• Stránka 1 z 1
Problém s FiveM
Zdravím, mám problém s FiveM, poté co jsem si ho nainstaloval a spustil tak mi vyskočila tato tabulka. https://ctrlv.cz/ZoVF, tak se chci zeptat zda to jde nějak fixnout.
Pokud ano, tak budu rád za odpoveď, jak to fixnout.
Pokud ano, tak budu rád za odpoveď, jak to fixnout.
-
Sparthly - Amatér
Problém s FiveM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s FiveM
Ve volném překladu máš zastaralou verzi windows, zkus pravím tlačídkem na fivem louchner kliknout a dát odstranit problémy s kompatibilitou a tam můžeš spustit přes doporučené nastavení nebo si vybrat skrze jaký win to má zkusit spustit.
-
Dralons - Amatér
Je to jenom upozornění, že FiveM je aktuálně pouze na Windows 10. I když ti pravděpodobně na Windows 7 poběží, tak se mohou vyskytnout nějaké problémy.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Tak už mi to jde, akorát mám problém, že když se chci připojit na nějaký server, tak se ani nepřipojím, jen se to strašně dlouho načítá.
-
Sparthly - Amatér
Mám problém s Fivem
Fivem zapnu,vyhledám si server který chci hrát a připojím se, po připojeni hraju asi 5 až 10 sekund a buď mi padne hra nebo Windows mi ji ukončí, nebo mi napíše že fivem přestalo pracovat i když furt slyším že ve hře někdo mluví a když mu odpovím tak mě slyši
Fivem zapnu,vyhledám si server který chci hrát a připojím se, po připojeni hraju asi 5 až 10 sekund a buď mi padne hra nebo Windows mi ji ukončí, nebo mi napíše že fivem přestalo pracovat i když furt slyším že ve hře někdo mluví a když mu odpovím tak mě slyši
- Gtwist
- Kolemjdoucí
Gtwist píše:Mám problém s Fivem
První co zkus je přeinstalovat fivem, případně i samotné GTA
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Dobrý den nastala mi chyba s errorem 503 jak to opravím?
- Kralminut
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1