• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Hatake/JB
Nick na serveru: Hatake
SID: STEAM_0:1:438040497
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=102825
Bany, které jsem dostal: žádný
Něco o mně: Jmenuji se Astrit, je mi 18 let, momentálně dokončuji střední zdravotnickou školu , dělám závodně basketball a rád hraju PC hry , většinu svého času momentálně trávím učením a hraním .
Proč právě já: JB hraju téměř každý den a myslím, že pravidla zvládám dost dobře ,všechny situace řeším v klidu a snažím se pomáhat novým hráčům , protože jsem na jb dost často velice mě štvou lidi co porušují pravidla a kazí tím hru ostatním , dost často na serveru třeba není admin a hráči pak zbytečně odcházejí .Proto bych se rád stal členem A-teamu abych mohl pomáhat udržovat servery na té nejlepší úrovni.
Zkušenosti s CS:GO: na CS:GO mám 2500 hodin a aim stále na bodu mrazu
Případné poznámky: děkuji moc za přečtení mé žádosti
SID: STEAM_0:1:438040497
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=102825
Bany, které jsem dostal: žádný
Něco o mně: Jmenuji se Astrit, je mi 18 let, momentálně dokončuji střední zdravotnickou školu , dělám závodně basketball a rád hraju PC hry , většinu svého času momentálně trávím učením a hraním .
Proč právě já: JB hraju téměř každý den a myslím, že pravidla zvládám dost dobře ,všechny situace řeším v klidu a snažím se pomáhat novým hráčům , protože jsem na jb dost často velice mě štvou lidi co porušují pravidla a kazí tím hru ostatním , dost často na serveru třeba není admin a hráči pak zbytečně odcházejí .Proto bych se rád stal členem A-teamu abych mohl pomáhat udržovat servery na té nejlepší úrovni.
Zkušenosti s CS:GO: na CS:GO mám 2500 hodin a aim stále na bodu mrazu

Případné poznámky: děkuji moc za přečtení mé žádosti

SAWO JE SLABÝ KUS

WITH US YOU WILL BE THE BEST

WITH US YOU WILL BE THE BEST

-
HIhetake - Pokročilý
[Zamítnuto] Hatake/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hatake/JB
Čau,
všechno máš super, až na tvůj chat. Bez pěkného chatu to ale nepůjde, admin na serveru musí jít příkladem ostatním hráčům.
Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
všechno máš super, až na tvůj chat. Bez pěkného chatu to ale nepůjde, admin na serveru musí jít příkladem ostatním hráčům.
Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1