• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Basebuilder Exiii
Hrala sa mapa inferno kde som si obsadil prv blok na spawne, potom mi zacal bez dovodu davat odtial prec bloky admin menom exii xdd neviem ci on ma vlastne pravidla alebo co ale za cele tie roky co hram bb som sa s hentym nestretol, ja si tam kempu postavim tak aby som neblokoval spawn tak neviem o co mu ide hned takto po resete 
http://leteckaposta.cz/582225689

http://leteckaposta.cz/582225689
-
sbrnv4 - Pokročilý
[Vyr.]Basebuilder Exiii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder Exiii
Bohužel mám podobnou zkušenost, vcelku tento admin je nesympatický a bb dostal reset a když přijde on tak se dlouho neudrží pop, bohužel to nemám nahrané takže někdy příště... za mě -rep
-
CzechBobik - Kolemjdoucí
Re: Basebuilder Exiii
Ahoj, adminovi som vysvetlil, že v tomto prípade to nebol úplne problém.
Sťažnosť oprávnená.
Sťažnosť oprávnená.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyr.]Basebuilder Exiii
též mám stímhle admin stejnou zkušenost.. a ještě vyhrožuje že chce člověka vidět venku aby mu rozbil hubu atd. a to samý pořád braní jeho kamoše, stylem že oni něco udělají a nebo rejpaj a on nic nedělá, třeba například Rebu... hraje s BHOP scriptem a admin stím nic nedělá. ani nejde do spectu nic, je uplně neschopnej a vůbec nechápu jak může dělat admina. jako plátce VIP se mi tohle vůbec nelibí a to na gamesites hraju už dlouhý roky... díky němu tam nechtějí hrát někteří hráči, když není rovnej všem a je akorát tak arogatní na každého, teda když nemá někdo vyšší stats ´jak on a nebo není jeho kámoš, co k tomu dodat, je to škoda že sním nikdo nic nedělá.
-
StrongerK2 - Amatér
Doporučuji udělat vlastní stížnost podle vzoru, pokud chceš, aby se řešil tvůj problém 

-
eXiii - Profesionál
Nespamujte to tady, když se vás to netýká…
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1