mi přijde poněkud zbytečný, protože nevíš o čem mluvíš a podle tvého chování nemám zájem ti to vysvětlovat dopodrobna.

Je zvláštní, že hráči, co nevyhledávají žádné problémy, tak hrají bez banů a nemají žádnou potřebu si stěžovat. Pak jsi tu ty a pár dalších jedinců, co postrádají slušný chování.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Unban Žádost