• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Zombie Chronic / pat / Bugged
[=] Dostal jsi trest od admina: PaT
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Bugged
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:596255386
[=] Zabanovana IP: ***
Dobry vecer, chcel by som slusne poziadat o uban na Vasom servery. Na kolko som po dlhsej dobe zacal hrat cs 1.6 hlavne zombie chronic a velmi ma to bavi vo svojom volnom case.
Nejdem sa tu hrat na chudatko a robit zo seba neviem hlupaka. Ale priznavam ze som sem tam pouzil WH pretoze mi to prislo v zombie mode nie moc podstatne a mal som pocit ze to ma zapnute xy hracov. Viem, moja chyba, Nebolo to zrovna najmudrejsie riesenie. Vopred sa chcem ospravedlnit a zaroven poziadat o unban. Slubujem ze to napravim a uz nikdy nic podobne nespravim.
Na chronicu mam evip, na dust2 mam taktiez evip.
Dokonca som kedysi pisal email ohladom bugnutej sms ktoru som odosal no neprisla mi spatna vazba ziadna. Takze som nejake tie eura poslal Vam bez naroku nejakej kompenzacie.
Dobrý den,
omlouváme se za vzniklé komplikace. Takže jste nám poslal kolik peněz navíc? Nějakou kompenzaci určitě vymyslíme
Přejeme Vám hezký den.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
E-mail: [email protected]
Web: http://www.gamesites.cz
mozte si to kludne overit, chcel som zmenu mena kedysi no nikto mi uz neodpisal a dalej som to neriesil. Takze si myslim ze toto je vhodny moment ako by som si mohol moju chybu napravit ktora sa mi dnes stala.
Velmi pekne vopred dakujem a este raz sa ospravedlnujem. :/
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Bugged
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:596255386
[=] Zabanovana IP: ***
Dobry vecer, chcel by som slusne poziadat o uban na Vasom servery. Na kolko som po dlhsej dobe zacal hrat cs 1.6 hlavne zombie chronic a velmi ma to bavi vo svojom volnom case.
Nejdem sa tu hrat na chudatko a robit zo seba neviem hlupaka. Ale priznavam ze som sem tam pouzil WH pretoze mi to prislo v zombie mode nie moc podstatne a mal som pocit ze to ma zapnute xy hracov. Viem, moja chyba, Nebolo to zrovna najmudrejsie riesenie. Vopred sa chcem ospravedlnit a zaroven poziadat o unban. Slubujem ze to napravim a uz nikdy nic podobne nespravim.
Na chronicu mam evip, na dust2 mam taktiez evip.
Dokonca som kedysi pisal email ohladom bugnutej sms ktoru som odosal no neprisla mi spatna vazba ziadna. Takze som nejake tie eura poslal Vam bez naroku nejakej kompenzacie.
Dobrý den,
omlouváme se za vzniklé komplikace. Takže jste nám poslal kolik peněz navíc? Nějakou kompenzaci určitě vymyslíme

Přejeme Vám hezký den.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
E-mail: [email protected]
Web: http://www.gamesites.cz
mozte si to kludne overit, chcel som zmenu mena kedysi no nikto mi uz neodpisal a dalej som to neriesil. Takze si myslim ze toto je vhodny moment ako by som si mohol moju chybu napravit ktora sa mi dnes stala.
Velmi pekne vopred dakujem a este raz sa ospravedlnujem. :/
- Bugged
- Amatér
[Vyriešené] Zombie Chronic / pat / Bugged
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Chronic / pat / Bugged
Ahoj,
dostal si ban za WH, ak sa nemýlim mal si aj AB (dosť nekvalitne musím povedať) a KB... k cheatom si sa priznal v tejto žiadosti, tak aký význam má potom táto unban žiadosť? Môžeš si kúpit unban a hrať ďalej, je to na tebe. Tak či onak konečný verdikt tu neskôr dodá niekto vyšší.
dostal si ban za WH, ak sa nemýlim mal si aj AB (dosť nekvalitne musím povedať) a KB... k cheatom si sa priznal v tejto žiadosti, tak aký význam má potom táto unban žiadosť? Môžeš si kúpit unban a hrať ďalej, je to na tebe. Tak či onak konečný verdikt tu neskôr dodá niekto vyšší.
PaTkaňis
-
PaT01 - Pokročilý
Ahoj, AB som urcite nemal a KB ani neviem co je :]. Ano nejdem tu zo seba robit nevininneho. Na a na kolko mam v lufte eura, tak si myslim ze kompetentny by to mohli brat do uvahy. Dakujem.
e.PaT: Pravidla platia pre každého rovnako, či daný človek má eura alebo nie. Každý si nesie zodpovednosť za svoje činy.
e.PaT: Pravidla platia pre každého rovnako, či daný človek má eura alebo nie. Každý si nesie zodpovednosť za svoje činy.
- Bugged
- Amatér
Ahoj, skúsim zistiť detaily k tej bugnutej platbe a podľa toho ti napíšem aké máš možnosti na získanie unbanu, keďže ban je oprávnený ako sám píšeš
Napíš mi prosím do súkromnej správy svoj email, dátum platby a dátum kedy si písal na náš email.

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Ahoj, skúsim zistiť detaily k tej bugnutej platbe a podľa toho ti napíšem aké máš možnosti na získanie unbanu, keďže ban je oprávnený ako sám píšešNapíš mi prosím do súkromnej správy svoj email, dátum platby a dátum kedy si písal na náš email.
Pisal som ti. Dakujem
- Bugged
- Amatér
• Stránka 1 z 1