• Stránka 1 z 1
Připojení k Only dust2 1
Zdar,
z nějakého důvodu se nemůžu připojit k Dust2 Only #1 217.11.249.92:27366.
Po dvojkliku na server se sice otevře diaologove okno, ale server se ani nezacne nacitat. Zkousel jsem odstranit server ze seznamu, pridat znova, a nic. Nevite nekdo proc co a jak?
Diky, Sedma z IX
Po dvojkliku na server se sice otevře diaologove okno, ale server se ani nezacne nacitat. Zkousel jsem odstranit server ze seznamu, pridat znova, a nic. Nevite nekdo proc co a jak?
Diky, Sedma z IX
- JenikJenislav
- Kolemjdoucí
Připojení k Only dust2 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Připojení k Only dust2 1
Delas si kozy ze se zivis timhle?
- JenikJenislav
- Kolemjdoucí
JenikJenislav píše:Delas si kozy ze se zivis timhle?
Rumcajz je bot si to nevšímaj.

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
JenikJenislav píše:Zdar,
Diky, Sedma z IX
PLEASE stale se nemuzu prihlasit k serveru dust2 only 1, nemam zadnej ban, k ostatnim serverum se normalne pripojim.
Zkousel jsem hrat z jine IP adresy a vse bylo v pohode, ale ze sve domaci IP se prose nepripojim, poradite mi nekdo nebo nekdo konecne nejak opravite? Resim to pomalu š mesice
- JenikJenislav
- Kolemjdoucí
JenikJenislav píše:JenikJenislav píše:Zdar,
Diky, Sedma z IX
PLEASE stale se nemuzu prihlasit k serveru dust2 only 1, nemam zadnej ban, k ostatnim serverum se normalne pripojim.
Zkousel jsem hrat z jine IP adresy a vse bylo v pohode, ale ze sve domaci IP se prose nepripojim, poradite mi nekdo nebo nekdo konecne nejak opravite? Resim to pomalu š mesice
Zkoušel si reinstal cska?
- ForeverNapper
- Kolemjdoucí
JenikJenislav píše:JenikJenislav píše:Zdar,
Diky, Sedma z IX
Odpovědel sis sám - ze své ip adresy se nenapojíš ale z jiné už ano, takže ti server blokuje domáci ip. Můžeš napsat vedení a pokud se jim bude chtít, tak s tím něco udělaj, ale na to bych se nespoléhal.

- byLif3
- Amatér
Ahoj, pošli mi do správy svoju SID a IP...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj.
Zde máš pár tipů jak to "možná" vyřešíš"..
1) Resetuj si celý router, vytáhni ho ze zásuvky a resetuj si ho i v "Nastavení" ve Windows.
To najdeš takto - Dáš do hledače ve Windows "Nastavení" -> "Síť a internet" -> "Upřesnit nastavení sítě" -> "Resetovat síť".
Až tyhle kroky uděláš tak se ti do 5 minut restartuje celý PC a tvoje Wi-Fi nastavení se dá na defaultní hodnoty.. Mělo by..
2) Nevím jestli tahle metoda funguje nebo fungovala, ale můžeš zkusit povolit porty do launch command menu, ale v to moc nedoufám..
Jsi STEAM hráč, takže to bude pro tebe lehké, zde máš návod:
Otevři si STEAM a najdeš si hru Counter-Strike 1.6, poté -> Klikneš pravým tlačítkem na 1.6 -> "Vlastnosti" -> "Možnosti spuštění" až si tohle najdeš, tak tam dej tyhle příkazy: -port 27005 -port 27015 -port 27031 -port 27036 -port 27366
Ale nezaručuji funkčnost..
3) Pokud Ti s tím nic nepomůže, tak mi napiš PM a dám Ti FreeSubs. na VPN, takže se můžeš automaticky napojovat s VPN a nemusíš se o nic starat. Není za to ban, leda že by si obcházel nějaký ban, což nepředpokládám.
4) Kontaktuj si svého ISP. (Poskytovatele tvého Internetu).
5) Možná máš bloknutej port, když sis nastavoval tu VPN. Mně osobně to dělalo hodně krát kor u NordVPN. Mazaly se mi data, nastavení a jiné takové blbosti, takže zkus reinstalovat VPN, v nejlepším odinstalovat a povolit si ten port přímo v nastavení ve Windows.
6) Poslední možnost je ta, že Ti s tím pomůže nějaký admin.
Snad něco pomohlo.
Zde máš pár tipů jak to "možná" vyřešíš"..
1) Resetuj si celý router, vytáhni ho ze zásuvky a resetuj si ho i v "Nastavení" ve Windows.
To najdeš takto - Dáš do hledače ve Windows "Nastavení" -> "Síť a internet" -> "Upřesnit nastavení sítě" -> "Resetovat síť".
Až tyhle kroky uděláš tak se ti do 5 minut restartuje celý PC a tvoje Wi-Fi nastavení se dá na defaultní hodnoty.. Mělo by..
2) Nevím jestli tahle metoda funguje nebo fungovala, ale můžeš zkusit povolit porty do launch command menu, ale v to moc nedoufám..
Jsi STEAM hráč, takže to bude pro tebe lehké, zde máš návod:
Otevři si STEAM a najdeš si hru Counter-Strike 1.6, poté -> Klikneš pravým tlačítkem na 1.6 -> "Vlastnosti" -> "Možnosti spuštění" až si tohle najdeš, tak tam dej tyhle příkazy: -port 27005 -port 27015 -port 27031 -port 27036 -port 27366
Ale nezaručuji funkčnost..

3) Pokud Ti s tím nic nepomůže, tak mi napiš PM a dám Ti FreeSubs. na VPN, takže se můžeš automaticky napojovat s VPN a nemusíš se o nic starat. Není za to ban, leda že by si obcházel nějaký ban, což nepředpokládám.

4) Kontaktuj si svého ISP. (Poskytovatele tvého Internetu).
5) Možná máš bloknutej port, když sis nastavoval tu VPN. Mně osobně to dělalo hodně krát kor u NordVPN. Mazaly se mi data, nastavení a jiné takové blbosti, takže zkus reinstalovat VPN, v nejlepším odinstalovat a povolit si ten port přímo v nastavení ve Windows.
6) Poslední možnost je ta, že Ti s tím pomůže nějaký admin.

Snad něco pomohlo.
- 1U3U3U31
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1