I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]Gerak / RB / BB

Příspěvekod BaByBoSs » 13 říj 2022, 20:41 VIP

1.nick : Salamander / Gerak
2.dôlaz : DEMO

Popis: Začiatok mapy Castel, s viestom som staval base, zablkoval som si spawn velkou krabicou. Ževrj pán Admin, mal vzadu blok. Nevylučujem ale blok mal tak 1-2 velkých blokov od mojej basky. Nič nepísal, nezmienil sa v chatu ani nikde že niečo mu blokujeme. A 3sec, pred koncom stavacej doby, nam praskol blok do stredu campy. Následne dostal FIesta 10RB, a po nejakom dopisovani aj ja. Neviem odkedy, sa berie že ak má n nejakej plošine hráč jeden blok, že mu to celé patrí.

Vyčasovanie : 00:10 - Začiatok kola ešte predtým položenie môjho bloku
01:27 - Všimol som si Salamanderov blok, a zariadil som zadnú stenu tak, aby som mu neblokol base
01:40 - Admin zablokoval našu basku
02:37 - Dostl Viesta RB [10]
02:38 - Snažil som sa zistiť akým blokom, sme mu to blokovali no stále hovoril že mal vzadu nejaký blok, a že sme sa tam natlčili, v čase 01:27 je vidno že som sa snažil ten blok uložiť tak aby som neobmedzoval žiadneho hráča ktorý staval okolo Nás.

Pekný večer. ;)
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

[Vyr.]Gerak / RB / BB

od Rumcajz » 13 říj 2022, 20:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gerak / RB / BB

Příspěvekod BaByBoSs » 13 říj 2022, 20:47 VIP

Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GeracikxD » 13 říj 2022, 20:50

Ano.. tak ako som ti napísal v hre. Ja som si svojím zadným blokom zabral dostatočné miesto nato aby som si mohol postaviť kemp. Vy ste sa natlačili o meter predomňa a začali ste tam stavať. Na konci stavby mi tvoj kolega moju stavbu úmyselne rozobral tak dostal ban. Tebe som ban nechcel dávať a snažil som sa to to vysvetliť po dobrom a dostatočne nato aby to pochopil aj niekto ako ty. Nedal si si povedať tak si dostal ban. :roll:

PS. Ten blok čo si mal v strede kempy bol súčasťou mojej stavby a nie že som ti stavbu išiel bloknúť. Zato by si mi nestál.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BaByBoSs » 13 říj 2022, 21:04 VIP

Pozri, mne stačilo hneď na začiatku napísať že sa máme posunuť, alebo niečo. A čo píšeš? Ten blok čo sme mali v strede campy, nijak nebol sučasťou tej tvojej basky, bol čisto nato nam to bloknuť. Ja som chcel aby si nám ukazal, blok ktorým sme ti to blokli. Lebo naschval, som dával zadny blok tak, aby sme ta neobmedzili.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BaByBoSs » 13 říj 2022, 21:20 VIP

GeracikxD píše:. Na konci stavby mi tvoj kolega moju stavbu úmyselne rozobral tak dostal ban.

Pardon, za vyjadrenie. Gerak, ja som snim celý čas na DC, a nevie o tom žeby to rozobral, dal som tam demo tak mrkne nato niekto a uvidí sa. Ja proti tebe nemám osobne vôbec nič, si felák len ma naštvalo to že ja som ti neblokol ani nič, ja som sa ť a len pýtal ktorým blokom som ti to blokol. A dal i mi RB.

A pozri, nevedel som že to tak funguje, že to patrí celé tomu kto si tam dal block, lebo sa to normálne vobec toto nerieši, videl som to prvý krát, mne uplne stačilo keby napíšeš že si to mám posunuť. Posunuli by sme si to o kolko by si chcel.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GeracikxD » 13 říj 2022, 23:04

BaByBoSs píše:
GeracikxD píše:. Na konci stavby mi tvoj kolega moju stavbu úmyselne rozobral tak dostal ban.

Pardon, za vyjadrenie. Gerak, ja som snim celý čas na DC, a nevie o tom žeby to rozobral, dal som tam demo tak mrkne nato niekto a uvidí sa. Ja proti tebe nemám osobne vôbec nič, si felák len ma naštvalo to že ja som ti neblokol ani nič, ja som sa ť a len pýtal ktorým blokom som ti to blokol. A dal i mi RB.

A pozri, nevedel som že to tak funguje, že to patrí celé tomu kto si tam dal block, lebo sa to normálne vobec toto nerieši, videl som to prvý krát, mne uplne stačilo keby napíšeš že si to mám posunuť. Posunuli by sme si to o kolko by si chcel.

Ja tiež proti tebe nic nemám. On vie že to rozobral ja som to videl na vlastné oči a ešte sa aj priznal. Na to deme to je. No tebe som Ban nechcel dávať keďže v tom nevidím nejaký význam. Najprv som sa ti o snažil vysvetliť ale bol si tvrdohlavý a stále si si išiel svoje. Mal si tam ďalších 2 adminov ktorých keby sa spýtaš ti povedia to isté. Sám si sa k tomu banu dopracoval.
Na to miesto sa bohužiaľ 2 stavby nedajú bez obmedzenia.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BaByBoSs » 14 říj 2022, 00:01 VIP

Okey,
Ďakujem že sme to nejak prebrali. Nemusel som zbytočne zakladať topic. Mohli sme si to vyrozprávať na STEAME.
HLSA možte lock, Ďakujem.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Twixx » 14 říj 2022, 21:43

Som rád že ste si to pekne vydiskutovali :) Vyriešené.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy